ÇINARALTI RADYOSU
ÇINARALTI RADYOSU
Öncelikle herkese merhabalar, Çınaraltı Radyosunda sunuculuk görevini üstlenen kişi (tanımıyorum mahsur görün) JoyTurk Fm de de sunuculuk mu yapıyor acaba ?
Re: ÇINARALTI RADYOSU
Selam Resevtion;
Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim.
İlgin için teşekkür ederiz, sevgilerimizle.
Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Gereksiz olarak görmeyip cevapladığınız için teşekkür ederim. Başarılarınız devamını dileyerek saygılarımı sunarım.
AFRASiYAB yazdı: ↑14 May 2018 00:13 Selam Resevtion;
Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim.İlgin için teşekkür ederiz, sevgilerimizle.
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgiliAFRASiYAB yazdı: ↑14 May 2018 00:13 Selam Resevtion;
Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim.İlgin için teşekkür ederiz, sevgilerimizle.
Neden gereksiz olarak görelim.
Önceki konularda da dile getirmiştik; Mayıs ayı yayınımızda camiamız için çok özel bir ismi konuk etmek istiyoruz. Kendisi bir hayli yoğun çalışıyor, müsait bir haftasonunu yakaladığımızda yayınımıza konuk olarak gelmesini bekliyoruz. Görüşmelerimiz devam etmekte kendisi ile, neticenin olumlu olması halinde duyurularımızı geçeceğiz. Olumsuz olması halinde farklı bir içerik ile bu ay ki yayınımız sizlerle olacak.Motiejunas yazdı: ↑14 May 2018 00:48 Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgili
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Daimi
Mikrofon kalitesi ve alt yapı benzer olabilir belki o sebeple benzetilmiştir
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
Merhaba Bu Çok Özel İsim Fevzi Altuncu (FevziBey) veya Özgür Soner (Zwartan) Olabilir mi ? Biraz daha Açarsanız SevinirimAFRASiYAB yazdı: ↑14 May 2018 01:05Neden gereksiz olarak görelim.İyi dilekler karşılıklı, bilmukabele.
Önceki konularda da dile getirmiştik; Mayıs ayı yayınımızda camiamız için çok özel bir ismi konuk etmek istiyoruz. Kendisi bir hayli yoğun çalışıyor, müsait bir haftasonunu yakaladığımızda yayınımıza konuk olarak gelmesini bekliyoruz. Görüşmelerimiz devam etmekte kendisi ile, neticenin olumlu olması halinde duyurularımızı geçeceğiz. Olumsuz olması halinde farklı bir içerik ile bu ay ki yayınımız sizlerle olacak.Motiejunas yazdı: ↑14 May 2018 00:48 Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgiliEtkinlik takvimimizi ve forum kanalımızı takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz, ilgin için çok teşekkür ederiz.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Onların olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü onlar bıraktılar diye biliyorum.MXneo yazdı: ↑14 May 2018 05:42Merhaba Bu Çok Özel İsim Fevzi Altuncu (FevziBey) veya Özgür Soner (Zwartan) Olabilir mi ? Biraz daha Açarsanız SevinirimAFRASiYAB yazdı: ↑14 May 2018 01:05Neden gereksiz olarak görelim.İyi dilekler karşılıklı, bilmukabele.
Önceki konularda da dile getirmiştik; Mayıs ayı yayınımızda camiamız için çok özel bir ismi konuk etmek istiyoruz. Kendisi bir hayli yoğun çalışıyor, müsait bir haftasonunu yakaladığımızda yayınımıza konuk olarak gelmesini bekliyoruz. Görüşmelerimiz devam etmekte kendisi ile, neticenin olumlu olması halinde duyurularımızı geçeceğiz. Olumsuz olması halinde farklı bir içerik ile bu ay ki yayınımız sizlerle olacak.Motiejunas yazdı: ↑14 May 2018 00:48 Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgiliEtkinlik takvimimizi ve forum kanalımızı takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz, ilgin için çok teşekkür ederiz.
![]()
Ya elwing ya zifan ya da Muhammed Yeşilmen olur