Selamünaleyküm arkadaşlar
Şimdi benim evimde internet Son bir haftadır ara ara bir gidip bir geliyor. Telefonumun internetinden oyunu açıyorum. Ama sorunum şu şimdi telefon internetinden İstanbul kıyamet vakti oyununu açtığım zaman 1 saat 2 saat 3 saat 4 saat veya 1 gün boyunca oyun açık kaldığında benim telefon internetinden ne kadar MB yer bu Ikv. Bir de 4.5 ile baglansam MB çekme oranı artar mı. Yani 5 GB internetim var 1 ay boyunca her akşam takilsam kaç MB internet gider.
Teşekkürler
Bı bakar mısınız !
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Bı bakar mısınız !
Oyuna güncelleme vs gelmediği sürece günde ortalama 30 mb internet gider ( ortalama 5 saat takılırsan).

leptopa telefon netiyle bağlanıyorum yani bir telefonum var modem olarak kullanıyorum ayda sadece 2gb yüklüyorum ve bitmiyor günde sabah akşam oynasan aralıksız en fazla 50 mb yer
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Daha önce de bu tarz bir konu açılmıştı. Dediğinizi denemedim efenim lakin önceki konulardan birikimimle İKV, mobil interneti pek yemiyormuş. Gönül rahatlığıyla oynayabilirmişsiniz.
İkv çok az internet yiyor ama bilgisayarında arkada çalışan internet kullanan bir program varsa dikkat et ya da guncellemelerin olmamasına dikkat et yoksa direkt biter internetin.
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Benim soyledigin sartlar altinda cok az mb kullanimi oluyordu.Yanlis hatirlamiyorsam saatte bir 3-6 Mb arasi kullanim oluyor.Kisacasi bedava tepe tepe kullan

Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Gunde 6 7 saat oynadigim zamanlarda telefondan baglaniyordum taş çatlasın 60 70 mb yiyor oyun
-
- Sahaf Yardımcısı
pixel oyunu internet yemez grafikleri anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
IKV 10 saatte 50 60 mb yer en fazla.Ancak windows 8 ve üzeri işletim sistemleri otomatik güncelleştirmelerde çok fazla mb yiyor.Görev yöneticisi > Hizmetler > Arka plan aktarım hizmeti ve Windows Update seçeneklerine sağ tık durdur dedikten sonra tekrar sağ tık > Hizmetleri aç > Arka plan aktarım hizmeti , Windows Uptade > Başlangıç türü > Devre dışı seçeneğini her iki hizmet türü içinde yapmanı öneririm.Dediğim gibi IKV mb yemez ancak arka planda sürekli güncelleştirmeler otomatik olarak güncellendiği için devre dışı bırakman gerekli
İyi forumlar
İyi forumlar

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Çok açıklayıcı olmuş kardeşim teşekkürlerDescriptionS yazdı: ↑30 Nis 2018 11:35 IKV 10 saatte 50 60 mb yer en fazla.Ancak windows 8 ve üzeri işletim sistemleri otomatik güncelleştirmelerde çok fazla mb yiyor.Görev yöneticisi > Hizmetler > Arka plan aktarım hizmeti ve Windows Update seçeneklerine sağ tık durdur dedikten sonra tekrar sağ tık > Hizmetleri aç > Arka plan aktarım hizmeti , Windows Uptade > Başlangıç türü > Devre dışı seçeneğini her iki hizmet türü içinde yapmanı öneririm.Dediğim gibi IKV mb yemez ancak arka planda sürekli güncelleştirmeler otomatik olarak güncellendiği için devre dışı bırakman gerekli
İyi forumlar