Neden ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Neden ?

Mesaj gönderen Whoods »

Neden bukadar doyumsuz bir oyuncu kitlesine sahibiz ?

Öncelikle güncelleme güncelleme dediniz geldi sonra keşke gelmeseydi dediniz

Sonra karaköye niye giremiyoruz gorevleri yapamiyoruz dediniz görevsiz girebilmeniz sağlandı hemen ardından neden görevsiz giriliyor dediniz yönetimi topa tuttunuz

Ardından boss lar kaçırıliyor kaçıranlar ban yesin dediniz uzun bir süre bunun için yönetimi yerden yere vurdunuz şimdi kural değişikliğiyle artık ban yiyorlar fakat yeni yeni dotunlar üretip yönetimi yine yerden vuruyorsunuz yok işte sürekli ekranımızi kayit altında mı tutacağız yok gm ler bosslarda beklesin

Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba ? Ne ona geliyorsunuz ne buna yönetim ne yapsın bu durumda ve de bilmenizi isterimki ekran yakalama hemen hemen her oyunda mecburidir işlem yapılabilmesi için

Son olarak yonetime sesleniyorum herkesi memnun etmeye çalışırsanız kötü olan hep siz olursunuz.
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Neden ?

Mesaj gönderen kralmusti »

şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun :D
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 11:52 şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun :D
Haklısın. Dün gece 3-4 kişi yine iş başındaydı,hepsinin fotoğrafını alıp desteğe gönderdim. İnşallah bugün girdiğimde yine ceza almadıklarını görürüm onların. Sonra oyuncular neden söyleniyorlar demesinler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Witchex
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Witchex »

Dün gece 4 kişinin boss kaçırmalarını ayrıntılı videolarla desteğe yolladım. Ceza alacaklarına eminim. Bakalım beklemedeyim. O 4 kişi ceza alsın beyazköşk baya rahatlar.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

insanlar bu kadar kötü niyetliyken ne yapsalar yaranamazlar her yapılan yenilikte açık arayıp kendi menfaatlerine kullanıyorlar yazık..
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DyBCANi »

Whoods yazdı: 13 Nis 2018 11:46 Neden bukadar doyumsuz bir oyuncu kitlesine sahibiz ?

Öncelikle güncelleme güncelleme dediniz geldi sonra keşke gelmeseydi dediniz

Sonra karaköye niye giremiyoruz gorevleri yapamiyoruz dediniz görevsiz girebilmeniz sağlandı hemen ardından neden görevsiz giriliyor dediniz yönetimi topa tuttunuz

Ardından boss lar kaçırıliyor kaçıranlar ban yesin dediniz uzun bir süre bunun için yönetimi yerden yere vurdunuz şimdi kural değişikliğiyle artık ban yiyorlar fakat yeni yeni dotunlar üretip yönetimi yine yerden vuruyorsunuz yok işte sürekli ekranımızi kayit altında mı tutacağız yok gm ler bosslarda beklesin

Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba ? Ne ona geliyorsunuz ne buna yönetim ne yapsın bu durumda ve de bilmenizi isterimki ekran yakalama hemen hemen her oyunda mecburidir işlem yapılabilmesi için

Son olarak yonetime sesleniyorum herkesi memnun etmeye çalışırsanız kötü olan hep siz olursunuz.

Selamun Aleykum Hayırlı Cumalar ve Kandiller.

Öncelikle Yanlışımız Sorunlara Zamanında Müdahale Edilmemesi ve Çözülmemesi. Örneğin Boss Kaçırma Olaylarını Ele Alalım. Zamanında Müdahale Edilmiş Olsaydı Bu Olaylar ne Bu Kadar Büyürdü Nede Oyuncu Sayısında Azalma Yaşarlardı. Belki Sayı Yine Azalırdı Ama Bu Gözle Görülecek Kadar Çok Olmazdı. Biz Yıllardı Bu Oyunu Oynadık Bazen Ara Verdik Bazen Oyundan Çıkmadık. Tabi ki Herkesin Tatmin Edemezsin Ama Müdahaleyi Zamanında Yapsaydılar Büyük Bir Kısım Bundan Hoşnut Kalırdı. Tüm Oyuncular Zamanla Sıkılıp Sitemde Etmezdi Rahatça Oyununa Devam Ederdi. Hatalarını Kimse Kabul Etmiyor Sorunda Burada. Bölge Daha Güzel Yapılabilirdi. Bosslar Daha Rahat Bölgelere Konulup Kaçırılma Olayları Engellenebilirdi. Başta Doğru Olunan Kararlar Sonradan Değiştirilmese Daha Rahat Bir Oyun Oynanabilirdi. Sonuçta Bu Oyunu Oynayanların Belli Bir Yaş Grubunda Ortalama Yaş Grubunu Çıkarsan 25 Civarlarında Muhtemelen. Çoğu Kişini Çalışmaktan Zamanı Olmuyor Oyuna Girmeye Ve Oyuna Girince de Rahat Edemiyorsa O Zaman Şikayet Sürekli Olur ve Sonunda Oyundan Vaz Geçer. Büyük İhtimalle Müdahale Etmelerin Sebebi İse Yaşanan Oyuncu Kayıplarıdır.
Ve Kimseyi Suçlamıyorum Sadece Seninde Sonunda Yazdığın Gibi Herkesi Memnun Etmeye Çalışırsan Kötü Olan Hep Siz Olursunuz. (Ama Kötüye Karşı Savaşmak İyiye Karşı Savaşmaktan Daha İyidir.) :) Özlü Söz Gibi Oldu.
Son Olarak Bir Atasözü -Bugünün İşini Yarına Bırakma- Her Şey Bundan İbaret.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
kralmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kralmusti »

zeynel55 yazdı: 13 Nis 2018 12:33
kralmusti yazdı: 13 Nis 2018 11:52 şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun :D
Haklısın. Dün gece 3-4 kişi yine iş başındaydı,hepsinin fotoğrafını alıp desteğe gönderdim. İnşallah bugün girdiğimde yine ceza almadıklarını görürüm onların. Sonra oyuncular neden söyleniyorlar demesinler.
sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım :D

ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Dünyada 5000 çeşit insan varken, hangi birini tatmin edebiliriz. Bu sadece İKV ile alakalı değil, tüm insanlığı barındıran bir konu. Yönetime gelince, yönetim yüz verince astarını isteyen oyuncu çok oluyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Bunları diyenler aynı kişiler mi peki ?
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Oyuna uzaksin bayagi😞
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön