İKV Mani Yarışması!
İKV Mani Yarışması!
Yarışma sonucunun açıklanmasındaki mâni nedir ?

- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV Mani Yarışması!
Merhabalar
Mani yarışmamız juri değerlendirmesi sonucu bu hafta içerisinde açıklanacaktır .Sabırla beklemenizi dilerim. 

İyi forumlar

Mani yarışmamız juri değerlendirmesi sonucu bu hafta içerisinde açıklanacaktır .Sabırla beklemenizi dilerim.
İyi forumlar
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yıllardır yapılıyor bu etkinlikler sürekli aynı konu açıklanacak işte aceleniz ne.
sırf bunun için günde defalarca foruma giriyorum,  konu kilitlendikten sonra 16 gün geçti ama ses seda yok  

48 ileti vardı. günde 3 tanecik mani inceleseydiniz bugün sonuçları görmüş olurduk

48 ileti vardı. günde 3 tanecik mani inceleseydiniz bugün sonuçları görmüş olurduk
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi 
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sanırım yazdığım mani'nde iddialısın ve bunun sonucu sabırsızsın . Doğru muyum : )))
üstad herkes kazanmak için bir şeyler yazıyor ki ben ciddiye alarak yazmıştım yani, o yüzden merak ediyorum. ayrıca son cümlem açıklıyor herhalde biraz umursamazlık var. Gerçekten titiz bir inceleme mi yapmışlar, sonuçlarda göreceğiz.Cankurtarann yazdı: ↑05 Haz 2018 00:41Sanırım yazdığım mani'nde iddialısın ve bunun sonucu sabırsızsın . Doğru muyum : )))
ayrıca oyuna giremediğim gibi forumda da o eski havayı yaşayamıyorum her şey tatsız geliyor yani biraz eğlenmek istiyorum kısacası. Forumu renklendiren konular da işte böyle etkinlikler oluyor.
Fan art'a da katılacağım bakalım ne olacak
neyse bu biraz iç dökme postu gibi bir şey oldu kusura bakmayın
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi 
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Dediklerine sonuna kadar hak veriyorum. Aynı heyecan sevgini göster mini fart'ta bende de olmuştu . 16 katılımcı vardı. Mani'ye göre çok az bi katılımcı. Sonuç heyecanım kadar sevindirici değildi . Kazanamadımmstfmrt yazdı: ↑05 Haz 2018 02:39üstad herkes kazanmak için bir şeyler yazıyor ki ben ciddiye alarak yazmıştım yani, o yüzden merak ediyorum. ayrıca son cümlem açıklıyor herhalde biraz umursamazlık var. Gerçekten titiz bir inceleme mi yapmışlar, sonuçlarda göreceğiz.Cankurtarann yazdı: ↑05 Haz 2018 00:41Sanırım yazdığım mani'nde iddialısın ve bunun sonucu sabırsızsın . Doğru muyum : )))
ayrıca oyuna giremediğim gibi forumda da o eski havayı yaşayamıyorum her şey tatsız geliyor yani biraz eğlenmek istiyorum kısacası. Forumu renklendiren konular da işte böyle etkinlikler oluyor.
Fan art'a da katılacağım bakalım ne olacakaslında kazanıp kazanmamam pek bi şey ifade etmiyor zaten gelinen noktayı siz biliyorsunuz (:
neyse bu biraz iç dökme postu gibi bir şey oldu kusura bakmayın