Normal'de Giriş Ekranın'da 2 Sunucu Kalabalık 1 Sunucu Çok Kalabalık Yazıyordu Hatta 1 Sunucu'da Bağzı Zamanlar Kalabalık Yazıyordu Adını Unuttum Ve Bu Kalabalık Yazılarını Görünce Mutlu Oluyordum.
Bugün İKV'ye Bir Tıkladım Ne Göreyim Full Tenha 1 Sunucu Kalabalık Yazıyor Sadece En Son Oyuna Karaköyün Çıktığı Hafta Girmeye Çalışıyordum.
Ve Foruma Bin'den Fazla Kişi Girdi Farklı Zamanlarla Aynı Anda Girse Aktiflik Rekoru Bile Kırardı Belki Ben 900'lerde Bir Rakam Gördüm Ve Sürekli İnip Çıkıyordu Bu Rakam.
Karaköy'ün İlk Çıktığı Hafta 3 Sunucunun(Teşkilat,Eminönü,Beyazköşk) Farklı Zamanlarla Çok Kalabalık ve uzun zaman tenha yazan 1 Sunucu Kalabalık Gördü Hatta Plusu Olmayanlar Neredeyse Oyuna Giremediler Ve Ben Bile Teşkilata Giremedim Neredeyse Plusum Olmadığı İçin Ve Çok Kalabalık Yazdığını Gördüm 2 Yıl Sonra İlk Defa Teşko'nun.
Demek Ki Oluyormuş.
Ama Yanlış Giden Bir Şeyler Var Ve Bunu Yönetim Görmezden Geliyor Görmemesi Mümkün Değil Oyuncular Forum'da Ve Oyunda 5 Yıldır Yapıla Bilecek Her Şeyi Söyledi.
Ve Oyunu Oynayanlar Bile Artık Girmez Oldu Galiba Tenha Yazdığına Göre Sunucuların.
Çünkü Her Şeyi Oyuncuların İsteklerinden Bağımsız Yapıyorsunuz
Karaköy'de Ki Dengesizliği Anlatmaya Kelimeler Yetmez Full Fare'den Olmasını Geçiyorum Bölgenin O Evlerin E.Ö İle Aynı Olmasını Oyunu Oynamayan Birisine Göster Kopyala Yapıştır Yapmışlar Der Ve O Yolları da Aynı Şekil Ve Karaköy Girişi İçin Kullanılan Sandal Ne Bari Bir Gemi Yapsaydınız Ona Özen Gösterseydiniz Sandal Yerine Meteor Giriş Gibi Bir Levha Olsa Daha İyi Olurdu Açıkcası Karaköy Resmen Taş Ocağı Gibi Yapmışsınız
Şu Oyunu O Kadar Çok Seviyordum Ki 1 Yıl Okulda Kaldım 10. Sınıfta Ben Gaffara Girmek İçin Sırf Okula Gitmiyorduk Harçlıklarımla Hep Akçe Alıyordum
Bölgeye Bir Şey Demiyorum Tamam Yapıyorsunuz Bari Biraz Çeşitlilik Olsun Ya Karaköy Yerine Çemberlitaş Gibi Ona Benzer 2 Tane Bölge Yapsaydınız Emin Olun Daha Fazla Oyuncu Çekerdiniz Çünkü Karaköy Çok Amatör Olmuş Karaköy Üzerin'de 1 Yıl Daha Çalışma Yapılması Lazımdı
Herkesin Kafasında Sanki Açıklamayı Yaptıktan Sonra Başlamışsınız Acele Bir Şekilde Sağa Sola Fareleri Kopyala Yapıştır Yapıp Bırakmışsınız Düşüncesi Var Zaten
Oyuncularla İlgilenmeyi'de Geçiyorum
Video Oyunları Geliştirmek Zor Bir Şey Değil Yani Detaylı Bir Boss Çizmek En Fazla 1 Ay Alır Yaratık Çizmekte Onun Yarısı Kadar Bir Süre Alır Diye Tahmin Ediyorum Bunları Yapmak Zor Değil Sadece Yapmak İstemiyorlar Sonuçta Oyuncular Basıyor Parayı
Ben Karaköy İle Birlikte Birazda Grafikte Oynama Olur Sandım En Önemlisi Zaten O Çanta,Çarın Bilgilerinin Gösterdiği Yerleri Bari Düzeltileceğini Düşündüm Çünkü Zor Olmayacağını Tahmin Ediyordum.
Aynı Şekil Tuş'lar Ben 1 Tuşuna Basmak İstemiyorum Belki Veya Bozuk Benim Yukarıda Ki Bazı Tuşlarım Bu Zaten Ayrı Bir Sorun
Belki'de Etkinliklere Kimse Gelmiyor, 2016 Yılına Kadar Etkinlik Olduğu Zaman Meteor Doluyordu Şuan Bilmiyorum Ama Büyük İhtimal Fazla Kişi Katılmıyordur.
Hatta Meteor Bölgesin'de Belki de Kimse Yok Oraları Görse Adam Hüzünlenir Çünkü Oyunu Yıllarca Meteor Bölgesi Taşıdı
Bu Efsanevi Oyun Resmen Harcanıyor Tek Çare Ya Başka Firma İle Anlaşın Veyada Satın Yada Oyunu Geliştirmeye Bakın "Kendi Görüşüm Bölge'den Memnun Olanlar Kızmasın Çünkü Emin Olun Ben Sizden Daha Çok İstiyorum Bu Oyunun Gelişmesini "
İnşAllah En Kısa Zamanda Bir Çare Bulurlar
Karaköy Gelmeseydi Eğer....
Re: Karaköy Gelmeseydi Eğer....
Bu Durumun Oyunun Kapasitesi Genişlemesi Sebebi İle Olacağını düşünüyorum Oyuncu Kitlesi Aynı Kişiler Ve Sabit Olan Kesim Ve Yeni Oyuncu Gelmemesi Bırakanları da Göz Önünde Bulundurursak Yine İyi 
Teşkilat'ta sabit kesim mi kaldı :dd Çukurova, Ülkücüler, Seeds Of Hate, Kaba Dayılar, Kader Kılıcı, Anadolu Fırtınaları hepsi bıraktı oyunu Neredeyse Oyuna En Çok Giren Loncalar Bunlardı Benim Tanıdığım 100'den Fazla Kişi Bıraktı Oyunu Teşkilat'ta Kaba Dayı Modu Boş Kalmazdı Artık Orada Teşkilat'ın Zaman Geçirdiği Vs Atan Loncaların Hepsi Bıraktı Oyuna Bakmadıkları İçin Karaköy İlk Geldiğin'de Çoğunu Oyunda Gördüm Ve Çok Sevindim Dedim Eski Günler Galiba Gelcek Ama Şimdi Geri Bırakmışlar Hepsi Daha Kötü Diyor En Azından Meteor'da Adamlar F4 Atarak Vs Atıyorlardı Sabahtan Akşama Kadar :dd
Binalar Eminönü binaları ile aynı değil.Sandal nedir diyip daha basit olan levhayı koymalarını istemen ise garip.Hikayede en başından beri Karaköy'ün farelerin elinde olduğu yazıyordu.Ne kadar bende her yerin fare olmasını sevmesem de hikaye böyle ve kopyala yapıştır tabirini doğru bulmuyorum.Zaten bölgenin yetersiz ve istekleri karşılamadığı ortada tıpkı yazılanların birşeyi değiştirmeyeceği gibi.Diğer yazılanlara birşey demiyorum zaten sürekli yazılan şeyler.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyuna sen bir el atsana düzeltirsin.Gerek grafikleri gerek oyunun sıkıcılığını gerekse yeni bir eklentisiSerinplay yazdı: ↑31 Tem 2018 11:23 Binalar Eminönü binaları ile aynı değil.Sandal nedir diyip daha basit olan levhayı koymalarını istemen ise garip.Hikayede en başından beri Karaköy'ün farelerin elinde olduğu yazıyordu.Ne kadar bende her yerin fare olmasını sevmesem de hikaye böyle ve kopyala yapıştır tabirini doğru bulmuyorum.Zaten bölgenin yetersiz ve istekleri karşılamadığı ortada tıpkı yazılanların birşeyi değiştirmeyeceği gibi.Diğer yazılanlara birşey demiyorum zaten sürekli yazılan şeyler.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tantuni
Kapasitede bi değişiklik yok
Sivri ada ve eminönü bölgesinde birbirinden heyecanlı VS ler atılırdı. Her VS nin de bir çok izleyicisi bulunurdu.
Bunlar devam ederken HOL bölgesinde LP kasmak için raylarda insanlar bulunurdu . Raylar hiç boş kalmazdı. Gece 2 de de girsem , sabah 6 da da girsem mutlaka raylarda birileri Y2 ile LP kasardı .
Peptit / Salgı kasmak ve aynı zamanda az da olsa LP için Örümcek Ve Akrep kesen birçok insan olurdu. Benim de eğer 15 20 dakikalık bir boş zamanım varsa girip Örümcek / Akrep keserdim. Asıl amacım LP kasmak olurdu ancak peptit / salgı düşme ihtimali de LP yi daha anlamlı kılıyordu.
Çukurun boş kalma ihtimali ne mümkün . Nadiren bakardım kimse yok , hemen çöreklenirdim. 5 dakka geçmeden " Kardeş burada ben vardım , ölmüştüm . Müsade eder misin ?" Derdi biri.. Bazen ederdim bazen etmezdim , ruh halime bağlıydı
HOL de madenciler vardı. O madenler hiç boş kalmazdı. Bi sabahçı grubu vardı bi akşamcı. Oyuna girdiğinde mutlaka görürdün bu adamları. Azimlerine hayrandım
Tangrisste mutlaka birileri olurdu. Hiç boş kalmazdı Tangriss , genelde vardiya usulü kasardık saatte. Herkes yarım saat takılırdı.
Herkes üstünü fullese dahi ÇT grup bölgelerinde mutlaka adam olurdu. Kimi zevkine girerdi kimi eksik parçasını tamamlamak için girerdi .
Mısır çarşısında Sığınakların önünde mutlaka en az 2 grup bulunurdu. Kenandan alacağı olmayan adamlar sırf slotları çevirip kesmenin verdiği zevkten dolayı Sığınak atardı. Ben çift maratonla hiç bir alacağım olmamasına rağmen 100 lerce kez Kenan kesmişimdir. Düşünen Adam 'ın oraya kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevk , ardından düşünenden Motora kadar tüm slotları toplanın verdiği zevk ve en son motordan kenana kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevki bana oyunda hiç bir şey vermedi
Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır anlayabileceğim. Bi de şimdi dön oyuna bak istersen
Madenciler kalmadı , Karaköy de bile madenler artık boş..
Şimdi oyuna girdiğimde Hakirin orada 1 grup var . Bazen 2 oluyor.. Karaköy bankanın önünde yaklaşık 10 kişi oturuyor. Gizit kesen 3 5 adam var .. Bi de tüm GBZ leri dolaşan 6 kişi var ..
Sence de tenha yazması normal değil mi ?

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

yeCs yazdı: ↑31 Tem 2018 13:19Kapasitede bi değişiklik yokSadece bazı İKV severler böyle diyerek kendini avutuyor
Karaköy'den önce Meteor Bölgesinde günün her saatinde mutlaka klan savaşları olurdu. Klan savaşlarının yanında meteor sancakta kabadayı modunda onlarca adam VS atardı.
Sivri ada ve eminönü bölgesinde birbirinden heyecanlı VS ler atılırdı. Her VS nin de bir çok izleyicisi bulunurdu.
Bunlar devam ederken HOL bölgesinde LP kasmak için raylarda insanlar bulunurdu . Raylar hiç boş kalmazdı. Gece 2 de de girsem , sabah 6 da da girsem mutlaka raylarda birileri Y2 ile LP kasardı .
Peptit / Salgı kasmak ve aynı zamanda az da olsa LP için Örümcek Ve Akrep kesen birçok insan olurdu. Benim de eğer 15 20 dakikalık bir boş zamanım varsa girip Örümcek / Akrep keserdim. Asıl amacım LP kasmak olurdu ancak peptit / salgı düşme ihtimali de LP yi daha anlamlı kılıyordu.
Çukurun boş kalma ihtimali ne mümkün . Nadiren bakardım kimse yok , hemen çöreklenirdim. 5 dakka geçmeden " Kardeş burada ben vardım , ölmüştüm . Müsade eder misin ?" Derdi biri.. Bazen ederdim bazen etmezdim , ruh halime bağlıydı
HOL de madenciler vardı. O madenler hiç boş kalmazdı. Bi sabahçı grubu vardı bi akşamcı. Oyuna girdiğinde mutlaka görürdün bu adamları. Azimlerine hayrandım
Tangrisste mutlaka birileri olurdu. Hiç boş kalmazdı Tangriss , genelde vardiya usulü kasardık saatte. Herkes yarım saat takılırdı.
Herkes üstünü fullese dahi ÇT grup bölgelerinde mutlaka adam olurdu. Kimi zevkine girerdi kimi eksik parçasını tamamlamak için girerdi .
Mısır çarşısında Sığınakların önünde mutlaka en az 2 grup bulunurdu. Kenandan alacağı olmayan adamlar sırf slotları çevirip kesmenin verdiği zevkten dolayı Sığınak atardı. Ben çift maratonla hiç bir alacağım olmamasına rağmen 100 lerce kez Kenan kesmişimdir. Düşünen Adam 'ın oraya kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevk , ardından düşünenden Motora kadar tüm slotları toplanın verdiği zevk ve en son motordan kenana kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevki bana oyunda hiç bir şey vermediGrubuma da kesinlikle hiç bir şaheseri ve tılsımı olmayan düz oyuncuları alırdım. Sadece şalter kapatmasını isterdim. Onlarla daha zevkli olurdu. ( Sonra slotları hızlandırdılar tek başıma toplayamaz oldum ve sığınak maceram bitti
)
Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır anlayabileceğim. Bi de şimdi dön oyuna bak istersenTangriss te 3 tane şifacı bekletiyordum. Onlara girip bakarım ara ara , kimse yok .. Çukura giderim , bir Allah ın kuluna rastlamadım Karaköy geldi geleli.. Eminönünde insan bulmak , Bor madeninden Painite çekmek kadar zor artık
Mısır çarşısında kimse oturup sığınağa adam beklemiyor . Bölgeden " Kenana veya junona Y2 var mı ? " yazısına aylardır rastlamadım. Aynı şekilde ÇT ye m1 diyen de yok .. Meteor belgesinde savaşı geçtim VS atan bile yok. Bom boş bölge .. Yeraltına zaten uğrayan yok.
Şimdi oyuna girdiğimde Hakirin orada 1 grup var . Bazen 2 oluyor.. Karaköy bankanın önünde yaklaşık 10 kişi oturuyor. Gizit kesen 3 5 adam var .. Bi de tüm GBZ leri dolaşan 6 kişi var ..
Herşeyi özetlemişsin
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Dostum Cidden Aktifliği Özetlemişsin.yeCs yazdı: ↑31 Tem 2018 13:19Kapasitede bi değişiklik yokSadece bazı İKV severler böyle diyerek kendini avutuyor
Karaköy'den önce Meteor Bölgesinde günün her saatinde mutlaka klan savaşları olurdu. Klan savaşlarının yanında meteor sancakta kabadayı modunda onlarca adam VS atardı.
Mısır çarşısında Sığınakların önünde mutlaka en az 2 grup bulunurdu. Kenandan alacağı olmayan adamlar sırf slotları çevirip kesmenin verdiği zevkten dolayı Sığınak atardı. Ben çift maratonla hiç bir alacağım olmamasına rağmen 100 lerce kez Kenan kesmişimdir. Düşünen Adam 'ın oraya kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevk , ardından düşünenden Motora kadar tüm slotları toplanın verdiği zevk ve en son motordan kenana kadar tüm slotları toplamanın verdiği zevki bana oyunda hiç bir şey vermediGrubuma da kesinlikle hiç bir şaheseri ve tılsımı olmayan düz oyuncuları alırdım. Sadece şalter kapatmasını isterdim. Onlarla daha zevkli olurdu. ( Sonra slotları hızlandırdılar tek başıma toplayamaz oldum ve sığınak maceram bitti
)
Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır anlayabileceğim. Bi de şimdi dön oyuna bak istersenTangriss te 3 tane şifacı bekletiyordum. Onlara girip bakarım ara ara , kimse yok .. Çukura giderim , bir Allah ın kuluna rastlamadım Karaköy geldi geleli.. Eminönünde insan bulmak , Bor madeninden Painite çekmek kadar zor artık
Mısır çarşısında kimse oturup sığınağa adam beklemiyor . Bölgeden " Kenana veya junona Y2 var mı ? " yazısına aylardır rastlamadım. Aynı şekilde ÇT ye m1 diyen de yok .. Meteor belgesinde savaşı geçtim VS atan bile yok. Bom boş bölge .. Yeraltına zaten uğrayan yok.
Karaköy Tüm Dengeleri Bozdu Daha Güzel Olabilirdi Karaköy Emin Olun Az Daha Üzerinde Çalışılmış Olsaydı.
Dostum Çeşitlilik Olmadığını Söylemek İstedim Kopyala Yapıştır İle Aynı Fareyi Sancaklardan Alıp Hakire Kopyalamışlar Değişik Türde Olabilirdi.Serinplay yazdı: ↑31 Tem 2018 11:23 Binalar Eminönü binaları ile aynı değil.Sandal nedir diyip daha basit olan levhayı koymalarını istemen ise garip.Hikayede en başından beri Karaköy'ün farelerin elinde olduğu yazıyordu.Ne kadar bende her yerin fare olmasını sevmesem de hikaye böyle ve kopyala yapıştır tabirini doğru bulmuyorum.Zaten bölgenin yetersiz ve istekleri karşılamadığı ortada tıpkı yazılanların birşeyi değiştirmeyeceği gibi.Diğer yazılanlara birşey demiyorum zaten sürekli yazılan şeyler.
Bana Göre Ben Baktığımda Evler Aynı Gibi Geliyor Her Yerde Ev Var Oraları Değerlendire Bilirlerdi.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıldı bölge. Ancak kendi ana konseptlerinden vaz geçmediler. Forumda defalarca açık bölge olsun, yeraltında kasvetli kapalı ortamlarda bulunmak sıkıcı gökyüzünü görelim diyenler oldu. Bence haklıydılar ama bu nadide eşyaların en çok hasar veren ikisinin üretim olması ve şeflerin yolun ortasında durması, kaçırılma ihtimalinin göz önünde bulundurularak görev zorunluluğu getirilmesi ancak bununda daha sonradan sorun çıkarması ve değişikliğe gidilmesi oyunu bu duruma getirdi. Ne yapsalar ters tepiyor. Lonca er meydanı isteniyor, getirilse bir kaç ay sonra yüzüne bakan olmayacaktır. 1 sene daha geç getirilse ve yeni yetenekler olsa nadide itemler olmasa oyun yükselişe geçebilirdi. Yapılmadı. Bu saatten sonra dönüşü olmaz ilgi alaka yine en düşük seviyede bundan sonra sıkıntı yaşayan herkesin buraya gelip şikayette bulunması yerine artık düzelmeyeceğini kabul edip devam etmesi, ara vermesi veya bırakması daha hayırlı olacaktır.
Saatlerce mantar çıban otu peşinde koştuğum günleri, sıkılınca 1 saat keyfimce örümcek akrep kesmeyi oralar dolu ise ırklarda gezmeyi burada sıkılınca makine olup çemberlitaş atmayı bile özledim. Düzelmeyecek artık oyunun oynamaya değer görmüyorum ve oynamıyorum. Boş kaldıkça haber okuduktan sonra foruma göz atıp çıkıyorum artık. Hayat daha güzel
Saatlerce mantar çıban otu peşinde koştuğum günleri, sıkılınca 1 saat keyfimce örümcek akrep kesmeyi oralar dolu ise ırklarda gezmeyi burada sıkılınca makine olup çemberlitaş atmayı bile özledim. Düzelmeyecek artık oyunun oynamaya değer görmüyorum ve oynamıyorum. Boş kaldıkça haber okuduktan sonra foruma göz atıp çıkıyorum artık. Hayat daha güzel
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tantuni
Söylediğin gibi eskiden oyunda bi çeşitlilik vardı . Birçok şey yapabiliyorduk. Şimdi tekdüze bir oyun var . Herkes Nadide peşinde. Arkadaş item çeşitliliğini arttırmak bu kadar mı zorturkneferi yazdı: ↑31 Tem 2018 16:56 Bizim isteklerimiz doğrultusunda yapıldı bölge. Ancak kendi ana konseptlerinden vaz geçmediler. Forumda defalarca açık bölge olsun, yeraltında kasvetli kapalı ortamlarda bulunmak sıkıcı gökyüzünü görelim diyenler oldu. Bence haklıydılar ama bu nadide eşyaların en çok hasar veren ikisinin üretim olması ve şeflerin yolun ortasında durması, kaçırılma ihtimalinin göz önünde bulundurularak görev zorunluluğu getirilmesi ancak bununda daha sonradan sorun çıkarması ve değişikliğe gidilmesi oyunu bu duruma getirdi. Ne yapsalar ters tepiyor. Lonca er meydanı isteniyor, getirilse bir kaç ay sonra yüzüne bakan olmayacaktır. 1 sene daha geç getirilse ve yeni yetenekler olsa nadide itemler olmasa oyun yükselişe geçebilirdi. Yapılmadı. Bu saatten sonra dönüşü olmaz ilgi alaka yine en düşük seviyede bundan sonra sıkıntı yaşayan herkesin buraya gelip şikayette bulunması yerine artık düzelmeyeceğini kabul edip devam etmesi, ara vermesi veya bırakması daha hayırlı olacaktır.
Saatlerce mantar çıban otu peşinde koştuğum günleri, sıkılınca 1 saat keyfimce örümcek akrep kesmeyi oralar dolu ise ırklarda gezmeyi burada sıkılınca makine olup çemberlitaş atmayı bile özledim. Düzelmeyecek artık oyunun oynamaya değer görmüyorum ve oynamıyorum. Boş kaldıkça haber okuduktan sonra foruma göz atıp çıkıyorum artık. Hayat daha güzel![]()
Atıyorum Ateş Hasarı de 250 ile 1500 arasında değerleri olsun.
1500 Ateş hasarı düşme olasılığı Milyarda 1 olsun ,
1499 Ateş hasar 999 Milyonda 1 olsun
..
500 Ateş Hasarı 500 binde 1 olsun
..
300 Ateş hasarı 5 binde 1 olsun
Max hasar içinde aynı şey geçerli
2500 max hasarlı bir efsunun düşmesi 1 milyarda 1 ken , hasar düştükçe düşme olasılığı artsın..
Daha üst seviye yaratıklardan Hasar Aralığı artsın , düşme olasılığı aynı kalsın. Yani bir fanatikten en fazla 3000 max hasarlı efsun düşsün. İhtimali de yine 1 milyarda 1 olsun..
Böylelikle hem oyuna çeşitlilik gelir hem de oyunda 1 savaşçı 5 6 kişiyi aynı anda kesebilir.. Şimdi full Oğuzkağanlı bir kişi , 2 tane ÇT itemli 49 level savaşçıyı kesemiyor. Bu bana oldum olası saçma gelmiştir..
Bi de savaşçıya tekrar element sistemi gelse tadından yenmez.. Elektrik , Asit , Zehir , Buz kombinasyonları ile vs atabilmeli savaşçı.. Herkesin üzerinde aynı şeyler , herkesin amacı aynı itemleri üretmek.. Resmen tekdüze bir oyun. Böyle devam ederse oyunun kapanması yakındır