Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda
Öneri olarak çoğu kişi klansız çarla vea tek başına gelip bug kesip vea bomba patlatmaya çalışıyor (İflis)gibi olursa grpsuz çarların ölmesi daha kolay olacağını düşünerek bi öneri sunuyorum sizlere en azından bos kaçırmalarının yarı yarıya düşecegini ümit ediyorum.
HAKİRİN İFLİS GİBİ OLMASI
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
Re: HAKİRİN İFLİS GİBİ OLMASI
Millet iyice kolaya alıştı, adamın biri çıkıyor buglarınızı bozarım diyor sanki eskiden bug lu kesiliyordu 

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Müebbet, müebbet.FiratCakiroglu yazdı: ↑24 Tem 2018 13:02 Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
kedi
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Cezaların süresinde artırılmaya gidilmesinin bile olayların azalmasında pek bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum.Adam 100 tane karakter kasmış,zaten kendi hesabından kaçırdığıda yok,sen bu adamın karakterini ha 1 ay ha sınırsız banlamışsın ona koymaz,ha olsun mu?Elbette olsun ancak mevcut konudaki belirtilen öneri gibi bölge ile ilgili bir düzenleme gelmediği sürece bu böyle sürer gider.BayTerapi yazdı: ↑24 Tem 2018 13:11Müebbet, müebbet.FiratCakiroglu yazdı: ↑24 Tem 2018 13:02 Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Kardeşim adamlarda yüzlerce klansız ve gözünden çıkarttığı çöp diye gördüğü karakter var. Adam giriyor naralıyor yada bomba patlatarak f4lüyor. Bizim hızlı moderasyon ekibimiz maillerini 24 saatte bir kontrol ettiği için de adam 1 karakterle bazen tüm gün aynı olayı yapabiliyor. Ve verilen cezalarda(kademeli ceza sistemi diyerek) süreli olunca hiçbir önemi kalmıyor. Ulan adam BOSS kaçırıyorsa direk hesabını kapat ki bir daha aynı karakterle bunu yapmasın.vsuvari yazdı: ↑24 Tem 2018 01:26 Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda
Öneri olarak çoğu kişi klansız çarla vea tek başına gelip bug kesip vea bomba patlatmaya çalışıyor (İflis)gibi olursa grpsuz çarların ölmesi daha kolay olacağını düşünerek bi öneri sunuyorum sizlere en azından bos kaçırmalarının yarı yarıya düşecegini ümit ediyorum.
Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım. [/b][/color]IIxAReNAxII yazdı: ↑24 Tem 2018 19:06Kardeşim adamlarda yüzlerce klansız ve gözünden çıkarttığı çöp diye gördüğü karakter var. Adam giriyor naralıyor yada bomba patlatarak f4lüyor. Bizim hızlı moderasyon ekibimiz maillerini 24 saatte bir kontrol ettiği için de adam 1 karakterle bazen tüm gün aynı olayı yapabiliyor. Ve verilen cezalarda(kademeli ceza sistemi diyerek) süreli olunca hiçbir önemi kalmıyor. Ulan adam BOSS kaçırıyorsa direk hesabını kapat ki bir daha aynı karakterle bunu yapmasın.vsuvari yazdı: ↑24 Tem 2018 01:26 Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda
Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım.
[/quote]
Dibine, kadar haklısın.
Yönetim bunu geri getirmesi lazım...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- cagatay81
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
diltemiz yazdı: ↑25 Tem 2018 11:24Bunun çözümü çok basit aslında. Holde kasılan çöp karakterlerin pek çoğu GAFFAR görevini yapmadı. Diyeceksin ki "Çemberlitaş" görevlerini yapmayan Karaköy oyun bölgesine giremeyecek. Bu benim görüşümdür, herkesin görüşüne de saygı duyarım. [/b][/color]IIxAReNAxII yazdı: ↑24 Tem 2018 19:06Kardeşim adamlarda yüzlerce klansız ve gözünden çıkarttığı çöp diye gördüğü karakter var. Adam giriyor naralıyor yada bomba patlatarak f4lüyor. Bizim hızlı moderasyon ekibimiz maillerini 24 saatte bir kontrol ettiği için de adam 1 karakterle bazen tüm gün aynı olayı yapabiliyor. Ve verilen cezalarda(kademeli ceza sistemi diyerek) süreli olunca hiçbir önemi kalmıyor. Ulan adam BOSS kaçırıyorsa direk hesabını kapat ki bir daha aynı karakterle bunu yapmasın.vsuvari yazdı: ↑24 Tem 2018 01:26 Uzun zamandır sunucularda hiç bi şekilde düzgün ve sorunsuz bos kesimi gerçekleşmiyor özellikle (Beyazköşk) sunucusunda
Dibine, kadar haklısın.
Yönetim bunu geri getirmesi lazım...
[/quote]
Şuanda kimse gaffar görevine falan yardım etmiyor görevini yapamayanlar ne olacak
...
Ben neredeyse hiçbir konuda cezaların ağırlaştırılmasının o eylemin yapılmasını büyük ölçüde engelleyeceğini sanmıyorum. Tabiki azaltacaktır ama yine de rahatsız edici oranda kalacaktır.FiratCakiroglu yazdı: ↑24 Tem 2018 13:02 Boss kaçırmanın cezası 3 5 günden başlamamalı. 3 aydan başlayacaksın ki cesaret edemeyecek bu işe.Başka alternatif bulmak zor ama tabi illaki vardır geliştiricileri bu durum hakkında çözümleri. İlgili güncellemeyi bekliyoruz.
Suçlu psikolojisini değerlendirdiğimiz zaman genel olarak sonucunu düşünmeden anlık karar verme veya bir cinnet geçirme gibi durumlardan kaynaklandığını fark etmemiz hiç zor değil.
Diyebilirsiniz belki oyun ve bu ne alaka, bunu yapan arkadaşların çoğunluğu ya daha önce grup bölgesine alınmamış olmanın veya şimdi ciddiye alınmıyor olmanın kendince bir intikamını alma amacı taşıyor ya da sevmediği birinin kasılmasına engel oluyor.
Sizce böyle hırs yapan birisi daha çok ceza alacağım deyip vazgeçer mi?
Üstelik yazılımsal bir konuda daha yenilikçi alternatifler bulmak daha kolaydır. Arkadaşın dediği gibi sadece belli kişiler saldırabilir, menzil dışındakilerin hasarından etkilenmeyebilir, yakında birisi varsa kaçmak yerine en yakın düşmana saldırabilir, boss'a saldırıldığı zaman menzile dahil olanlar etkinlik alanı gibi bir yere ışınlanabilir boss ile birlikte. Yüzlerce çözüm bulmak mümkün ancak ikv ekibi hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor.