Elbette zor görevler olucak dediğine takılıyorum şöyle birşey olabilir ilk 25 lvl kadar haritada neyin nerde olduğunu göster o lvl gelen adam zaten mantığı çözmüş olur 25 den sonra meteorda zaten o lvl de çok adam olduğu için ister istemez görevleri beraber yapıcaklardır bilen bilmeyene elbet yardım edicek daha zevkli olur dediğin mantıklı
39 LVL AYRI SUNUCU VE YA TEST SERVER ACIN SİZDEN RİCAMIZ.
Re: 39 LVL AYRI SUNUCU VE YA TEST SERVER ACIN SİZDEN RİCAMIZ.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bir zamanlar forumdaki dusunceleri tek tek degerlendiriyoruz diye bir aciklama vardi, son aylarda pek yansimasi olmadi fikirlerimizin (boss kacirma haric) umarim bu sunucu fikri gerceklesir, gorulen o ki sunucular bomboş, Karakoy ile birlikte artik klan savaslari da bitti cunku zaten Karaköy yaratiklarindan kacmak ugrastiriyor bi meteor gibi degil
Şu anda yeni başlıyan oyuncu e.önünde agah beyden başlıyor. Az bişi dolanıyor sokaklarda tabi kimseler yok napıcam kimsenin oynamadığı oyunu diyip oyunu siliyor..Merak edenlerde belli bi yere kadar gelip görev yapamadığı için bırakıyor.
Yani demem o ki 1 bölge geldiğinde bütün yoğunluk orada oluyor. Şuanda e.ö meteor yer6 ada bomboş.Buna bi çözüm bulamaları gerek.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Evet kardeşim aynen öyle belirli bölgelere kısıtlamalar gelmeli ve ya belirli saatlerde gidilmeli insanlar farklı bölgerler de durmamalı fazla .iskar43 yazdı: ↑01 May 2018 16:27Şu anda yeni başlıyan oyuncu e.önünde agah beyden başlıyor. Az bişi dolanıyor sokaklarda tabi kimseler yok napıcam kimsenin oynamadığı oyunu diyip oyunu siliyor..Merak edenlerde belli bi yere kadar gelip görev yapamadığı için bırakıyor.
Yani demem o ki 1 bölge geldiğinde bütün yoğunluk orada oluyor. Şuanda e.ö meteor yer6 ada bomboş.Buna bi çözüm bulamaları gerek.
Değerli yöneticiler bu sunucu konusunu dikkate alıp açıklama yapmanızı diliyorum.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Evet ve isin kotu yanı, ben oyuna ara sira klan savasi icin girerdim o da kalmadiiskar43 yazdı: ↑01 May 2018 16:27Şu anda yeni başlıyan oyuncu e.önünde agah beyden başlıyor. Az bişi dolanıyor sokaklarda tabi kimseler yok napıcam kimsenin oynamadığı oyunu diyip oyunu siliyor..Merak edenlerde belli bi yere kadar gelip görev yapamadığı için bırakıyor.
Zaten onlar gelirse eskilerin hepsi gelir bence taminim öyle.noctiluca yazdı: ↑03 May 2018 11:00Evet ve isin kotu yanı, ben oyuna ara sira klan savasi icin girerdim o da kalmadiiskar43 yazdı: ↑01 May 2018 16:27Şu anda yeni başlıyan oyuncu e.önünde agah beyden başlıyor. Az bişi dolanıyor sokaklarda tabi kimseler yok napıcam kimsenin oynamadığı oyunu diyip oyunu siliyor..Merak edenlerde belli bi yere kadar gelip görev yapamadığı için bırakıyor.