Küçük Bir İKV Oyuncusu :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Küçük Bir İKV Oyuncusu :)

Mesaj gönderen Cankurtarann »

YouTube'a müzik açmak için girerken , karşıma tesadüfen çıkan bu videoyu gördüm.
Bizden küçük olduğu ortada , kardeşimize YouTube kariyerinde başarılar diliyorum ':) O:-) .

Göster

Bunu paylaşmamın nedeni tamamen kardeşimizi aşağılamak , dalga geçmek değil . Sadece sizlerin tepkisini merak ediyorum ?
( Yönetici ekibi de merak etmiyor değilim ) .
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Küçük Bir İKV Oyuncusu :)

Mesaj gönderen BayTerapi »

Gayet bilgili oyun ile alakalı, 49 yapacağım vs.
kedi
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Çok tatlı ya :D
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Genç kardeşimize başarılar dilerim . İleriki zamanlarda karaköyü görünce pişman olmaz umarım :grinning: ':)
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Darkxfearless »

:clap: :clap:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lothbrok »

Oyunu oynayis tarzi ve hala pantolonsuz gezmesi beni guldurdu ilk zamanlarimi hatirlatti lakin benim ilk zamanlardan bilgili yer yon biliyor hic yoksa ben eminonunu turlardim savasi bulacagim diye.
Bide surekli her tur attiginda agaha gelip gorev var mi diye bakmasida guldurmedi degil umarim hevesi devam eder derslerini aksatmadan oyunda iyi birseyler yapar kendisi.Teskilat sunucusunda oynuyor cifteci bece ile sanirim bir iliskisi de mevcut arkadas listesine eklemis.
Eminonunde gezintiye ciktigimda denk gelirsem kendisyle bayagi bir vakit gecirip gorevlerine yardimci olmayi planliyorum.
Lothbrokş
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Ayrıca yönetime duyulur oyun 12+ olup arkadaşımızın yaşı sanırsam ki yasal kuraldan düşük bu arkadaşım bana bi sıkıntısı olamaz ama yani de biliyorsunuz ki oyunda nasıl insanlar var gereken yapılır mı acaba?
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

arkaşlar bu videoya onnn yok beş layk gelirse beni çok mutlu edersiniz :ddf

ben beğendim açıkçası küçükler de oynasın ne zararı var boss mu kaçırıcak :D
LadyGAGA yazdı: 30 May 2018 04:05 Ayrıca yönetime duyulur oyun 12+ olup arkadaşımızın yaşı sanırsam ki yasal kuraldan düşük bu arkadaşım bana bi sıkıntısı olamaz ama yani de biliyorsunuz ki oyunda nasıl insanlar var gereken yapılır mı acaba?
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

mstfmrt yazdı: 30 May 2018 08:54 arkaşlar bu videoya onnn yok beş layk gelirse beni çok mutlu edersiniz :ddf

LadyGAGA yazdı: 30 May 2018 04:05 Ayrıca yönetime duyulur oyun 12+ olup arkadaşımızın yaşı sanırsam ki yasal kuraldan düşük bu arkadaşım bana bi sıkıntısı olamaz ama yani de biliyorsunuz ki oyunda nasıl insanlar var gereken yapılır mı acaba?
Oo Mert kanka seni gördüm mutlu oldum . İKV oynayan bi insanın akıl sağlığından her zaman şüphe ederim kardeşimizin yaşı küçük genelde o işleri o yaştakilerin yaptığını düşünüyorum ön yargılı olabilirim ama 9 yaşındaki bi arkadaşın QWEQQW:QWQWEEG ananı avradını... diye bir şey yazdığını gördüm ya vazgeçmem ben bu ön yargıdan.
Resim
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

LadyGAGA yazdı: 30 May 2018 10:02
mstfmrt yazdı: 30 May 2018 08:54 arkaşlar bu videoya onnn yok beş layk gelirse beni çok mutlu edersiniz :ddf

Oo Mert kanka seni gördüm mutlu oldum . İKV oynayan bi insanın akıl sağlığından her zaman şüphe ederim kardeşimizin yaşı küçük genelde o işleri o yaştakilerin yaptığını düşünüyorum ön yargılı olabilirim ama 9 yaşındaki bi arkadaşın QWEQQW:QWQWEEG ananı avradını... diye bir şey yazdığını gördüm ya vazgeçmem ben bu ön yargıdan.
9 yaşındakiler olarak seni sallamıyoruz
K A R K A R O F F

“Genel Etkileşim” sayfasına dön