BAZILARI ÇOK HAKSIZLIK YAPIYOR
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Just Great Emperor
BAZILARI ÇOK HAKSIZLIK YAPIYOR
Ben cidden bu insanları anlamıyorum. İkv yöneticileri iyi bir şey yapsa yine kötü laflar edip kırıcı konuşup morellerini Bozuyorlar istenmedik teknik hatalar oluyor tekrar yüklenip dalga geçer gibi hakaret ediyorlar bakın Bu bir türk oyunu türkiyeden 81 ilden oynayan insanlar var bnlerce kişi oynuyor ve ikv yöneticileri bnlerce kişiye karşılık toplasan 15 kişi mücadele ediyor + birde böyle düşünen insanlarımız var sanki bu akçeden gelen paralar hemen nihat özpay ve gmlerın cebıne gidiyor sanıyorlar ikv yöneticilerın bir kaçı sadece maaşlı çalışıyor paralar türk telekoma gidiyor veya diğer anlaşmalı şirketlere Tabi bende bazı kızdığım konular oluyor ama gidip işini yapan forum yetkılerıni terslemıyorum Forumda Geziyorum bakıyorum çoğu sankı gmler olsun forum yetkılılerı olsun düşmanları öyle konusma uslubu varkı kınıyorum o arkadaşları
Re: BAZILARI ÇOK HAKSIZLIK YAPIYOR
Yaa bırak hergun bir oyun geri sarar mi zaten ex zar zor kasıyoruz 2 saat 3 saatte 60 ex geliyor hoop oyun geri sarıyor ee emeğimize yazık değil mi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
yönetim eleştiriyi çekemeyecekse yönetime girmesinler girdiyselerde cıkabilirler kolay bişi kimse zorla tutulmuyor. Oyunun oyuncu kaybetmesindeki en büyük etken senin savundugun yöneticiler ! eskiden böle degildi eski yöneticileri sürekli oyunda görürdük muhabbet sohbet ederdiler ! klan bölgede durmadan küfür edilecek ve o adama müdale edilmeyecek he 5 dk surmeden gelirdiler şimdi senin surda savundugun yöneticilere bakıyorum oyunla alakaları yok sadece forumda kopyala yapıstır ekibi

*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
ağzına sağlıkSonunaKadar yazdı: ↑07 May 2018 18:49 yönetim eleştiriyi çekemeyecekse yönetime girmesinler girdiyselerde cıkabilirler kolay bişi kimse zorla tutulmuyor. Oyunun oyuncu kaybetmesindeki en büyük etken senin savundugun yöneticiler ! eskiden böle degildi eski yöneticileri sürekli oyunda görürdük muhabbet sohbet ederdiler ! klan bölgede durmadan küfür edilecek ve o adama müdale edilmeyecek he 5 dk surmeden gelirdiler şimdi senin surda savundugun yöneticilere bakıyorum oyunla alakaları yok sadece forumda kopyala yapıstır ekibi![]()
![]()
-
- Salgın Koruyucusu
Eleştirmek dediğiniz hakaret etmek mi dalga geçmek mi ? özür dileyen bir forum yetkilisine 'bir daha olmasın' demek mi ?
Hani o ikv ilgilenen Gmler oyundan çıkmayan gmler nerdeler Niye bırakıp gittiler? o zaman Kusura bakma kardeşim orda oturup ben paramı veriyorum keyfıme bakarım ikv oynuyorum herşeyide söylerim gibisinden bulunamazsın. onlarda sizin gibi insan destek olacagınıza morel vereceğinize tam tersini yapıyonuz sankı bir hatalarını bulupta hemen yüklenelım onlara gibisinden tarzısınız var kı herşey ortada
Hani o ikv ilgilenen Gmler oyundan çıkmayan gmler nerdeler Niye bırakıp gittiler? o zaman Kusura bakma kardeşim orda oturup ben paramı veriyorum keyfıme bakarım ikv oynuyorum herşeyide söylerim gibisinden bulunamazsın. onlarda sizin gibi insan destek olacagınıza morel vereceğinize tam tersini yapıyonuz sankı bir hatalarını bulupta hemen yüklenelım onlara gibisinden tarzısınız var kı herşey ortada
Seninle aynı oyunu oynuyor muyuz merak ettim.Ediii yazdı: ↑07 May 2018 18:40 Ben cidden bu insanları anlamıyorum. İkv yöneticileri iyi bir şey yapsa yine kötü laflar edip kırıcı konuşup morellerini Bozuyorlar istenmedik teknik hatalar oluyor tekrar yüklenip dalga geçer gibi hakaret ediyorlar bakın Bu bir türk oyunu türkiyeden 81 ilden oynayan insanlar var bnlerce kişi oynuyor ve ikv yöneticileri bnlerce kişiye karşılık toplasan 15 kişi mücadele ediyor + birde böyle düşünen insanlarımız var sanki bu akçeden gelen paralar hemen nihat özpay ve gmlerın cebıne gidiyor sanıyorlar ikv yöneticilerın bir kaçı sadece maaşlı çalışıyor paralar türk telekoma gidiyor veya diğer anlaşmalı şirketlere Tabi bende bazı kızdığım konular oluyor ama gidip işini yapan forum yetkılerıni terslemıyorum Forumda Geziyorum bakıyorum çoğu sankı gmler olsun forum yetkılılerı olsun düşmanları öyle konusma uslubu varkı kınıyorum o arkadaşları
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
Kınama kınama kınadıgın başına gelmeden ölmezmişinEdiii yazdı: ↑07 May 2018 18:40 Ben cidden bu insanları anlamıyorum. İkv yöneticileri iyi bir şey yapsa yine kötü laflar edip kırıcı konuşup morellerini Bozuyorlar istenmedik teknik hatalar oluyor tekrar yüklenip dalga geçer gibi hakaret ediyorlar bakın Bu bir türk oyunu türkiyeden 81 ilden oynayan insanlar var bnlerce kişi oynuyor ve ikv yöneticileri bnlerce kişiye karşılık toplasan 15 kişi mücadele ediyor + birde böyle düşünen insanlarımız var sanki bu akçeden gelen paralar hemen nihat özpay ve gmlerın cebıne gidiyor sanıyorlar ikv yöneticilerın bir kaçı sadece maaşlı çalışıyor paralar türk telekoma gidiyor veya diğer anlaşmalı şirketlere Tabi bende bazı kızdığım konular oluyor ama gidip işini yapan forum yetkılerıni terslemıyorum Forumda Geziyorum bakıyorum çoğu sankı gmler olsun forum yetkılılerı olsun düşmanları öyle konusma uslubu varkı kınıyorum o arkadaşları
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
sanırım arkadaş forumları karıştırdı aynı oyun olması imkansızASALAK yazdı: ↑07 May 2018 18:59Seninle aynı oyunu oynuyor muyuz merak ettim.Ediii yazdı: ↑07 May 2018 18:40 Ben cidden bu insanları anlamıyorum. İkv yöneticileri iyi bir şey yapsa yine kötü laflar edip kırıcı konuşup morellerini Bozuyorlar istenmedik teknik hatalar oluyor tekrar yüklenip dalga geçer gibi hakaret ediyorlar bakın Bu bir türk oyunu türkiyeden 81 ilden oynayan insanlar var bnlerce kişi oynuyor ve ikv yöneticileri bnlerce kişiye karşılık toplasan 15 kişi mücadele ediyor + birde böyle düşünen insanlarımız var sanki bu akçeden gelen paralar hemen nihat özpay ve gmlerın cebıne gidiyor sanıyorlar ikv yöneticilerın bir kaçı sadece maaşlı çalışıyor paralar türk telekoma gidiyor veya diğer anlaşmalı şirketlere Tabi bende bazı kızdığım konular oluyor ama gidip işini yapan forum yetkılerıni terslemıyorum Forumda Geziyorum bakıyorum çoğu sankı gmler olsun forum yetkılılerı olsun düşmanları öyle konusma uslubu varkı kınıyorum o arkadaşları
-
- Salgın Koruyucusu
ASALAK Just Great Emperor Loncası Teşkilatta kaçıncı sırada, Genel sunucu sıralamasında kaçıncı sırada ve aktıf lonca sayısına bak kaç kişi loncada kurucusu kim bak öğren sonra aynı oyunu oynayıp oynamadığımızı öğrenirsin
inanır mısınız ben de tam böyle bir konu açacaktım. biraz da özelleştiri yapmak lazım. Genel etkileşimde" ikv eski site" diye bir konu vardı bugün onu gördüm. eski foruma bakayım dedim, 2010 yılında site tasarımı yenilenmiş, bir süre giremeyeceksiniz yazmış gm bey, oyuncuların hepsi de "elinize sağlık, bunun için beklemeye değer, yönetim işini yapıyor, bizim istediğimiz ekip de böyle" gibisinden moral motivasyon verici şeyler yazmış. aynısı 2018 yılında olduğunda ise; "kardeşim açın şu siteyi giremiyoruz, sobeenin yapacağı iş de anca bu kadar olur, kırk yılın başında güncelleme getirdiniz daha karaköy hikayesi paylaşılmadı" gibi şeyler yazılıyor. Siz yapıyorsunuz demiyorum, hepimiz yapıyoruz. biraz da suçu kendimizde aramak lazım dimi hep başkasına yüklenmek nereye kadar..