sanırım kafayı vr'ye takanlardansın fakat vr başka bir şey bu dediğin başka bir şey.ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 19:12Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.AgahEfendi yazdı: ↑15 Şub 2018 18:55Uyduran uydurana.CHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
(Bu Kader Mühürleri tutmayınca Karaköy Genişletme Paketi'ne devam edelim demişler olsa gerek)![]()
hayal kırıklığına uğramaya hazırlan o zaman çünkü 4 yıldır 5 yıldır çalıştıkları falan yok son bir kaç aydır çalışıyorlar ve bu son genişleme paketi olacak. Bir çok kişi anlamasa da İKV çağın çok gerisinde kaldı sanal gerçeklik diye bir şey var. Zaten bu paket biz çok ağladık diye geliyor. Böyle bir kitle olmasaydı asla gelmezdi.
sana şöyle anlatayım ps4 ve 140 curved oled tv sahibiyim.
zamanında vr gözlükmü alsam tv'mi diye düşünürken tv aldım çünkü vr daha çok yolun başında ve çok çok rahat 10 yılı oldugu söyleniyor sebebi görüntü kalitesi 2'ye bölünme pikseller.
yani 8k bir oyun yapacaklar'ki vr ile 4+4k oynayıp lan ben ne yaşıyorum diyeceksin.
ikv'ye gelince oyunun kemik kitlesi köy gibi ufak ve gelişmemiş yerler'de oynayan gariban oyunculardan olusuyor.
gariban dediğime bakma paraları var ama garibanlar teknoloji yok.
gaziantep urfa gibi uzak bölgelerden oynayan binlerce kişi var.
büyük şehirlerde oynayanlar daha elit bir topluluk olsa'da gariban dediğim kesim daha büyük bir taraf.
bu oyun asla bitmez sebebi oyuncusu para harcamaktan korkmuyor ve harcadığının karsılıgını alıyor.
ikv gelişemezmi tabiki gelişir hatta bu bölgeyi çıkarır çıkartmaz hemen yeni bir oyun motoru alınıp sıfırdan ikv yaratılabilir 4k grafiklerle sonuçta herşey belli ve orta'da aynı grafikleri 720p'den 4k çizimi yapılacak.
efekler vuruşlar netleştirilecek felan hatalar giderilecek.
insnalar yeni bölgeden sıkılana kadar bu işler biter ve önlerine 4k ikv koydugun'da bu onları uzun bir süre götürecek onlar yeni 4k ikv ile oyalanırken patlatırsın zorlu bir bölge ufak'ta olsa gerisi basit zaten.