IP BAN BOSS KAÇIRMA
Re: IP BAN BOSS KAÇIRMA
Banmı atıyolar boss kaçıranlaraki sen bunla yetinmeyip ıp banı istiyorsun. Boss kaçırmaya cezai işlem uygulamak için ne kadar boss varsa başına adam gerekiyor bunu hiçmi idrak edemeyip gelip burda ağlıyorsun. 7/24 kim her boss'un başını bekleyecek. Eger gerçekten adalet istiyorsan bu şart çünkü. Yarın öbürgünde onun bossunu kaçıranı banladılar, benim bossumu kaçıranı banlamadılar diye gelip burda ağlarsınız. Ne değişecek bu mükemmel ötesi fikrin ile.
- Twingo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Modemi her sıfırladığında eğer ki "Statik IP" müşterisi değilsen İnternet Servis Sağlayıcın sana yeni bir IP tahsis edecektir. İKV üzerinde oyunda olmasa bile forumda IP ban mevcut. Hatta bazen IP'ler çakıştığı için foruma girilmiyor. Bu durumda ise destek takımına yazdığınız da alacağınız cevap; modeminizi resetleyiniz oluyor.Kinat yazdı: ↑02 Nis 2018 12:14Dediğin gibi olmuyor işte İP banlandı mı VPN açsın Modem resetlesin isterse modemi koltuk yapıp üstüne otursun yine de giriş yapamaz.Parlementxx yazdı: ↑02 Nis 2018 00:15 Modemi resetleyip tekrardan keyfine bakacak bani yiyen gereksiz bir oneri.Kimse sabit ip kullanmiyor.
Bu bahsedilen şey çok basit telefon uyguyamaladında var hilesiz diye övünen İKV de mi olamayacak?

oyuna girdiğim yok ne boss kacırması
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Hahah hocam uzulduysen -11 sana
Merhabalar;
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile ilgili konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile ilgili konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!