OYUNUN DURUMU Vahim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KarakuleGFB
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: OYUNUN DURUMU Vahim

Mesaj gönderen KarakuleGFB »

Reklam çalışması yapılması gerekiyor. Artık kostüm oluşturur satarak gelen gelirin yarısını reklama mı harcalar bilemem.
Ama mağazada satılan itemler Sunucu giderleri, Çalışanların giderleri için yeterli olsa bile Reklam için yeterli olmuyor.

Ayriyeten sadece PVP oynayıp chatten 10-15 yaş ergenler gibi sidik yarıştıran adamların boş boş gezmek yerine, Yeni gelen oyunculara Boss görevlerinde yardım etmeleri gerekiyor. Klanın yoksa ya da dilenci gibi adamların peşinde gezmiyorsan yardım edecek insan çıkmıyor.

Ayriyeten artık çoğu MMORPG oyunda olan görevlerde yardım sistemi gibi bir şeyler eklenmeli. Şahsen İKV ilk oynadığımda hiçbir rehbere bakmadan çoğu görevin nerede olduğunu bulamadım. Kordinata bakarak canavar bulma olayını hiçbir zaman sevmedim.

Hatta öyle ki bazı oyuncular Klan ya da tanıdık olmasın. Allahın selamını bile almıyorlar. Bu kadar kutuplaşmış oyuncu bulunan bir oyunda yeni oyuncuların tutunabilmesi çok zor.

Ayriyeten sürekli belirttiğim gibi oyunun obje dokularının geliştirilmesi için oyunculara CS:GO, Garrys Mod, Left 4 Dead 2 ya da The Elder Scrolls Skyrim gibi oyunlarda sunulan mod, doku vb. yapmak için atölye aracı çıkartılmalı diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

arkadaşlar oyunun oKo sistemi leş özellikle 2012'den sonra şuan uğraşılacak tek şey var oda üst dizmek yani zırh ve asa basmak bunla oyanılıyor bu gerekmekte çünkü.

bunları bastın diyelim oKo sistemi çöp olduğu için gram zevk alınmayacak oyunun sistemine bakarsanız bu oyun sürekli ezbere gidiyor Bosslar yaratıklar karaköyde çok vasat onlarda farkında aslında bu yüzden tek zorluğu Boss enerjisini arttırmakta bulmuşlar yani siz aslında birer HEDEF kesiyorsunuz başka birşey yapmıyorsunuz.

üstünü tılsımın 100t eden bir büyücüde olsan 2 tane 54 bıçak savaşçı seni kesebilir tek yapması gereken sarsılmazın puanını azıcık yüksek tutmak
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

KraToSs yazdı: 28 May 2018 10:49 arkadaşlar oyunun oKo sistemi leş özellikle 2012'den sonra şuan uğraşılacak tek şey var oda üst dizmek yani zırh ve asa basmak bunla oyanılıyor bu gerekmekte çünkü.

bunları bastın diyelim oKo sistemi çöp olduğu için gram zevk alınmayacak oyunun sistemine bakarsanız bu oyun sürekli ezbere gidiyor Bosslar yaratıklar karaköyde çok vasat onlarda farkında aslında bu yüzden tek zorluğu Boss enerjisini arttırmakta bulmuşlar yani siz aslında birer HEDEF kesiyorsunuz başka birşey yapmıyorsunuz.

üstünü tılsımın 100t eden bir büyücüde olsan 2 tane 54 bıçak savaşçı seni kesebilir tek yapması gereken sarsılmazın puanını azıcık yüksek tutmak
Kesinlikle katılıyorum oKo BOSS kaçırmakla olmuyor artık bunu anlamalılar
Resim
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyununun Durumu Vahiy

Mesaj gönderen PerfectStorm »

BayTerapi yazdı: 27 May 2018 23:59
Retaliation yazdı: 27 May 2018 23:52 Vahim'dir o Vahiy değildir. Gökten zembille Arz indirmiyorlar sonuçta.

Olaya şahit oldum ve içim burkuldu. Bir üçlü nida çekerek yüzümü ekşitmiş ve "Yazıklar olsun" demiştim. Eminönü'nde Arz kalmadı arkadaşlar. Hepi topu üç lonca var ayakta tutan.
Furkan ben bırakmadan önce baya bir arz mevcuttu, ne ara oldu bu işler yahu. Ama Aykut ile dönmeyi planlıyoruz, Yiğit'in yayınlara tekrar başlayacağını duyduk, denemeye değer.

gelen eklentideki saçma sapan savaşma olayı oldugundan beri her sunucuda ya lodos ya da arz cok fazla hiçbirinde 2 taraf eşit değil çünkü herkes boss kesme derdinde hatta cogu tarafsız bile oldu.
Zaten oyunun en saçma düşüncelerinden biri her alanda savaşma olmasıdır çogu oyuncu bunu kesinlikle istemez.Genelde her oyunda savaşmak icin özel bir zone bölge vardır orada sürekli kapışma döner
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Yorumları okudum. Yorumlara göre yorum yapacak olursak Eminönü'nde Arz klanının durumu vahim. Sunucu zaten 24 saat kalabalık. Bunu oyunla ilişkilendirmek anlamsız.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

Türk Telekom borçtan %55 gibi büyük bir payı bankalara vermek zorunda kalmış diye bir haber okumuştum. Sadece oyunun değil, Sobee'nin de durumu vahim. Önce Playstore'un çekilmesi sonra bu haber... Bakalım neler olacak, iyi şeyler olmayacağı kesin.

Buradan Karaköy'ü eleştirince hemen üzerime üşüşen, yönetime laf söyletmeyen trollere selam yolluyorum :*
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

ikomanche yazdı: 28 May 2018 22:47 Türk Telekom borçtan %55 gibi büyük bir payı bankalara vermek zorunda kalmış diye bir haber okumuştum. Sadece oyunun değil, Sobee'nin de durumu vahim. Önce Playstore'un çekilmesi sonra bu haber... Bakalım neler olacak, iyi şeyler olmayacağı kesin.

Buradan Karaköy'ü eleştirince hemen üzerime üşüşen, yönetime laf söyletmeyen trollere selam yolluyorum :*
trollere gerek yokki modlar direk karaköyü eleştiren yorumları silmiş...
Özgürlük internettede yok . :rage:
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

sobee bağımsız bir şirket olsaydı şu andaki durumdan çok daha iyi yerlerde bir oyun şirketi olurdu diye düşünüyorum. anime film yapan, oyunlarına marveldan karakterler getiren, dünya geneline oyunlar yapan, ilkleri başaran, ilk defa e-spora türk yapımı bir rpg oyun getirecek bir şirket nasıl bu hale geldi anlamıyorum :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Erdemxxx1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Erdemxxx1 »

Arkadaşlar 3 sene evvel ara verdiğim ikv oyun hayatıma yaklaşık 1 hafta önce eminönü sunucusunda yeni açtığım karakterle başladım.Bence 3 yıl önceki halinden(beyazköşk'de oynuyordum) şuan daha iyi oyuncu sayısı anlamında.Yeni bölge ve itemlerle oyuna bi renk heyecan gelmiş kanımca.Artık playerların birbirlerinden farkı var tıpkı 39 levelde oldugu gibi.Herkes standart ful şaheser takılmıyor bence bu oyun için baya bir içaçıcı gelişme.Ben şahsen son güncellemeler ve yapılan gelişmelerden memnunum. bakalım, yolumuz ikv ile tekrar keşişti bu sefer macera nereye kadar devam edecek.. Hayırlısı olsun tüm emek veren arkadaşlara :blush:
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.

• Jaqenhghar
  • QcasTRo
Kullanıcı avatarı
ClaireRedfield
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ClaireRedfield »

Erdemxxx1 yazdı: 29 May 2018 03:04 Arkadaşlar 3 sene evvel ara verdiğim ikv oyun hayatıma yaklaşık 1 hafta önce eminönü sunucusunda yeni açtığım karakterle başladım.Bence 3 yıl önceki halinden(beyazköşk'de oynuyordum) şuan daha iyi oyuncu sayısı anlamında.Yeni bölge ve itemlerle oyuna bi renk heyecan gelmiş kanımca.Artık playerların birbirlerinden farkı var tıpkı 39 levelde oldugu gibi.Herkes standart ful şaheser takılmıyor bence bu oyun için baya bir içaçıcı gelişme.Ben şahsen son güncellemeler ve yapılan gelişmelerden memnunum. bakalım, yolumuz ikv ile tekrar keşişti bu sefer macera nereye kadar devam edecek.. Hayırlısı olsun tüm emek veren arkadaşlara :blush:
Karaköy ile birlikte 2 çeşit item gelmiş oldu savaşçı için. Büyücüler ve şifacılar için item çeşitliliği her zaman aynı olacaktır bu oyunda. Max ve ateş hasarı itemlerin neresi çeşitlilik? Herkes full nadide takılacak ama o parayı temin edemiyor. Silah ve zırh üretmek, merkürde mangal yapmak gibi bir şey. Kimse kendi grubundan başka adamı da boss gruplarına almıyor. Bosstan düşür düşenleri demekle olmuyor bu iş. Takılara gelecek olursak efsunlar öyle alakasız ki, farklı bir üst oluşturayım desen yarım tank yarım hasar gibi garip bir durum ortaya çıkabiliyor. Yani ya hasar, ya da tank olmak zorunda karakterler. Sen devam et macera yaşamaya. 10 yıl sonra da yine aynı maceraları yaşayıp yaşayıp durursun. Gerçekleri görmezden gelip körü körüne bu oyuna nasıl bağlanıyorsunuz hiç anlamıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön