Neden ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Neden ?

Mesaj gönderen zeynel55 »

kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 14:48
zeynel55 yazdı: 13 Nis 2018 12:33
kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 11:52 şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun :D
Haklısın. Dün gece 3-4 kişi yine iş başındaydı,hepsinin fotoğrafını alıp desteğe gönderdim. İnşallah bugün girdiğimde yine ceza almadıklarını görürüm onların. Sonra oyuncular neden söyleniyorlar demesinler.
sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım :D

ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki :D

Resim
Resimdeki olayi bilmiyorum fakat onu atmana gerek yoktu. Bahsettigin lonca ile boss kesimlerinde karsilikli boyle seyler yasiyorduk dune kadar zaten bilmeyen yok :)
Resim
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kralmusti »

zeynel55 yazdı: 13 Nis 2018 16:06
kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 11:52 şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun :D
Haklısın. Dün gece 3-4 kişi yine iş başındaydı,hepsinin fotoğrafını alıp desteğe gönderdim. İnşallah bugün girdiğimde yine ceza almadıklarını görürüm onların. Sonra oyuncular neden söyleniyorlar demesinler.
sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım :D

ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki :D

Resim
Resimdeki olayi bilmiyorum fakat onu atmana gerek yoktu. Bahsettigin lonca ile boss kesimlerinde karsilikli boyle seyler yasiyorduk dune kadar zaten bilmeyen yok :)
olay şu loncana üye alırken onlara oyunda tanrılığımı vaatediyosun anlamış değilim :D ben tıp fakültesinde okuyorum bir sürü iyi arkadaşım var senin gibilerle muhattap olmam diyor ama 7 24 oyunda tıp fakültesi evleremi taşındı yoksa ahahaha cidden çok komik üyelerin var :D

olay ile ilgili bilgi academy of war loncasından Anazkarhas dan alınabilir kendiside tepkisini gösterdi :D

ayrıca oyunda olduğum zamanlar canım sıkılınca kendisiyle [İçerik Düzenlenmiştir.] ergenimizle en güzel şekilde ilgileniyorum zaten :D
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Katılıyorum söylediklerine dostum (konuyu açan arkadaş)
Kullanıcı avatarı
hopdedik29
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Winter İs Coming

Mesaj gönderen hopdedik29 »

kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 18:43
zeynel55 yazdı: 13 Nis 2018 16:06

Resim
olay şu loncana üye alırken onlara oyunda tanrılığımı vaatediyosun anlamış değilim :D ben tıp fakültesinde okuyorum bir sürü iyi arkadaşım var senin gibilerle muhattap olmam diyor ama 7 24 oyunda tıp fakültesi evleremi taşındı yoksa ahahaha cidden çok komik üyelerin var :D

olay ile ilgili bilgi academy of war loncasından Anazkarhas dan alınabilir kendiside tepkisini gösterdi :D

ayrıca oyunda olduğum zamanlar canım sıkılınca kendisiyle [İçerik Düzenlenmiştir.] ergenimizle en güzel şekilde ilgileniyorum zaten :D
Kardeşim güzelce konuşulmuş işte sana daha ne istiyorsun yahu. Bosa kaçıran karaktersize böyle konuşulur hatta aslında az bile yapıyoruz birde yazamadıklarımız var sende anla bizi hisset😊
Resim
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

Aynı kişiyi 3. şikayet edişim dünden beri GBZ'leri kaçırıyor ve hala ceza almadı. Beklemedeyiz..
Resim
Kullanıcı avatarı
UNiVERSUM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen UNiVERSUM »

Merhabalar;

Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile kilitlenmiştir.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön