oyuna başlamayayım mı?
oyuna başlamayayım mı?
sıfırdan başlamak istiyorum. yalnız çok şikayet ediliyor, tekrar başlamalı mıyım? cevap evet ise hangi sunucuda?
- TANRIKUTLUG
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Akıncıları
Re: oyuna başlamayayım mı?
Sıfırdan başlama , çok zorlanırsın görev yaparken.Ha yardımcı olacak arkadaşların varsa sıfırdan başlayabilirsin , senin bileceğin iş.
Eminönü derim ben.Kalabalık iyidir yeni başlayanlar için.Gördüğüm kadarıyla da tılsım zorunluluğu da pek yok şef keserken.Hasar buz item dizip keyfine bakabilirsin bence.
Eminönü derim ben.Kalabalık iyidir yeni başlayanlar için.Gördüğüm kadarıyla da tılsım zorunluluğu da pek yok şef keserken.Hasar buz item dizip keyfine bakabilirsin bence.

halihazırda karakterlerim var yalnız bi çılgınlık edip sıfırdan başlamak istiyorum teşekkürlerTANRIKUTLUG yazdı: ↑25 Haz 2018 21:20 Sıfırdan başlama , çok zorlanırsın görev yaparken.Ha yardımcı olacak arkadaşların varsa sıfırdan başlayabilirsin , senin bileceğin iş.
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
Sıfırdan başlamak bencede akıl işi degil hazırda karakterlerin varmış onlarla ilgilen derim ama meran,anka,kuklacı, sunucularında herkes ayrı bir trip grup bulmak imkansız nerdeyse beyazköşküde önermem ama eminönünde başlayabilirsin
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
olurda başlamak istersen teşkilatta yardımcı olmaya çalışırım. Discord kanalımız var sohbet muhabbet etmek istersen link atayım özelden 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
+1 öneririm . Abi o değil de hala 36 level çarımpegasusejder yazdı: ↑25 Haz 2018 23:44 olurda başlamak istersen teşkilatta yardımcı olmaya çalışırım. Discord kanalımız var sohbet muhabbet etmek istersen link atayım özelden![]()
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Daimi
"0" dan başlamak mı? Git parti kur daha yararlı.
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Hiçbir zaman kolay olmadı, şimdi ise daha zor. Ama paşa gönlün bilir.
kedi
Gaffar görevi kilit nokta yeni açılan çarlarda kesen yok, eden yok. O kilidi açarım diyorsan başla.
- CorporalKane
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Başlayın. Oyunumuz halen daha güzel ve fazla oyuncusu bulunmakta. En azından eö sunucusu kalabalık oluyor