39 LVL AYRI SUNUCU VE YA TEST SERVER ACIN SİZDEN RİCAMIZ.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: 39 LVL AYRI SUNUCU VE YA TEST SERVER ACIN SİZDEN RİCAMIZ.
Çok yakında..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Son Kaptan
Misir Carsisi kapisinda arz bekleyen lodos savascilar burada mi? 
inşALLAH Kardeşim
yapılamaz olmaz diyenler olmuş herhangi bir konuda bilgisi olmayan yok veritabanı yok o yok bu diye.
fark etmez getirmek isteyen getirir hemde hiç uğraşmadan getirir.
nasıl olduğunuda yine mantıklı bir yöntem ile açıklayayım.
aynı 59 level yeni bir sunucu açılır fakat bu sunucuda yeraltı karaköy gibi giriş lerileri kaldırılır.
dev'ler sunucularda oynama ve ekle kaldır yapabiliyorlar nasıl etkinliklerde kadimi eö'ye getiriyorlar'sa girişleri'de kaldırırlar.
alt tarafı birde fazla madenler kalkacak veya aynı klacaklar hazır yer değiştirme varken.
al sana son sürümde 39 level sunucu.
ben varım zaten orada oynayacak insanlar aynı zamanda diğer sunucu'da da oynayacaklar.
39 levellik sunucuda insanlar üzerini dizerler gerekirse 1 yıl uğraşıp fullenirler.
sonra ws atmaya savaşmaya başlarlar.
zaten oyunun eğlencesi bu sıkılan cıkar kendi sunucusunda takılır orada sıkınca buraya gelir.
kısacası olmayacak bir şey değil ben herşeyimi bırakıp böyle bir sunucuda sıfırdan başlamaya hazırım.
yalnız önemli bir şey varki böyle bir sunucu acılırsa silah parlatma gibi şeyler tamam olabilir fakat,
maden arttırıcı gibi şeyler ne yazıkki yine oyunun dengesini bozar.
bu sunucuda yalnızca x2 kp arttırıcı lp arttırıcı xp arttırıcı ve item düşme olasılığı arttırıcı tipinde şeyler olmalı.
yoksa komet merlin dizecek bir büyücü turuncu safirlerinden tut diğer herşeyini 1 günde ceker arttırıcılarla.
ve yine oyun 39 değil 49'da meran şehri ile sonlanmalı diye düşünüyorum çünk übüyücünün bir çok önemli yeteneği burada açılıyor.
aynı 59 level yeni bir sunucu açılır fakat bu sunucuda yeraltı karaköy gibi giriş lerileri kaldırılır.
dev'ler sunucularda oynama ve ekle kaldır yapabiliyorlar nasıl etkinliklerde kadimi eö'ye getiriyorlar'sa girişleri'de kaldırırlar.
alt tarafı birde fazla madenler kalkacak veya aynı klacaklar hazır yer değiştirme varken.
ben varım zaten orada oynayacak insanlar aynı zamanda diğer sunucu'da da oynayacaklar.
39 levellik sunucuda insanlar üzerini dizerler gerekirse 1 yıl uğraşıp fullenirler.
zaten oyunun eğlencesi bu sıkılan cıkar kendi sunucusunda takılır orada sıkınca buraya gelir.
kısacası olmayacak bir şey değil ben herşeyimi bırakıp böyle bir sunucuda sıfırdan başlamaya hazırım.
yalnız önemli bir şey varki böyle bir sunucu acılırsa silah parlatma gibi şeyler tamam olabilir fakat,
bu sunucuda yalnızca x2 kp arttırıcı lp arttırıcı xp arttırıcı ve item düşme olasılığı arttırıcı tipinde şeyler olmalı.
yoksa komet merlin dizecek bir büyücü turuncu safirlerinden tut diğer herşeyini 1 günde ceker arttırıcılarla.
ve yine oyun 39 değil 49'da meran şehri ile sonlanmalı diye düşünüyorum çünk übüyücünün bir çok önemli yeteneği burada açılıyor.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
Samimi olarak ettiğin duayı gördükten sonra üzüldüm açıkçası..39 level sunucuların gelmesini bende tabi ki isterim fakat bunun olması o kadar düşük ihtimal ki..Yazmış olduğum <Çok yakında> ifadesi İKV kitlesinin aşina olduğu bir oyalama ifadesiydi..Yani birnevi sitem ettim aslında
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
+1IIASiLKANII yazdı: ↑28 Nis 2018 22:12Samimi olarak ettiğin duayı gördükten sonra üzüldüm açıkçası..39 level sunucuların gelmesini bende tabi ki isterim fakat bunun olması o kadar düşük ihtimal ki..Yazmış olduğum <Çok yakında> ifadesi İKV kitlesinin aşina olduğu bir oyalama ifadesiydi..Yani birnevi sitem ettim aslındaGörüyorum ki bunu gerçek manada isteyenler var,umarım yönetim oyunun mevcut gidişatında izlediği ve her geçen zaman çöküşe sebebiyet veren stratejisini değiştirir.Devam ederse de en azından son 1 kez bu güzelliği yapmalılar.
GEREKEN TESPİT YAPMIŞSIN ELİNE KOLUNA AZINA SAĞLIK KARDEŞİM . +10LIVERA yazdı: ↑28 Nis 2018 21:07 yapılamaz olmaz diyenler olmuş herhangi bir konuda bilgisi olmayan yok veritabanı yok o yok bu diye.
Teşekkür ederim bu hayatta benim için değil çoğu insan da vardır bu bir şeyi ne kadar çok isterse o kadar uzaklaşır ama ben bu konuda benden kaçana koşa koşa giderim o yüzden gerekirse ikv yöneticeleri ile buluşmayı gerekirse çalıştığı ortama bile giderim şehir içi şehir dışı gider konuşur anlatırım ben ilk betadan hatırlıyorum oyunu kötü iyi olan herşeyi anlatırım onlarda kabul ederlerse gerekirse bir seminer düzenlesinler ikv ile ilgili ikv ailesi olarak gidip oyun hakkında fikirlerimizi sunalım.IIASiLKANII yazdı: ↑28 Nis 2018 22:12Samimi olarak ettiğin duayı gördükten sonra üzüldüm açıkçası..39 level sunucuların gelmesini bende tabi ki isterim fakat bunun olması o kadar düşük ihtimal ki..Yazmış olduğum <Çok yakında> ifadesi İKV kitlesinin aşina olduğu bir oyalama ifadesiydi..Yani birnevi sitem ettim aslındaGörüyorum ki bunu gerçek manada isteyenler var,umarım yönetim oyunun mevcut gidişatında izlediği ve her geçen zaman çöküşe sebebiyet veren stratejisini değiştirir.Devam ederse de en azından son 1 kez bu güzelliği yapmalılar.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Aslinda oyun biraz daha basitlestirilebilir, oyuna ilk baslayan biri jandarma aliyi zor buluyor.
Bunu goz onune alirsak bu kişi 30. Seviyeye bile zor gelecektir, surekli 49lardan bir seyler istemeye yuzu yoksa tabii
Bunu goz onune alirsak bu kişi 30. Seviyeye bile zor gelecektir, surekli 49lardan bir seyler istemeye yuzu yoksa tabii