Bı bakar mısınız !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Bı bakar mısınız !

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Selamünaleyküm arkadaşlar

Şimdi benim evimde internet Son bir haftadır ara ara bir gidip bir geliyor. Telefonumun internetinden oyunu açıyorum. Ama sorunum şu şimdi telefon internetinden İstanbul kıyamet vakti oyununu açtığım zaman 1 saat 2 saat 3 saat 4 saat veya 1 gün boyunca oyun açık kaldığında benim telefon internetinden ne kadar MB yer bu Ikv. Bir de 4.5 ile baglansam MB çekme oranı artar mı. Yani 5 GB internetim var 1 ay boyunca her akşam takilsam kaç MB internet gider.

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: Bı bakar mısınız !

Mesaj gönderen yeCs »

Oyuna güncelleme vs gelmediği sürece günde ortalama 30 mb internet gider ( ortalama 5 saat takılırsan).
Resim
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kralmusti »

leptopa telefon netiyle bağlanıyorum yani bir telefonum var modem olarak kullanıyorum ayda sadece 2gb yüklüyorum ve bitmiyor günde sabah akşam oynasan aralıksız en fazla 50 mb yer :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Daha önce de bu tarz bir konu açılmıştı. Dediğinizi denemedim efenim lakin önceki konulardan birikimimle İKV, mobil interneti pek yemiyormuş. Gönül rahatlığıyla oynayabilirmişsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Witchex
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Witchex »

İkv çok az internet yiyor ama bilgisayarında arkada çalışan internet kullanan bir program varsa dikkat et ya da guncellemelerin olmamasına dikkat et yoksa direkt biter internetin.
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

Benim soyledigin sartlar altinda cok az mb kullanimi oluyordu.Yanlis hatirlamiyorsam saatte bir 3-6 Mb arasi kullanim oluyor.Kisacasi bedava tepe tepe kullan :) :)
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Gunde 6 7 saat oynadigim zamanlarda telefondan baglaniyordum taş çatlasın 60 70 mb yiyor oyun
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PerfectStorm »

pixel oyunu internet yemez grafikleri anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

IKV 10 saatte 50 60 mb yer en fazla.Ancak windows 8 ve üzeri işletim sistemleri otomatik güncelleştirmelerde çok fazla mb yiyor.Görev yöneticisi > Hizmetler > Arka plan aktarım hizmeti ve Windows Update seçeneklerine sağ tık durdur dedikten sonra tekrar sağ tık > Hizmetleri aç > Arka plan aktarım hizmeti , Windows Uptade > Başlangıç türü > Devre dışı seçeneğini her iki hizmet türü içinde yapmanı öneririm.Dediğim gibi IKV mb yemez ancak arka planda sürekli güncelleştirmeler otomatik olarak güncellendiği için devre dışı bırakman gerekli

İyi forumlar
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

DescriptionS yazdı: 30 Nis 2018 11:35 IKV 10 saatte 50 60 mb yer en fazla.Ancak windows 8 ve üzeri işletim sistemleri otomatik güncelleştirmelerde çok fazla mb yiyor.Görev yöneticisi > Hizmetler > Arka plan aktarım hizmeti ve Windows Update seçeneklerine sağ tık durdur dedikten sonra tekrar sağ tık > Hizmetleri aç > Arka plan aktarım hizmeti , Windows Uptade > Başlangıç türü > Devre dışı seçeneğini her iki hizmet türü içinde yapmanı öneririm.Dediğim gibi IKV mb yemez ancak arka planda sürekli güncelleştirmeler otomatik olarak güncellendiği için devre dışı bırakman gerekli

İyi forumlar
Çok açıklayıcı olmuş kardeşim teşekkürler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön