Kesinlikle hemfikirim. Şehir dışında olacağıma rağmen sizler adına endişe duyuyorum. Mahşer, ver marşıIIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 10:28İşte aradığım yazı.0000 yazdı: ↑29 Haz 2018 06:14Amin ecmain. Sınava girecek arkadaşlar adına müteşekkiriz hocam.
Benim o gün sınavla işim yok, 6 gün - 5 gece İstanbul seyahat zamanıma denk gelmekte. Fakat diğer arkadaşlar için; "30 Haziran > Cenevre'de Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri (START)' nin başlatılması (1982)." bu tarihin sınav gününe denk gelmesi pek hoş olmamış. Uğursuzluk ve şanssızlık hat safha olacağı aşikar. Her ne olursa olsun sınava girecek arkadaşlara içtenlikle şans, başarı ve zafer diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun canlarım.
"30 Haziran > Cenevre'de Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri (START)' nin başlatılması (1982)
Çok dikkatli olmak lazım,sınavı iptal etmeleri şart.
30 haziran 2018
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Daimi
Re: 30 haziran 2018
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dur hele nereye,daha direniş var mü'min kardeşim.0000 yazdı: ↑29 Haz 2018 12:10Kesinlikle hemfikirim. Şehir dışında olacağıma rağmen sizler adına endişe duyuyorum. Mahşer, ver marşıIIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 10:28İşte aradığım yazı.0000 yazdı: ↑29 Haz 2018 06:14Amin ecmain. Sınava girecek arkadaşlar adına müteşekkiriz hocam.
Benim o gün sınavla işim yok, 6 gün - 5 gece İstanbul seyahat zamanıma denk gelmekte. Fakat diğer arkadaşlar için; "30 Haziran > Cenevre'de Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri (START)' nin başlatılması (1982)." bu tarihin sınav gününe denk gelmesi pek hoş olmamış. Uğursuzluk ve şanssızlık hat safha olacağı aşikar. Her ne olursa olsun sınava girecek arkadaşlara içtenlikle şans, başarı ve zafer diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun canlarım.
"30 Haziran > Cenevre'de Stratejik Silahların Sınırlandırılması Görüşmeleri (START)' nin başlatılması (1982)
Çok dikkatli olmak lazım,sınavı iptal etmeleri şart.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
30 haziran ve 1 temmuz da yapılacak olan bu sınavlarda, 29 yaşına gelmiş eğitim ve sınav sistemlerinin ütopik sayıda değişmesi sebebiyle şu dönemleri anlayan biri olarak nacizane yazayım istedim
Ben LGS yi yaşamıştım, yiğenlerden de OKS,SBS,TEOG sistemlerini yaşadım ve yardımcı oldum.ÖSS-ÖYS nedir o dönemde ne yapmalıyım diye araştırırken, ÖYS kalktı 1999'da,2006'da sınava gireceğim yıl bir anda ÖSS'de değişti, iki aşamalı alan ve bölüm ayrımlı sistem geldi.Bir gecede sistem değişmesi,"yıl sonunda bir sınav olacak ama hadi hayırlısı test de çözüyoruz bakalım" diye karambole geçen yıllar...
Ben üniversitedeyken 2010 da tekrar ÖSS-ÖYS gibi çift aşamalı sisteme(LYS-YGS) geri döndüler.Bunu öğrendiğimde cidden gülmüştüm.
Yarınkinden hiç bir bilgim yok artık yetişemiyoruz ve arkadan gelen genç nesil de sürekli koşuyor ama yolu nereye bilmiyor.Benim gördüğüm durum budur.
Ömrüm boyunca ne kadar test çözdüm, ne kadar deneme sınavına girdim, kaç dershanenin denemelerinde kendimi denedim hiç hatırlamıyorum.O yaşlarım(12-18) büyük bir kara bulut gibi.
Sınava girecek herkese başarılar diliyorum,ancak olur da "yapamadım,istediğim gibi olmadı" diyenler için söyleyebileceklerim;
Burası Türkiye,sistem Eylül'de tekrar değişebilir bile
Ben bu bilince geldiğimde 8. sınıftaydım.En çok ağırlık verdiğim şey,sınav konularını resmen hatim etmek oldu.Sonrasında testler,sorular çorap söküğü gibi geldi.
Günceli asla bırakmadım,iyi bir üniversite de okumak önemli evet, ama üniversiteden mezun olana kadar ülkede son 10 yılda neler olduğunu bilmiyorsanız; sadece kitap ezberleyip soruları doğru işaretlediyseniz, iş konusu sıkıntılı.Zira işe girerken de kimse size yakın çağ tarihi ya da aruz ölçüsünü sormuyor.
KPSS konusuna girmeyeceğim, 89 puanla edebiyat öğretmenliği konusunda atanamamış ve Halkla İlişkiler-Reklamcılık diplomasıyla da bir dönem özel çalışmış biri olarak; devlet kurumlarına girişin geleceğini göremiyorum.Özelin ise durumu belli.
Mağaza da tezgahtarlık da yaptım,çok iyi firmalar da danışmanlık da.
Kendinizi geliştirin.Yabancı dil öğrenin ve bu lütfen sadece İngilizce olmasın.İşe alım sürecinde İngilizce,sizin doğum tarihiniz gibi kabul ediliyor,zaten olması gerek bir yetkinlik...Sadece 2-3 dil bildiği için diploması olmadan birikimiyle çok iyi yerlerde çalışan bir sürü insan biliyorum.
Her dönemde (iş,okul) yetenek ve birikimleriniz,kabul gördüğünüz yerlerde yeri doldurulamayan cinsten olsun.Bu durumda "lanet olsun işe/okula gidiyorum" değil, "bensiz bu iş/proje olmazmış" diyenlerden olursunuz.
Benim son 2 senede karşıma bazı fırsatlar çıkmasaydı,muhtemelen hala atanamadım beceriksizim diye kendimi yiyor olurdum.Karşınıza neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor.Şuan da yarı zamanlı evden çalışıyorum ve çok şükür çoğu arkadaşımdan iyi kazanıyorum.Umarım sizler içinde daha iyi imkanlar olur ilerde.
Ben ilk senemde istediğim yeri kazanamamıştım.O yazı kendime ızdırap etmiştim.Şimdi hatırlayınca gülüyorum kendime.Yaşadığınız her şey bir tecrübedir.Kapasitenizden şüphe etmeyin
,çalıştığınız da ve istediğiniz de biraz da fırsatları kovaladığınızda her şeyi elde edebilirsiniz.
Ben LGS yi yaşamıştım, yiğenlerden de OKS,SBS,TEOG sistemlerini yaşadım ve yardımcı oldum.ÖSS-ÖYS nedir o dönemde ne yapmalıyım diye araştırırken, ÖYS kalktı 1999'da,2006'da sınava gireceğim yıl bir anda ÖSS'de değişti, iki aşamalı alan ve bölüm ayrımlı sistem geldi.Bir gecede sistem değişmesi,"yıl sonunda bir sınav olacak ama hadi hayırlısı test de çözüyoruz bakalım" diye karambole geçen yıllar...
Ben üniversitedeyken 2010 da tekrar ÖSS-ÖYS gibi çift aşamalı sisteme(LYS-YGS) geri döndüler.Bunu öğrendiğimde cidden gülmüştüm.
Yarınkinden hiç bir bilgim yok artık yetişemiyoruz ve arkadan gelen genç nesil de sürekli koşuyor ama yolu nereye bilmiyor.Benim gördüğüm durum budur.
Ömrüm boyunca ne kadar test çözdüm, ne kadar deneme sınavına girdim, kaç dershanenin denemelerinde kendimi denedim hiç hatırlamıyorum.O yaşlarım(12-18) büyük bir kara bulut gibi.
Sınava girecek herkese başarılar diliyorum,ancak olur da "yapamadım,istediğim gibi olmadı" diyenler için söyleyebileceklerim;
Burası Türkiye,sistem Eylül'de tekrar değişebilir bile
Günceli asla bırakmadım,iyi bir üniversite de okumak önemli evet, ama üniversiteden mezun olana kadar ülkede son 10 yılda neler olduğunu bilmiyorsanız; sadece kitap ezberleyip soruları doğru işaretlediyseniz, iş konusu sıkıntılı.Zira işe girerken de kimse size yakın çağ tarihi ya da aruz ölçüsünü sormuyor.
KPSS konusuna girmeyeceğim, 89 puanla edebiyat öğretmenliği konusunda atanamamış ve Halkla İlişkiler-Reklamcılık diplomasıyla da bir dönem özel çalışmış biri olarak; devlet kurumlarına girişin geleceğini göremiyorum.Özelin ise durumu belli.
Mağaza da tezgahtarlık da yaptım,çok iyi firmalar da danışmanlık da.
Kendinizi geliştirin.Yabancı dil öğrenin ve bu lütfen sadece İngilizce olmasın.İşe alım sürecinde İngilizce,sizin doğum tarihiniz gibi kabul ediliyor,zaten olması gerek bir yetkinlik...Sadece 2-3 dil bildiği için diploması olmadan birikimiyle çok iyi yerlerde çalışan bir sürü insan biliyorum.
Her dönemde (iş,okul) yetenek ve birikimleriniz,kabul gördüğünüz yerlerde yeri doldurulamayan cinsten olsun.Bu durumda "lanet olsun işe/okula gidiyorum" değil, "bensiz bu iş/proje olmazmış" diyenlerden olursunuz.
Benim son 2 senede karşıma bazı fırsatlar çıkmasaydı,muhtemelen hala atanamadım beceriksizim diye kendimi yiyor olurdum.Karşınıza neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor.Şuan da yarı zamanlı evden çalışıyorum ve çok şükür çoğu arkadaşımdan iyi kazanıyorum.Umarım sizler içinde daha iyi imkanlar olur ilerde.
Ben ilk senemde istediğim yeri kazanamamıştım.O yazı kendime ızdırap etmiştim.Şimdi hatırlayınca gülüyorum kendime.Yaşadığınız her şey bir tecrübedir.Kapasitenizden şüphe etmeyin
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Daimi
Öyle bir dedin ki sanki "dur daha karpuz kesecektik" der gibi. Ben direnmeye karşıyım, daha doğrusu bıkkınlık geldi nefret duyuyorum diyelim. Diren diren nereye kadar, gezi parkı mı bu. Anladığım kadarıyla sende devrimci havası var, dikkatli ol fazla kaptırma BozKurt.
Anlık yaşa! 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
0000 yazdı: ↑30 Haz 2018 00:20Öyle bir dedin ki sanki "dur daha karpuz kesecektik" der gibi. Ben direnmeye karşıyım, daha doğrusu bıkkınlık geldi nefret duyuyorum diyelim. Diren diren nereye kadar, gezi parkı mı bu. Anladığım kadarıyla sende devrimci havası var, dikkatli ol fazla kaptırma BozKurt.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
sınav adeta "tanımlayamayacağım bir şey"di.
felsefeye gelince bir cisim yaklaşıyor efendim diyip ara vermek zorunda kaldım. öyle garip bi sınavdı. yarın da sıvama seansı var, hakkımızda hayırlısı
felsefeye gelince bir cisim yaklaşıyor efendim diyip ara vermek zorunda kaldım. öyle garip bi sınavdı. yarın da sıvama seansı var, hakkımızda hayırlısı
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
Bu sınav; Ülkedeki ekonomiyi çökerten sınavdır. Öğrencilerin girişimcilik ruhunu söndüren sınavdır. Üniversiteden sonra 70 puan alıp arkayı devlete yasladık mı bu iş tamam sınavıdır. Bu sınav aslında Türkiye'nin umutsuzluk sınavıdır. Nitelikli bir sistem gelmediği sürece böyle olmaya devam edecektir.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
Sınava girip te süresi yeten oldu mu ?
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI