Ultraxreis yazdı:cok komıksın ya sen mılletı keserken kesıyosun Loncadakıler senı kesınce loncadakıler suclu oluyo ben oLayı bıLmıyorum ama eger bı sorunun varsa geL benımle konus mılletı rezıl etmeye hakkın yok sen dedın dıye de Loncayı kapatıcak dıyıLım smdı ısıne bak oke
Sende bi lonca actın adam edemedn simdide bana km olupta laf yapıoRsn konu acmam ben suana kadr ilk konum bu neden sizle ilqili düsündünmü ? elbet damarıma basılmışki actım ben milleti kesmioRm siz deilim Loncaya her türlü kp acını aldınız qelmiş bana laf yapıoRsn sen kmsnki ? sonRadan bitme aqzımı actırma benm ... tavrınada sanada #@!? adam oLun yoksa edeRim senide bilirim az aclıqını qöRmedim he bu aRada " beni tanıyan tanıoR hicbiR kp aclıqım yok bana ve aRkadaslarıma zor anımda daLana bende daLarım bunu o Kalın kafana sok "
Sen bi lonca kurduysan nedenini arastır öle yorum yap ben basta acık acık yazdım neRenle okudn anLamadm ...
Konu acıldı acıldıktan önce deilde sonRa saolsn "özrünüde Diledi " konusmalarını düzelT öle kaRsıma qec oqe