Bence Yetersiz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bence Yetersiz

Mesaj gönderen ysfdzn »

07-05-2018 Pazartesi saat 17:00 civarından 08-05-2018 Salı saat 09:00 a kadar geçen sürede oyun erişimi olmuyor,

Yönetin Bu konu hakkında en ufak bir bilgi paylaşımı dahi yapmıyor.
15 Saatlik bir erişim kısıtlanmasından bahsediyoruz Tarihinde haber verilmeden planlanmadan böyle bir kesinti yaşandığını ben hatırlamıyorum;

Yönetim ne yapıyor;
Dükkanda hediye paketi; Tamam güzel bir şey ama;

Şimdi size soruyorum; Benim Şahsi tüm maden artırıcım var Lonca tüm artırıcım var Ex artırıcım var Plus var Full market yani ben 15 saat de nereden baksan 100m hadi geçtim 100m yi en az 2 3 tane 3. seviye saf maden kesin çekerdim

şimdi bu arkadaşlar verdikleri artırıcıları da en düşügünden veriyor Ex i %50 verip sanki bol veriyormuş gibi gösterip Madenleri %30 veriyor ondan bile kısıyorlar.

Kardeşim sizden hediye paketi isteyen yok...

Adam akıllı tatmin edici bir cevap bir açıklama yapın Kısa bilindik süslü cümleler ile verdiğiniz 3 kuruşluk hediye ile milleti susturmaya çalışmayın;

Yarın 2 gün sonra bu durumun aynısının olmayacağını böyle bir durum olduğu zaman emeklerin boşa gitmeyeceğinin garantisini vere biliyormusunuz ? Bu olay 11 yıldır yaşanmıyor da ne oldu da yaşandı,

ve bunun telafisini yapmayı çök istiyorsanız bize dükkandan bedava bir şeyler vermeyin verdiğiniz hepsi 3 kuruş etmez,
çok telafi etmek istiyorsanız dükkanda %50 indirim yapın da görelim oyuncuya verdiğiniz değeri.
Resim
ResimResimYSF - ElçarıkResimResim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Bence Yetersiz

Mesaj gönderen diltemiz »

x08tarzii yazdı: 08 May 2018 10:45
ysfdzn yazdı: 08 May 2018 10:31 07-05-2018 Pazartesi saat 17:00 civarından 08-05-2018 Salı saat 09:00 a kadar geçen sürede oyun erişimi olmuyor,

15 Saatlik bir erişim kısıtlanmasından bahsediyoruz Tarihinde haber verilmeden planlanmadan böyle bir kesinti yaşandığını ben hatırlamıyorum;

Yönetim ne yapıyor;

Şimdi size soruyorum; Benim Şahsi tüm maden artırıcım var Lonca tüm artırıcım var Ex artırıcım var Plus var Full market yani ben 15 saat de nereden baksan 100m hadi geçtim 100m yi en az 2 3 tane 3. seviye saf maden kesin çekerdim

şimdi bu arkadaşlar verdikleri artırıcıları da en düşügünden veriyor Ex i %50 verip sanki bol veriyormuş gibi gösterip Madenleri %30 veriyor ondan bile kısıyorlar.

Adam akıllı tatmin edici bir cevap bir açıklama yapın Kısa bilindik süslü cümleler ile verdiğiniz 3 kuruşluk hediye ile milleti susturmaya çalışmayın;

Yarın 2 gün sonra bu durumun aynısının olmayacağını böyle bir durum olduğu zaman emeklerin boşa gitmeyeceğinin garantisini vere biliyormusunuz ? Bu olay 11 yıldır yaşanmıyor da ne oldu da yaşandı,

ve bunun telafisini yapmayı çök istiyorsanız bize dükkandan bedava bir şeyler vermeyin verdiğiniz hepsi 3 kuruş etmez,
çok telafi etmek istiyorsanız Resim da görelim oyuncuya verdiğiniz değeri.

Oyun erišime ačildimi ?😂
Oyun erişime açıldı hatta paket bile koydular bence makul , %50 indirim bugüne kadar hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar
Resim

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

diltemiz yazdı: 08 May 2018 10:52
x08tarzii yazdı: 08 May 2018 10:45
ysfdzn yazdı: 08 May 2018 10:31 07-05-2018 Pazartesi saat 17:00 civarından 08-05-2018 Salı saat 09:00 a kadar geçen sürede oyun erişimi olmuyor,

Yönetim ne yapıyor;

çok telafi etmek istiyorsanız Resim da görelim oyuncuya verdiğiniz değeri.

Oyun erišime ačildimi ?😂
Oyun erişime açıldı hatta paket bile koydular bence makul , %50 indirim bugüne kadar hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar
Resim

makulu ne kardeş ne makulunden bahsediyorsun 3 kuruşluk paket her zaman aynısını yapıyorlar daha şimdiye kadar farklı bir paket görmedim
ne atlattılar bilmiyorum ama atlattıkları şey verilen hediyenin kat ve kat üssü.

ben hediyeyide geçtim hediye peşinde değilim onların verdiği 3 kuruşluk hediyeye de %50 indirime de ihtiyacım yok ben onu illa bir telafi yapmak istiyorsanız diye belirterek yazdım.

Benim tek isteğim gerçek bir açıklama Yalandan süslü laflar ile 3 kuruşluk hediye ile göz boyamasınlar.Ne yaşandıysa madem biz bir aileyiz bu oyuna para yatırıyoruz olup bitenden bilgimizin olması en tabi hakkımız
Resim
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Genel olarak olaylara iyi tarafından bakmayı değer edinmiş birisiyim. Bu olay izahı olmayan aynı zamanda mizahıda olmayan bir durum benim gözümde. Ben cidden anlayamıyorum. Yaşanan arızaya en ufak lafım yok yaşanacak tabiki. Ben teknik detay şundan bundan olmuştur bunu da beklemiyorum. Sonuçta yazılımcı değiliz ki yazılımcı dahi olsak sıkıntıyı bizimle paylaşmak zorunda değiller en nihayetinde müdahalelerini yaptılar ve giderdiler. Benim için sorun olan nokta. Şu 15 saatlik erişim sorunu yaşandıktan sonra bir tane yetkilinin çıkıpta erişim sıkıntısı için geceli gündüzlü çalıştık çalışmalar sonucunda şu saatte problemi çözebildik. Herkesten yaşanan yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Yaşanan sıkıntıdan dolayı özür mayetinde dükkanda şu kadar günlüğüne şu şu içeriğine sahip hediyemizi dükkandan almayı unutmayın.

ARANIZDA ŞÖYLE BİR DİYALOG GEÇTİĞİNE O KADAR EMİNİMKİ
- ARIZA GİDERİLDİ NAPALIM ?
- HANİ ŞU GEÇEN YILDÖNÜMÜNDE VERDİĞİMİZ KUTU VARYA ONDAN KOYUN DÜKKANA 1 GÜNLÜĞÜNE HEDİYE
- TAMAM

Bu kadar basit olmamalı insanlar bu oyuna para yatırıyor. Dün arızayı gideren arkadaşların emeğine sağlık.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

Yönetim ne yapıyor;

çok telafi etmek istiyorsanız dükkanda %50 indirim yapın da görelim oyuncuya verdiğiniz değeri.
+1
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

xReNaRDox yazdı: 08 May 2018 15:10 Genel olarak olaylara iyi tarafından bakmayı değer edinmiş birisiyim. Bu olay izahı olmayan aynı zamanda mizahıda olmayan bir durum benim gözümde. Ben cidden anlayamıyorum. Yaşanan arızaya en ufak lafım yok yaşanacak tabiki. Ben teknik detay şundan bundan olmuştur bunu da beklemiyorum. Sonuçta yazılımcı değiliz ki yazılımcı dahi olsak sıkıntıyı bizimle paylaşmak zorunda değiller en nihayetinde müdahalelerini yaptılar ve giderdiler. Benim için sorun olan nokta. Şu 15 saatlik erişim sorunu yaşandıktan sonra bir tane yetkilinin çıkıpta erişim sıkıntısı için geceli gündüzlü çalıştık çalışmalar sonucunda şu saatte problemi çözebildik. Herkesten yaşanan yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Yaşanan sıkıntıdan dolayı özür mayetinde dükkanda şu kadar günlüğüne şu şu içeriğine sahip hediyemizi dükkandan almayı unutmayın.

- HANİ ŞU GEÇEN YILDÖNÜMÜNDE VERDİĞİMİZ KUTU VARYA ONDAN KOYUN DÜKKANA 1 GÜNLÜĞÜNE HEDİYE
- TAMAM

Bu kadar basit olmamalı insanlar bu oyuna para yatırıyor. Dün arızayı gideren arkadaşların emeğine sağlık.
Ha kel hasan ha hasan kel

Bende aynı şeyin farklı bir versiyonun sundum diyorum ki ne hediye ne telafi bu durum tekrar yaşanacak mı yaşanırsa bu sefer düzelecek mi emekler zayi olacak mı bunların olmayacagının teminatı ne böyle bir durum da bizim hakkımız ne hiç bir açıklama yok hediyeyi alan susuyor ben bunun anlatmak istiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

AL İŞTE GENE AYNI ŞEY OLDU KAÇ SAATE DÜZELECEK, DÜZELECEK Mİ , NEDİR BU HAFTA BU SORUNLARIN NEDENİ KİMSEDEN BİR AÇIKLAMA YOK

Ver hediyeyi sustur politikası
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

ysfdzn yazdı: 09 May 2018 09:07
xReNaRDox yazdı: 08 May 2018 15:10 Genel olarak olaylara iyi tarafından bakmayı değer edinmiş birisiyim. Bu olay izahı olmayan aynı zamanda mizahıda olmayan bir durum benim gözümde. Ben cidden anlayamıyorum. Yaşanan arızaya en ufak lafım yok yaşanacak tabiki. Ben teknik detay şundan bundan olmuştur bunu da beklemiyorum. Sonuçta yazılımcı değiliz ki yazılımcı dahi olsak sıkıntıyı bizimle paylaşmak zorunda değiller en nihayetinde müdahalelerini yaptılar ve giderdiler. Benim için sorun olan nokta. Şu 15 saatlik erişim sorunu yaşandıktan sonra bir tane yetkilinin çıkıpta erişim sıkıntısı için geceli gündüzlü çalıştık çalışmalar sonucunda şu saatte problemi çözebildik. Herkesten yaşanan yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Yaşanan sıkıntıdan dolayı özür mayetinde dükkanda şu kadar günlüğüne şu şu içeriğine sahip hediyemizi dükkandan almayı unutmayın.

- TAMAM

Ha kel hasan ha hasan kel

Bende aynı şeyin farklı bir versiyonun sundum diyorum ki ne hediye ne telafi bu durum tekrar yaşanacak mı yaşanırsa bu sefer düzelecek mi emekler zayi olacak mı bunların olmayacagının teminatı ne böyle bir durum da bizim hakkımız ne hiç bir açıklama yok hediyeyi alan susuyor ben bunun anlatmak istiyorum.
'' ysfdzn ''İmzanda yazdığı gibi

Resim

'' AMACIMIZ OYUN NEDEN KIRALIM KALPLERİ ? ? ''

Resim

Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

Tabi ki de bir oyun için kalp kırılmaz Oyuncular bir birini kırmamalı ama bu süreç de yöneticilerde oyuncuları kırmamalı sonuç da oyuncu olursa oyun olur oyun olduğu sürece de yönetim ihtiyacı olur ama oyuncuyu hiç yerine koyup biz böyle dedik böyle olur böyle yaparız kadrosu olursa oyuncularda bir gün yok olur işte o zaman yönetime de ihtiyaç kalmaz oyuna da,

bu oyuna başladığımda 20 yaşındaydım şimdi 31 bazı olayların oluşumu ile sonucun ne olacağına dair tereddütleri ortadan kaldırmak ve ortada söylenen yalan haberlerin olmadığını ispat etmeleri için bu oyuna emek yıl ve para veren bu oyunculara nacizane bir açıklamayı çök gören yönetime ne demeli.

iyide arkadaş kedinin hiç mi suçu yok diyor ya hoca
sorgulayınca araştırınca bir şeyler öğrenmek isteyince biz mi suçluyuz
yoksa hiç bir durumdan haberdar etmeyen yönetim mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

ysfdzn yazdı: 09 May 2018 09:27 Tabi ki de bir oyun için kalp kırılmaz Oyuncular bir birini kırmamalı ama bu süreç de yöneticilerde oyuncuları kırmamalı sonuç da oyuncu olursa oyun olur oyun olduğu sürece de yönetim ihtiyacı olur ama oyuncuyu hiç yerine koyup biz böyle dedik böyle olur böyle yaparız kadrosu olursa oyuncularda bir gün yok olur işte o zaman yönetime de ihtiyaç kalmaz oyuna da,

bu oyuna başladığımda 20 yaşındaydım şimdi 31 bazı olayların oluşumu ile sonucun ne olacağına dair tereddütleri ortadan kaldırmak ve ortada söylenen yalan haberlerin olmadığını ispat etmeleri için bu oyuna emek yıl ve para veren bu oyunculara nacizane bir açıklamayı çök gören yönetime ne demeli.

iyide arkadaş kedinin hiç mi suçu yok diyor ya hoca
sorgulayınca araştırınca bir şeyler öğrenmek isteyince biz mi suçluyuz
yoksa hiç bir durumdan haberdar etmeyen yönetim mi ?
Açıklama yapılmalı haklısın bazı yazdığın yerleri özellikle renkli yaptım değinicem buralara
Şimdi şöyle ki Sobee Studios ne kadar bir Türk Telekom'un alt departmanıda olsa bu oyun hakkında çalışan emek veren geliştiren kişiler çok samimi söyleyeyim 2 elin parmaklarını geçmez , aktiflik sayısına bakarsak buda bir elin parmaklarını geçmez.
İşin içine forum ekibinden tut herkesi eklersen bu sayı artacaktır.
Ama şuraya da bir ayrı parantez açayım , forum kısmında yetkili olan bir bireyin bir görevlinin , altyapısal anlamda herhangi bir sıkıntının nasıl giderilebileceği hakkında bilgisi yoktur.
Son zamanda yapılan açıklamada , teknik bir sorun olmuştur en kısa sürede gidereceğiz denmiştir.
Yahu adamlarda bilmiyor bi sıkıntı var ki yapılacak.
Daha duyar kasmanın manasını çözemedim ?
Yönetim okursa burayı hak verecektir bana.

Diyeceksin ki bana bi açıklama yapılsın , forum görevlisi zaten bilmiyor neyin ne olduğunu ne açıklayacak ?
Diyeceksin ki bana bu seferde gelsin oyundan yetkili birisi açıklasın ,
hem istiyorsunuz oyun açılsın hemde açıklama yapılsın ,
adamın türlü türlü derdi var hangisiyle uğraşacak en genel açıklamayı yapmışlar zaten

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön