turkneferi yazdı: ↑31 Tem 2018 16:56
Bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıldı bölge. Ancak kendi ana konseptlerinden vaz geçmediler. Forumda defalarca açık bölge olsun, yeraltında kasvetli kapalı ortamlarda bulunmak sıkıcı gökyüzünü görelim diyenler oldu. Bence haklıydılar ama bu nadide eşyaların en çok hasar veren ikisinin üretim olması ve şeflerin yolun ortasında durması, kaçırılma ihtimalinin göz önünde bulundurularak görev zorunluluğu getirilmesi ancak bununda daha sonradan sorun çıkarması ve değişikliğe gidilmesi oyunu bu duruma getirdi. Ne yapsalar ters tepiyor. Lonca er meydanı isteniyor, getirilse bir kaç ay sonra yüzüne bakan olmayacaktır. 1 sene daha geç getirilse ve yeni yetenekler olsa nadide itemler olmasa oyun yükselişe geçebilirdi. Yapılmadı. Bu saatten sonra dönüşü olmaz ilgi alaka yine en düşük seviyede bundan sonra sıkıntı yaşayan herkesin buraya gelip şikayette bulunması yerine artık düzelmeyeceğini kabul edip devam etmesi, ara vermesi veya bırakması daha hayırlı olacaktır.
Saatlerce mantar çıban otu peşinde koştuğum günleri, sıkılınca 1 saat keyfimce örümcek akrep kesmeyi oralar dolu ise ırklarda gezmeyi burada sıkılınca makine olup çemberlitaş atmayı bile özledim. Düzelmeyecek artık oyunun oynamaya değer görmüyorum ve oynamıyorum. Boş kaldıkça haber okuduktan sonra foruma göz atıp çıkıyorum artık. Hayat daha güzel
Açıklama da yapmıyorlar en çok zoruma giden de o oluyor benim hataları düzelteceğiz veya da düzeltmiyoruz yada beklentiler karşılanmadı Yeni bir proje üzerine çalışacağız yada böyle devam edeceğiz gibi bir açıklama yapsalar herkes rahatlasa