HAKİRİN İFLİS GİBİ OLMASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vsuvari
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: <Emir>

HAKİRİN İFLİS GİBİ OLMASI

Mesaj gönderen vsuvari »

Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda

Öneri olarak çoğu kişi klansız çarla vea tek başına gelip bug kesip vea bomba patlatmaya çalışıyor (İflis)gibi olursa grpsuz çarların ölmesi daha kolay olacağını düşünerek bi öneri sunuyorum sizlere en azından bos kaçırmalarının yarı yarıya düşecegini ümit ediyorum.
--
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: HAKİRİN İFLİS GİBİ OLMASI

Mesaj gönderen Nedenben »

pekı 2 grub gıdılırse nasıl olucak ? :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
ReLenTLesSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

Millet iyice kolaya alıştı, adamın biri çıkıyor buglarınızı bozarım diyor sanki eskiden bug lu kesiliyordu :)
Resim
Kuklacı
ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

FiratCakiroglu yazdı: 24 Tem 2018 13:02 Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
Müebbet, müebbet.
kedi
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

BayTerapi yazdı: 24 Tem 2018 13:11
FiratCakiroglu yazdı: 24 Tem 2018 13:02 Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
Müebbet, müebbet.
Cezaların süresinde artırılmaya gidilmesinin bile olayların azalmasında pek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum.Adam 100 tane karakter kasmış,zaten kendi hesabından kaçırdığıda yok,sen bu adamın karakterini ha 1 ay ha sınırsız banlamışsın ona koymaz,ha olsun mu?Elbette olsun ancak mevcut konudaki belirtilen öneri gibi bölge ile ilgili bir düzenleme gelmediği sürece bu böyle sürer gider.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
IIxAReNAxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIxAReNAxII »

vsuvari yazdı: 24 Tem 2018 01:26 Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda

Öneri olarak çoğu kişi klansız çarla vea tek başına gelip bug kesip vea bomba patlatmaya çalışıyor (İflis)gibi olursa grpsuz çarların ölmesi daha kolay olacağını düşünerek bi öneri sunuyorum sizlere en azından bos kaçırmalarının yarı yarıya düşecegini ümit ediyorum.
Kardeşim adamlarda yüzlerce klansız ve gözünden çıkarttığı çöp diye gördüğü karakter var. Adam giriyor naralıyor yada bomba patlatarak f4lüyor. Bizim hızlı moderasyon ekibimiz maillerini 24 saatte bir kontrol ettiği için de adam 1 karakterle bazen tüm gün aynı olayı yapabiliyor. Ve verilen cezalarda(kademeli ceza sistemi diyerek) süreli olunca hiçbir önemi kalmıyor. Ulan adam BOSS kaçırıyorsa direk hesabını kapat ki bir daha aynı karakterle bunu yapmasın.

Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım.
Resim

"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"

-Agah Bey (1957)-
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

IIxAReNAxII yazdı: 24 Tem 2018 19:06
vsuvari yazdı: 24 Tem 2018 01:26 Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda

Kardeşim adamlarda yüzlerce klansız ve gözünden çıkarttığı çöp diye gördüğü karakter var. Adam giriyor naralıyor yada bomba patlatarak f4lüyor. Bizim hızlı moderasyon ekibimiz maillerini 24 saatte bir kontrol ettiği için de adam 1 karakterle bazen tüm gün aynı olayı yapabiliyor. Ve verilen cezalarda(kademeli ceza sistemi diyerek) süreli olunca hiçbir önemi kalmıyor. Ulan adam BOSS kaçırıyorsa direk hesabını kapat ki bir daha aynı karakterle bunu yapmasın.

Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım.
Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım. [/b][/color]
[/quote]

Dibine, kadar haklısın.
Yönetim bunu geri getirmesi lazım...

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

diltemiz yazdı: 25 Tem 2018 11:24
IIxAReNAxII yazdı: 24 Tem 2018 19:06

Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım. [/b][/color]

Dibine, kadar haklısın.
Yönetim bunu geri getirmesi lazım...
[/quote]

Şuanda kimse gaffar görevine falan yardım etmiyor görevini yapamayanlar ne olacak :thinking_face:
...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben neredeyse hiçbir konuda cezaların ağırlaştırılmasının o eylemin yapılmasını büyük ölçüde engelleyeceğini sanmıyorum. Tabiki azaltacaktır ama yine de rahatsız edici oranda kalacaktır.

Suçlu psikolojisini değerlendirdiğimiz zaman genel olarak sonucunu düşünmeden anlık karar verme veya bir cinnet geçirme gibi durumlardan kaynaklandığını fark etmemiz hiç zor değil.

Diyebilirsiniz belki oyun ve bu ne alaka, bunu yapan arkadaşların çoğunluğu ya daha önce grup bölgesine alınmamış olmanın veya şimdi ciddiye alınmıyor olmanın kendince bir intikamını alma amacı taşıyor ya da sevmediği birinin kasılmasına engel oluyor.

Sizce böyle hırs yapan birisi daha çok ceza alacağım deyip vazgeçer mi?

Üstelik yazılımsal bir konuda daha yenilikçi alternatifler bulmak daha kolaydır. Arkadaşın dediği gibi sadece belli kişiler saldırabilir, menzil dışındakilerin hasarından etkilenmeyebilir, yakında birisi varsa kaçmak yerine en yakın düşmana saldırabilir, boss'a saldırıldığı zaman menzile dahil olanlar etkinlik alanı gibi bir yere ışınlanabilir boss ile birlikte. Yüzlerce çözüm bulmak mümkün ancak ikv ekibi hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön