Bence Yetersiz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Bence Yetersiz

Mesaj gönderen diltemiz »

diltemiz yazdı: 09 May 2018 09:33
ysfdzn yazdı: 09 May 2018 09:27 Tabi ki de bir oyun için kalp kırılmaz Oyuncular bir birini kırmamalı ama bu süreç de yöneticilerde oyuncuları kırmamalı sonuç da oyuncu olursa oyun olur oyun olduğu sürece de yönetim ihtiyacı olur ama oyuncuyu hiç yerine koyup biz böyle dedik böyle olur böyle yaparız kadrosu olursa oyuncularda bir gün yok olur işte o zaman yönetime de ihtiyaç kalmaz oyuna da,

bu oyuna başladığımda 20 yaşındaydım şimdi 31 bazı olayların oluşumu ile sonucun ne olacağına dair tereddütleri ortadan kaldırmak ve ortada söylenen yalan haberlerin olmadığını ispat etmeleri için bu oyuna emek yıl ve para veren bu oyunculara nacizane bir açıklamayı çök gören yönetime ne demeli.

iyide arkadaş kedinin hiç mi suçu yok diyor ya hoca
sorgulayınca araştırınca bir şeyler öğrenmek isteyince biz mi suçluyuz
yoksa hiç bir durumdan haberdar etmeyen yönetim mi ?
Açıklama yapılmalı haklısın bazı yazdığın yerleri özellikle renkli yaptım değinicem buralara
Şimdi şöyle ki Sobee Studios ne kadar bir Türk Telekom'un alt departmanıda olsa bu oyun hakkında çalışan emek veren geliştiren kişiler çok samimi söyleyeyim 2 elin parmaklarını geçmez , aktiflik sayısına bakarsak buda bir elin parmaklarını geçmez.
İşin içine forum ekibinden tut herkesi eklersen bu sayı artacaktır.
Ama şuraya da bir ayrı parantez açayım , forum kısmında yetkili olan bir bireyin bir görevlinin , altyapısal anlamda herhangi bir sıkıntının nasıl giderilebileceği hakkında bilgisi yoktur.
Son zamanda yapılan açıklamada , teknik bir sorun olmuştur en kısa sürede gidereceğiz denmiştir.
Yahu adamlarda bilmiyor bi sıkıntı var ki yapılacak.
Daha duyar kasmanın manasını çözemedim ?
Yönetim okursa burayı hak verecektir bana.

Diyeceksin ki bana bi açıklama yapılsın , forum görevlisi zaten bilmiyor neyin ne olduğunu ne açıklayacak ?
Diyeceksin ki bana bu seferde gelsin oyundan yetkili birisi açıklasın ,
hem istiyorsunuz oyun açılsın hemde açıklama yapılsın ,
adamın türlü türlü derdi var hangisiyle uğraşacak en genel açıklamayı yapmışlar zaten
Resim

Selam arkadaşlar Teknik ekip hala sorunun çözümü ile ilgilenmektedir. Problemin kaynağı ile alakalı çözümler uzun sürdüğünden sorunumuz da maalesef bu kadar uzun sürdü. Ne zaman açılacağı konusunda net bilgi veremiyoruz çünkü çalışmalar devam ediyor.
Bu süre içerisinde aynı içerikte farklı farklı konular açmamanız tüm kullanıcılardan ricamızdır.

Bilginize sunarız.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön