ÇINARALTI RADYOSU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Resevtion
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

ÇINARALTI RADYOSU

Mesaj gönderen Resevtion »

Öncelikle herkese merhabalar, Çınaraltı Radyosunda sunuculuk görevini üstlenen kişi (tanımıyorum mahsur görün) JoyTurk Fm de de sunuculuk mu yapıyor acaba ?
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: ÇINARALTI RADYOSU

Mesaj gönderen BayTerapi »

Zannetmiyorum fakat kendisi AFRASİYAB ..
kedi
Kullanıcı avatarı
Resevtion
İskele Babası
İskele Babası

İnan ki saat 22.30 23.00 daki JoyTurk canlı yayınını dinlesen kesin o derdin.
BayTerapi yazdı: 13 May 2018 23:29 Zannetmiyorum fakat kendisi AFRASİYAB ..
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam Resevtion;

Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim. :relaxed: İlgin için teşekkür ederiz, sevgilerimizle.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Resevtion
İskele Babası
İskele Babası

Gereksiz olarak görmeyip cevapladığınız için teşekkür ederim. Başarılarınız devamını dileyerek saygılarımı sunarım.
AFRASiYAB yazdı: 14 May 2018 00:13 Selam Resevtion;

Çınaraltı Radyosu'nun sunuculuğunu naçizane ben yürütüyorum, bahsettiğin veya başka bir radyo programında ise herhangi bir faaliyetimin, tecrübemin olmadığını daha önce de pek çok yerde dile getirmiştim. :relaxed: İlgin için teşekkür ederiz, sevgilerimizle.
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Motiejunas »

AFRASiYAB yazdı: 14 May 2018 00:13 Selam Resevtion;

Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgili
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Resevtion yazdı: 14 May 2018 00:46 Gereksiz olarak görmeyip cevapladığınız için teşekkür ederim. Başarılarınız devamını dileyerek saygılarımı sunarım.
Neden gereksiz olarak görelim. :relaxed: İyi dilekler karşılıklı, bilmukabele.
Motiejunas yazdı: 14 May 2018 00:48 Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgili
Önceki konularda da dile getirmiştik; Mayıs ayı yayınımızda camiamız için çok özel bir ismi konuk etmek istiyoruz. Kendisi bir hayli yoğun çalışıyor, müsait bir haftasonunu yakaladığımızda yayınımıza konuk olarak gelmesini bekliyoruz. Görüşmelerimiz devam etmekte kendisi ile, neticenin olumlu olması halinde duyurularımızı geçeceğiz. Olumsuz olması halinde farklı bir içerik ile bu ay ki yayınımız sizlerle olacak. :relaxed: Etkinlik takvimimizi ve forum kanalımızı takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz, ilgin için çok teşekkür ederiz.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
0000
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Daimi

Mesaj gönderen 0000 »

Mikrofon kalitesi ve alt yapı benzer olabilir belki o sebeple benzetilmiştir
Anlık yaşa! ;)

Şeytan ayrıntıda gizli...
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

AFRASiYAB yazdı: 14 May 2018 01:05
Resevtion yazdı: 14 May 2018 00:46 Gereksiz olarak görmeyip cevapladığınız için teşekkür ederim. Başarılarınız devamını dileyerek saygılarımı sunarım.
Motiejunas yazdı: 14 May 2018 00:48 Çınaraltı Radyosu konusu açılmışken bu ay olmayacak sanırım radyo etkinliği.En yakın zaman olarak tarih verebilmeniz mümkün mü ne zaman olacağıyla ilgili
Önceki konularda da dile getirmiştik; Mayıs ayı yayınımızda camiamız için çok özel bir ismi konuk etmek istiyoruz. Kendisi bir hayli yoğun çalışıyor, müsait bir haftasonunu yakaladığımızda yayınımıza konuk olarak gelmesini bekliyoruz. Görüşmelerimiz devam etmekte kendisi ile, neticenin olumlu olması halinde duyurularımızı geçeceğiz. Olumsuz olması halinde farklı bir içerik ile bu ay ki yayınımız sizlerle olacak. :relaxed: Etkinlik takvimimizi ve forum kanalımızı takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz, ilgin için çok teşekkür ederiz.
Merhaba Bu Çok Özel İsim Fevzi Altuncu (FevziBey) veya Özgür Soner (Zwartan) Olabilir mi ? Biraz daha Açarsanız Sevinirim :blush:
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

MXneo yazdı: 14 May 2018 05:42
AFRASiYAB yazdı: 14 May 2018 01:05
Merhaba Bu Çok Özel İsim Fevzi Altuncu (FevziBey) veya Özgür Soner (Zwartan) Olabilir mi ? Biraz daha Açarsanız Sevinirim :blush:
Onların olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü onlar bıraktılar diye biliyorum.

Ya elwing ya zifan ya da Muhammed Yeşilmen olur

“Genel Etkileşim” sayfasına dön