Arkadaşlar bugun tam 4 defa 49 lwl 2 tane karakter Kralıce tırtıl kesmemıze ızın vermedi kımı zaman 50 canda kımı zaman 0 canda kaçırdılar.
Ban Cezası Çözüm değil adamlar İşssiz, Avare hesap ceza alsa dahı karakter kasıp gelıyorlar veya ellerınde bol mıktarda karakter var. Ve Sanıyorum kı Bunları Yapanlar Kendı Sunucularında Hep tanıdıgımız ınsanlar. yani bir nevi Dost Kazığı yiyoruz.
Benım Onerım Facebook veya Bazı Onlıne oyunlarda oldugu gıbı İP Adresi Blogu.
Bu En kesin ve en net çözümdür. İP bloklanan hesap bir süre o İpden İKV ye gırış yapamasın .
Yönetimin Okuyup cevap vermesını beklıyorum Saygılarımla...
IP BAN BOSS KAÇIRMA
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
IP BAN BOSS KAÇIRMA
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Re: IP BAN BOSS KAÇIRMA
sacma ve gereksiz bi konu
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life and Death
Boss kaçırıyor sanırım, arkadaş biraz korkmuş gibi

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
aynı durum çoğu oyuncuda var görev yapıp eşya düşüremiyosam benimde savaşçım var çatır çatır boss kaçıracam artık bi kaç kişinin hatasını belkide masumlar çekecek umurumdamı artık değil
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Modemi resetleyip tekrardan keyfine bakacak bani yiyen gereksiz bir oneri.Kimse sabit ip kullanmiyor.

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
+11
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ben bakmaya üşeniyorum artık bu konulara, GM hiç bakmaz
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Bildiğim kadarıyla IP ban işi olmayabilir sürekli değişken olduğu için sadece statik IP yı babalar bı ihtimal oda ücretli olduğu için Telekom müşteri kaybetmek istemiyecektir.Yani tek çözüm karakter karakter ban atmak olabilir oda dediğiniz gibi sürekli çar açıp gelicek tir endişesi taşımaktadır.Bence en mantıklı çözüm bossları hiddet sıfırlama özelliklerini kaldırma olacaktır yani tank lı kesimde atıyorum yüzde 20 can hiddet aldığı zaman kimse o boss u kaçıramaz tek yapacakları iş asıl karakterlerine girip sizi kesmek olacaktır orda Ban sistemi devreye girerse bu sorun çözülür 

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
İKV'de IP BAN diye birşey yok ve bundan sonrada eklenmez , başka bir konu hakkında Nerull ile bizzat görüşmüştüm.
- Kinat
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Güneşin Öncüleri Beta
Dediğin gibi olmuyor işte İP banlandı mı VPN açsın Modem resetlesin isterse modemi koltuk yapıp üstüne otursun yine de giriş yapamaz.Parlementxx yazdı: ↑02 Nis 2018 00:15 Modemi resetleyip tekrardan keyfine bakacak bani yiyen gereksiz bir oneri.Kimse sabit ip kullanmiyor.
Bu bahsedilen şey çok basit telefon uyguyamaladında var hilesiz diye övünen İKV de mi olamayacak?