Resimdeki olayi bilmiyorum fakat onu atmana gerek yoktu. Bahsettigin lonca ile boss kesimlerinde karsilikli boyle seyler yasiyorduk dune kadar zaten bilmeyen yokkralmusti yazdı: ↑13 Nis 2018 14:48sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım![]()
ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki![]()
![]()
Neden ?
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Neden ?

olay şu loncana üye alırken onlara oyunda tanrılığımı vaatediyosun anlamış değilimzeynel55 yazdı: ↑13 Nis 2018 16:06Resimdeki olayi bilmiyorum fakat onu atmana gerek yoktu. Bahsettigin lonca ile boss kesimlerinde karsilikli boyle seyler yasiyorduk dune kadar zaten bilmeyen yokkralmusti yazdı: ↑13 Nis 2018 14:48sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım![]()
ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki![]()
![]()
![]()
olay ile ilgili bilgi academy of war loncasından Anazkarhas dan alınabilir kendiside tepkisini gösterdi
ayrıca oyunda olduğum zamanlar canım sıkılınca kendisiyle [İçerik Düzenlenmiştir.] ergenimizle en güzel şekilde ilgileniyorum zaten
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Katılıyorum söylediklerine dostum (konuyu açan arkadaş)
- hopdedik29
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter İs Coming
Kardeşim güzelce konuşulmuş işte sana daha ne istiyorsun yahu. Bosa kaçıran karaktersize böyle konuşulur hatta aslında az bile yapıyoruz birde yazamadıklarımız var sende anla bizi hissetkralmusti yazdı: ↑13 Nis 2018 18:43olay şu loncana üye alırken onlara oyunda tanrılığımı vaatediyosun anlamış değilimzeynel55 yazdı: ↑13 Nis 2018 16:06Resimdeki olayi bilmiyorum fakat onu atmana gerek yoktu. Bahsettigin lonca ile boss kesimlerinde karsilikli boyle seyler yasiyorduk dune kadar zaten bilmeyen yokkralmusti yazdı: ↑13 Nis 2018 14:48sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım![]()
![]()
![]()
ben tıp fakültesinde okuyorum bir sürü iyi arkadaşım var senin gibilerle muhattap olmam diyor ama 7 24 oyunda tıp fakültesi evleremi taşındı yoksa ahahaha cidden çok komik üyelerin var
![]()
olay ile ilgili bilgi academy of war loncasından Anazkarhas dan alınabilir kendiside tepkisini gösterdi![]()
ayrıca oyunda olduğum zamanlar canım sıkılınca kendisiyle [İçerik Düzenlenmiştir.] ergenimizle en güzel şekilde ilgileniyorum zaten![]()

- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Aynı kişiyi 3. şikayet edişim dünden beri GBZ'leri kaçırıyor ve hala ceza almadı. Beklemedeyiz..

Merhabalar;
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile kilitlenmiştir.
Bilginize.
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile kilitlenmiştir.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!