Neden bukadar doyumsuz bir oyuncu kitlesine sahibiz ?
Öncelikle güncelleme güncelleme dediniz geldi sonra keşke gelmeseydi dediniz
Sonra karaköye niye giremiyoruz gorevleri yapamiyoruz dediniz görevsiz girebilmeniz sağlandı hemen ardından neden görevsiz giriliyor dediniz yönetimi topa tuttunuz
Ardından boss lar kaçırıliyor kaçıranlar ban yesin dediniz uzun bir süre bunun için yönetimi yerden yere vurdunuz şimdi kural değişikliğiyle artık ban yiyorlar fakat yeni yeni dotunlar üretip yönetimi yine yerden vuruyorsunuz yok işte sürekli ekranımızi kayit altında mı tutacağız yok gm ler bosslarda beklesin
Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba ? Ne ona geliyorsunuz ne buna yönetim ne yapsın bu durumda ve de bilmenizi isterimki ekran yakalama hemen hemen her oyunda mecburidir işlem yapılabilmesi için
Son olarak yonetime sesleniyorum herkesi memnun etmeye çalışırsanız kötü olan hep siz olursunuz.
Neden ?
Re: Neden ?
şuana kadar attığım boss kaçırma videoları ve resimleri hiçbir yanıt vermedi banı bırak sus cezası bile alınmadı bilmeden konuşuyosun
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Haklısın. Dün gece 3-4 kişi yine iş başındaydı,hepsinin fotoğrafını alıp desteğe gönderdim. İnşallah bugün girdiğimde yine ceza almadıklarını görürüm onların. Sonra oyuncular neden söyleniyorlar demesinler.

Dün gece 4 kişinin boss kaçırmalarını ayrıntılı videolarla desteğe yolladım. Ceza alacaklarına eminim. Bakalım beklemedeyim. O 4 kişi ceza alsın beyazköşk baya rahatlar.
insanlar bu kadar kötü niyetliyken ne yapsalar yaranamazlar her yapılan yenilikte açık arayıp kendi menfaatlerine kullanıyorlar yazık..
auril & DoubleLift
Whoods yazdı: ↑13 Nis 2018 11:46 Neden bukadar doyumsuz bir oyuncu kitlesine sahibiz ?
Öncelikle güncelleme güncelleme dediniz geldi sonra keşke gelmeseydi dediniz
Sonra karaköye niye giremiyoruz gorevleri yapamiyoruz dediniz görevsiz girebilmeniz sağlandı hemen ardından neden görevsiz giriliyor dediniz yönetimi topa tuttunuz
Ardından boss lar kaçırıliyor kaçıranlar ban yesin dediniz uzun bir süre bunun için yönetimi yerden yere vurdunuz şimdi kural değişikliğiyle artık ban yiyorlar fakat yeni yeni dotunlar üretip yönetimi yine yerden vuruyorsunuz yok işte sürekli ekranımızi kayit altında mı tutacağız yok gm ler bosslarda beklesin
Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba ? Ne ona geliyorsunuz ne buna yönetim ne yapsın bu durumda ve de bilmenizi isterimki ekran yakalama hemen hemen her oyunda mecburidir işlem yapılabilmesi için
Son olarak yonetime sesleniyorum herkesi memnun etmeye çalışırsanız kötü olan hep siz olursunuz.
Selamun Aleykum Hayırlı Cumalar ve Kandiller.
Öncelikle Yanlışımız Sorunlara Zamanında Müdahale Edilmemesi ve Çözülmemesi. Örneğin Boss Kaçırma Olaylarını Ele Alalım. Zamanında Müdahale Edilmiş Olsaydı Bu Olaylar ne Bu Kadar Büyürdü Nede Oyuncu Sayısında Azalma Yaşarlardı. Belki Sayı Yine Azalırdı Ama Bu Gözle Görülecek Kadar Çok Olmazdı. Biz Yıllardı Bu Oyunu Oynadık Bazen Ara Verdik Bazen Oyundan Çıkmadık. Tabi ki Herkesin Tatmin Edemezsin Ama Müdahaleyi Zamanında Yapsaydılar Büyük Bir Kısım Bundan Hoşnut Kalırdı. Tüm Oyuncular Zamanla Sıkılıp Sitemde Etmezdi Rahatça Oyununa Devam Ederdi. Hatalarını Kimse Kabul Etmiyor Sorunda Burada. Bölge Daha Güzel Yapılabilirdi. Bosslar Daha Rahat Bölgelere Konulup Kaçırılma Olayları Engellenebilirdi. Başta Doğru Olunan Kararlar Sonradan Değiştirilmese Daha Rahat Bir Oyun Oynanabilirdi. Sonuçta Bu Oyunu Oynayanların Belli Bir Yaş Grubunda Ortalama Yaş Grubunu Çıkarsan 25 Civarlarında Muhtemelen. Çoğu Kişini Çalışmaktan Zamanı Olmuyor Oyuna Girmeye Ve Oyuna Girince de Rahat Edemiyorsa O Zaman Şikayet Sürekli Olur ve Sonunda Oyundan Vaz Geçer. Büyük İhtimalle Müdahale Etmelerin Sebebi İse Yaşanan Oyuncu Kayıplarıdır.
Ve Kimseyi Suçlamıyorum Sadece Seninde Sonunda Yazdığın Gibi Herkesi Memnun Etmeye Çalışırsan Kötü Olan Hep Siz Olursunuz. (Ama Kötüye Karşı Savaşmak İyiye Karşı Savaşmaktan Daha İyidir.)
Son Olarak Bir Atasözü -Bugünün İşini Yarına Bırakma- Her Şey Bundan İbaret.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
sizin loncadanda boss kaçıran var içinizede bakın biraz ütopia ile arz çarımla boss keserken observer kaçırmıştı hatırlatırım
ayrıca bu resimede göz atınca diğer loncandaki şahısın karakterini görmüş olursun belki

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Dünyada 5000 çeşit insan varken, hangi birini tatmin edebiliriz. Bu sadece İKV ile alakalı değil, tüm insanlığı barındıran bir konu. Yönetime gelince, yönetim yüz verince astarını isteyen oyuncu çok oluyor.
Bunları diyenler aynı kişiler mi peki ?
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları