İkv Yeni Bölge Karaköy

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv Yeni Bölge Karaköy

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ANGMAR yazdı: 15 Şub 2018 19:12
AgahEfendi yazdı: 15 Şub 2018 18:55
CHAPPIE yazdı: 15 Şub 2018 18:52
ANGMAR yazdı: 15 Şub 2018 18:45
Cankurtarann yazdı: 14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !

(Bu Kader Mühürleri tutmayınca Karaköy Genişletme Paketi'ne devam edelim demişler olsa gerek)
Ahahahaha :') :') hayal kırıklığına uğramaya hazırlan o zaman çünkü 4 yıldır 5 yıldır çalıştıkları falan yok son bir kaç aydır çalışıyorlar ve bu son genişleme paketi olacak. Bir çok kişi anlamasa da İKV çağın çok gerisinde kaldı sanal gerçeklik diye bir şey var. Zaten bu paket biz çok ağladık diye geliyor. Böyle bir kitle olmasaydı asla gelmezdi.
Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?
Uyduran uydurana.
Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.
sanırım kafayı vr'ye takanlardansın fakat vr başka bir şey bu dediğin başka bir şey.

sana şöyle anlatayım ps4 ve 140 curved oled tv sahibiyim.

zamanında vr gözlükmü alsam tv'mi diye düşünürken tv aldım çünkü vr daha çok yolun başında ve çok çok rahat 10 yılı oldugu söyleniyor sebebi görüntü kalitesi 2'ye bölünme pikseller.

yani 8k bir oyun yapacaklar'ki vr ile 4+4k oynayıp lan ben ne yaşıyorum diyeceksin.

ikv'ye gelince oyunun kemik kitlesi köy gibi ufak ve gelişmemiş yerler'de oynayan gariban oyunculardan olusuyor.
gariban dediğime bakma paraları var ama garibanlar teknoloji yok.

gaziantep urfa gibi uzak bölgelerden oynayan binlerce kişi var.

büyük şehirlerde oynayanlar daha elit bir topluluk olsa'da gariban dediğim kesim daha büyük bir taraf.

bu oyun asla bitmez sebebi oyuncusu para harcamaktan korkmuyor ve harcadığının karsılıgını alıyor.

ikv gelişemezmi tabiki gelişir hatta bu bölgeyi çıkarır çıkartmaz hemen yeni bir oyun motoru alınıp sıfırdan ikv yaratılabilir 4k grafiklerle sonuçta herşey belli ve orta'da aynı grafikleri 720p'den 4k çizimi yapılacak.

efekler vuruşlar netleştirilecek felan hatalar giderilecek.

insnalar yeni bölgeden sıkılana kadar bu işler biter ve önlerine 4k ikv koydugun'da bu onları uzun bir süre götürecek onlar yeni 4k ikv ile oyalanırken patlatırsın zorlu bir bölge ufak'ta olsa gerisi basit zaten.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Ya bi rahat olun son yazan arkadaşa katılıyorum ayrıca vr mr fiss , İKV oyuncusu İKV oynar 4k bilmem ne oynuyor olsalar zaten ikv min simgesini barındırmazlar içlerinde , oyuncular bu oyuna başladığında o dediğin teknolojiler mi vardı ?
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
ANGMAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ANGMAR »

Gerçekten anlamıyorum. O kadar şey yazıp içinde bu son paket dememe takılıp bunu ısrarla büyüten sen, ama kasan ben cidden komiksin. VR a falan taktığım da yok, günümüz teknolojisine atıfta bulunmak için onu seçtim onu bile didik didik etmişsiniz tamam hepiniz sanal gerçeklik uzmanısınız kabul ettim. IKV bitti edebiyatı falan yapmıyorum ki öyle düşünsem bilgisayarımda olmazdı ayrıca karakterlerimde duruyor. Yeni paket geliyor güzel hoş ben de buna son paket dedim ve gelip ısrarla yok öyle değil demenin ne anlamı var ? Ben görüşümün arkasında durarak hayır uydurmuyorum diyorum. Gelip hala daha oyun bitmedi IKV 20. yılına kadar gidecek kafasını yaşıyorsun. Sen ya da ben istediğim kadar konuşalım, bu çalışanların maaaşlarının ödenemediği gün bu oyunun fişini çeker Dev ekibi kovarlar. Güncelleme gelmesi sevindirici ama Nerull bile bizi başından beri takip eden kitleye yönelik bir güncelleme getiriyoruz, derken hala bundan sonra bile bu motordan aşırı fazla beklenti umuyorsunuz. Adamlar bu güncellemeyi bildiğin nostalji diye ve çok isteniyor diye getiriyor. Nerull un önceki açıklamalarında hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım karaköy gelmez dediği yerde karaköy geldi dikkat ettiysen. Burdan anlaman gerekir. Ayrıca şunu söylemeden edemeyeceğim bu kadar bağımlı mısın oyuna gerçekten ? Bu kadar savunacak kadar bağımlıysan bir problemin falan var eğerki bir dev değilsen :') ki değilsin. Bu oyun oyun arada çık gez, bunlara kafa yoracağına git başka işlerle uğraş insanlığa faydan dokunur. Savunma demiyorum diğer arkadaşa da lafım aynı şekilde. Denetmenseniz kolay gelsin :') uğraşmaya devam ama denetmen olmayıp da bu kadar savunuyorsan (savunma demiyorum abartıyorsunuz) tedavi falan ol çünkü sen ekmek yemiyorsun bu işten.
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ANGMAR yazdı: 16 Şub 2018 11:19 Gerçekten anlamıyorum. O kadar şey yazıp içinde bu son paket dememe takılıp bunu ısrarla büyüten sen, ama kasan ben cidden komiksin. VR a falan taktığım da yok, günümüz teknolojisine atıfta bulunmak için onu seçtim onu bile didik didik etmişsiniz tamam hepiniz sanal gerçeklik uzmanısınız kabul ettim. IKV bitti edebiyatı falan yapmıyorum ki öyle düşünsem bilgisayarımda olmazdı ayrıca karakterlerimde duruyor. Yeni paket geliyor güzel hoş ben de buna son paket dedim ve gelip ısrarla yok öyle değil demenin ne anlamı var ? Ben görüşümün arkasında durarak hayır uydurmuyorum diyorum. Gelip hala daha oyun bitmedi IKV 20. yılına kadar gidecek kafasını yaşıyorsun. Sen ya da ben istediğim kadar konuşalım, bu çalışanların maaaşlarının ödenemediği gün bu oyunun fişini çeker Dev ekibi kovarlar. Güncelleme gelmesi sevindirici ama Nerull bile bizi başından beri takip eden kitleye yönelik bir güncelleme getiriyoruz, derken hala bundan sonra bile bu motordan aşırı fazla beklenti umuyorsunuz. Adamlar bu güncellemeyi bildiğin nostalji diye ve çok isteniyor diye getiriyor. Nerull un önceki açıklamalarında hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım karaköy gelmez dediği yerde karaköy geldi dikkat ettiysen. Burdan anlaman gerekir. Ayrıca şunu söylemeden edemeyeceğim bu kadar bağımlı mısın oyuna gerçekten ? Bu kadar savunacak kadar bağımlıysan bir problemin falan var eğerki bir dev değilsen :') ki değilsin. Bu oyun oyun arada çık gez, bunlara kafa yoracağına git başka işlerle uğraş insanlığa faydan dokunur. Savunma demiyorum diğer arkadaşa da lafım aynı şekilde. Denetmenseniz kolay gelsin :') uğraşmaya devam ama denetmen olmayıp da bu kadar savunuyorsan (savunma demiyorum abartıyorsunuz) tedavi falan ol çünkü sen ekmek yemiyorsun bu işten.
çok acemisin çok uzun bir yazı yazıyordum değmez dedim sildim.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

0LIVERA yazdı: 16 Şub 2018 12:25
ANGMAR yazdı: 16 Şub 2018 11:19 Gerçekten anlamıyorum. O kadar şey yazıp içinde bu son paket dememe takılıp bunu ısrarla büyüten sen, ama kasan ben cidden komiksin. VR a falan taktığım da yok, günümüz teknolojisine atıfta bulunmak için onu seçtim onu bile didik didik etmişsiniz tamam hepiniz sanal gerçeklik uzmanısınız kabul ettim. IKV bitti edebiyatı falan yapmıyorum ki öyle düşünsem bilgisayarımda olmazdı ayrıca karakterlerimde duruyor. Yeni paket geliyor güzel hoş ben de buna son paket dedim ve gelip ısrarla yok öyle değil demenin ne anlamı var ? Ben görüşümün arkasında durarak hayır uydurmuyorum diyorum. Gelip hala daha oyun bitmedi IKV 20. yılına kadar gidecek kafasını yaşıyorsun. Sen ya da ben istediğim kadar konuşalım, bu çalışanların maaaşlarının ödenemediği gün bu oyunun fişini çeker Dev ekibi kovarlar. Güncelleme gelmesi sevindirici ama Nerull bile bizi başından beri takip eden kitleye yönelik bir güncelleme getiriyoruz, derken hala bundan sonra bile bu motordan aşırı fazla beklenti umuyorsunuz. Adamlar bu güncellemeyi bildiğin nostalji diye ve çok isteniyor diye getiriyor. Nerull un önceki açıklamalarında hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım karaköy gelmez dediği yerde karaköy geldi dikkat ettiysen. Burdan anlaman gerekir. Ayrıca şunu söylemeden edemeyeceğim bu kadar bağımlı mısın oyuna gerçekten ? Bu kadar savunacak kadar bağımlıysan bir problemin falan var eğerki bir dev değilsen :') ki değilsin. Bu oyun oyun arada çık gez, bunlara kafa yoracağına git başka işlerle uğraş insanlığa faydan dokunur. Savunma demiyorum diğer arkadaşa da lafım aynı şekilde. Denetmenseniz kolay gelsin :') uğraşmaya devam ama denetmen olmayıp da bu kadar savunuyorsan (savunma demiyorum abartıyorsunuz) tedavi falan ol çünkü sen ekmek yemiyorsun bu işten.
çok acemisin çok uzun bir yazı yazıyordum değmez dedim sildim.
+1 REP
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
moontreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen moontreal »

namik987 yazdı: 12 Nis 2018 06:34
ikvoyuncu yazdı: 20 Ağu 2014 16:21 Merhaba arkadaşlar,

Bugün Facebookta ikv sayfalarını gezerken bir arkadaşın paylaşmış olduğu yazıyı gördüm yeni bölge ile alakalı oyundan yetkili birinin kendisiyle paylaştığını söyleyerek paylaşmış bende burada paylaşmak istedim ne kadar doğru bilemiyorum.

İKV KARAKÖY YAYINDA !

Sabırsız bekleyişin finaline yaklaşırken size Karaköy haritasında neler geleceğini paylaşıyoruz.

-Seviye sınırı 49'dan 59'a çıkarıldı.
-Karaköy haritası ve Patron odası eklendi.
-Yeni itemler eklendi.
-Metod Kitabı sistemi eklendi.

EŞYA SİSTEMİ

Karaköy haritasıyla beraber oyuna yeni itemler eklendi.Yaratıklardan düşmekte olan tek,çift efsunlu
Patronlardan ise tek,çift efsunlu ve nadide item düşme şansı vardır.

Takı Parçası(Şaheser Yüzük ve Kolye almanızı sağlayan materyal)

Karaköy haritasının sonundaki Patronlardan tek,çift efsunlu ve nadide item düşme şansı varken Takı Parçası materyali Boss'u kesen gruptaki üyelere düşmektedir.Takı Parçası Materyali ile Karaköydeki Arslan Bey adlı NPC Şaheser eşya ticareti yapabileceksiniz.Örneğin;25 adet Takı Parçası biriktirdiğinizde Arslan Bey'den herhangi bir şaheser takı alabileceksiniz,bunlada bitmiyor şaheser takıların 3 efsunun yanında şansınıza göre yanında bir efsun daha verecek.

Karaköydeki şaheser itemlerin diğerleri ise Karaköy'deki Boss odasından düşmektedir.Yine bu parçalarıda Arslan Bey ile takaslayarak şaheser eşyalara sahip olabileceksiniz.Örneğin 30 Adet Kıyafet Parçası topladığınızda Arslan Bey ile takaslayıp şaheser eşya alabileceksiniz.

Patronlar 20dk'da bir canlanmaktadır.

Kıyafet Parçası(Şaheser Eldiven,Ceket,Ayakkabı,Pantolon almanızı sağlayan materyal)
Zırh/Silah Parçası(Şaheser Zırh ve Silah almanızı sağlayan materyal)

-Dükkanda Karaköy şans arttırıcı 2000 akçe karşılığında satılacaktır.Bu ürün sayesinde Düşen Takı,Zırh/Silah,Kıyafet Parçalarından normalde 1 adet düşerken 2 adet düşme şansını %50 arttıracaktır.

METOD KİTABI SİSTEMİ

Metod Kitabı Sayfaları
Metod Kitabı

-Karakteri güçlendirmeye yarayacak olan Metod kitapları işlemlerini Mısır Çarşısındaki Necmi Bey'de yapabilirsiniz.
-Her Karakter 2 metod kitabı seçebilir ve bunu yine Necmi Bey'de sıfırlayabilir fakat seçim yaparken çok dikkatli olmalısınız sıfırlama yaparsanız kitap seviyesi 1'e düşmektedir.
-Metod kitapları sayfaları 1.seviye-5.seviye arasındakiler yaratıklardan 6.seviye-10.seviye arasındakiler şansınıza göre Patronlardan düşmektedir.
-Metod kitapları sayfaları birleştirirken başarısız olursa sayfaların yarısı kaybolur.
-Metod kitapları maksimum 10.seviye olabilir.Örneğin 10 adet 2.seviye Metod Kitabı Sayfaları birleştirdiğinizde 3.seviye Metod Kitabı oluşmaktadır.
-Metod Kitapları birleştirme oranları şu şekildedir.
1.seviye - 3.seviye = %100 şans
4.seviye - 5.seviye = %80 şans
6.seviye - 7.seviye = %60 şans
7.seviye - 10.seviye =%50 şans
-Necmi Bey'den Şans Aparatı(Birleştirme şansını %20 arttırır) 400 akçeye satılmaktadır.

BÜYÜCÜ METOD KİTAPLARI
Dayanıklılık Metodu
Saldırı Metodu
Hız Metodu
Yaşam Enerjisi Metodu

SAVAŞÇI METOD KİTAPLARI
Dayanıklılık Metodu
Hasar Metodu
Direnç Metodu
Yaşam Enerjisi Metodu

ŞİFACI METOD KİTAPLARI
Dayanıklılık Metodu
Hasar Metodu
Yaşam Enerjisi Metodu
Kimyasal Saldırı Metodu

METOD KİTAPLARI ÖZELLİKLERİ
Dayanıklılık(Savaşçı,Şifacı,Büyücü)
1.seviye Kitap=0,5 Zırh
2.seviye Kitap=0,5 Zırh
3.seviye Kitap=0,5 Zırh
4.seviye Kitap=0,5 Zırh
5.seviye Kitap=0,5 Zırh
6.seviye Kitap=1 Zırh
7.seviye Kitap=1 Zırh
8.seviye Kitap=1 Zırh
9.seviye Kitap=1 Zırh
10.seviye Kitap=1 Zırh + 2,5 bonus Toplam = %10 Zırh

Saldırı(Büyücü)
1.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +50
2.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +50
3.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +50
4.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +50
5.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +50
6.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +100
7.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +100
8.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +100
9.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +100
10.seviye Kitap=Fiziksel,Elektrik,Buz Ateş +100 + 250 bonus Toplam = 1000 Hasar

Hız(Büyücü)
1.seviye Kitap=0,1 Hız
2.seviye Kitap=0,1 Hız
3.seviye Kitap=0,1 Hız
4.seviye Kitap=0,1 Hız
5.seviye Kitap=0,1 Hız
6.seviye Kitap=0,2 Hız
7.seviye Kitap=0,2 Hız
8.seviye Kitap=0,2 Hız
9.seviye Kitap=0,2 Hız
10.seviye Kitap=0,2 Hız + 0,5 bonus Toplam = %2.0 hız

Yaşam Enerjisi(Savaşçı,Şifacı,Büyücü)
1.seviye Kitap=500 Can
2.seviye Kitap=500 Can
3.seviye Kitap=500 Can
4.seviye Kitap=500 Can
5.seviye Kitap=500 Can
6.seviye Kitap=1000 Can
7.seviye Kitap=1000 Can
8.seviye Kitap=1000 Can
9.seviye Kitap=1000 Can
10.seviye Kitap=1000 Can + 2500 Bonus Toplam = 10.000 Can

Direnç(Savaşçı)
1.seviye Kitap=Tüm Direnç +5
2.seviye Kitap=Tüm Direnç +5
3.seviye Kitap=Tüm Direnç +5
4.seviye Kitap=Tüm Direnç +5
5.seviye Kitap=Tüm Direnç +5
6.seviye Kitap=Tüm Direnç +10
7.seviye Kitap=Tüm Direnç +10
8.seviye Kitap=Tüm Direnç +10
9.seviye Kitap=Tüm Direnç +10
10.seviye Kitap=Tüm Direnç +10 + 25 Bonus Toplam = 100 Direnç

Hasar(Savaşçı,Şifacı)
1.seviye Kitap=Max Hasar +100
2.seviye Kitap=Max Hasar +100
3.seviye Kitap=Max Hasar +100
4.seviye Kitap=Max Hasar +100
5.seviye Kitap=Max Hasar +100
6.seviye Kitap=Max Hasar +200
7.seviye Kitap=Max Hasar +200
8.seviye Kitap=Max Hasar +200
9.seviye Kitap=Max Hasar +200
10.seviye Kitap=Max Hasar +200 + 500 Bonus Toplam = 2000 Max Hasar

Kimyasal Saldırı(Şifacı)
1.seviye Kitap=Zehir,Asit +50
2.seviye Kitap=Zehir,Asit +50
3.seviye Kitap=Zehir,Asit +50
4.seviye Kitap=Zehir,Asit +50
5.seviye Kitap=Zehir,Asit +50
6.seviye Kitap=Zehir,Asit +100
7.seviye Kitap=Zehir,Asit +100
8.seviye Kitap=Zehir,Asit +100
9.seviye Kitap=Zehir,Asit +100
10.seviye Kitap=Zehir,Asit +100 + 250 Bonus Toplam = 1000 Hasar

Meğerse 4 sene öncesinden Karaköy geleceği belliymiş adamın dediklerinin yarısı çıktı demek oluyorki sıradaki güncelleme metod kitapları

Karaköy 4 sene önceden değil 2011 den beri çalışılan bir bölge, Normalde en büyük Boss’u Hakir Değil Kuklacıydı. Ama güncelleme geldiğinde, Kuklacıyı değiştirip Hakir yapmışlar. Metod kitabı sistemine daha en az 2,3 sene var. Meted kitabını bir nevi yeni tılsım sistemi gibi düşüne bilirsiniz. İkv karakterleri bunu Gezginler Şehrinde öğrenecek, Meran gibi bir yer. Karaköy haritasıyla aynı anda yapılan bir haritadır. Girişi muhtemelen holde ki saattin oradaki kapıdan olacak. Yüce Tengris’i gören Kadim Hidrayı arayacak :) Tabi isimler yine değiştirilmez ise :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön