Eşya İadesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

Eşya İadesi

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

Bıkmadan açacağım bu konuyu. Bir tarih verin bari artık iade yapmayacaksınız gidip tekrar üretip tekrar arttırayım bu nedir böyle günlerdir bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Eşya İadesi

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Senede Bir yapılıyorsa sıkıntı. İnşallah tez zamanda alırsın kardeşim
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

MaHKuMII yazdı: 29 Mar 2018 07:22 Senede Bir yapılıyorsa sıkıntı. İnşallah tez zamanda alırsın kardeşim
Eyvallah kardeşim 2008 2009 dan beri oynarım ilk defa bir eşyamı yanlışlıkla sildim. Tarih verseler en azından geçte olsa bilsek yani gider tekrar üretiriz arttırırız ama biliyorum yarın üretirim arttırırım o gün iade yaparlar :D
Bakterisavascisi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bakterisavascisi »

Ben yaklaşık 2 aydır eşya iadesi bekliyorum bence eşya iadesini beklemek yerine tekrardan üretmek daha mantıklı çünkü Nerull'a sorduğumda o bile bilmiyorum diyecek kadar trollemişti. Umudu kestim, büyücüme tekrardan asa ürettim.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

EasyGameEasyLife yazdı: 29 Mar 2018 11:44
MaHKuMII yazdı: 29 Mar 2018 07:22 Senede Bir yapılıyorsa sıkıntı. İnşallah tez zamanda alırsın kardeşim
Eyvallah kardeşim 2008 2009 dan beri oynarım ilk defa bir eşyamı yanlışlıkla sildim. Tarih verseler en azından geçte olsa bilsek yani gider tekrar üretiriz arttırırız ama biliyorum yarın üretirim arttırırım o gün iade yaparlar :D
İnşallah dostum
Kullanıcı avatarı
ABERTHOL
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen ABERTHOL »

Öncelikle eşya iade işlemlerinin kişiye özel bir destek olmadığını belirtelim arkadaşlar. Eşya iade işlemleri tüm sunucularda toplu olarak gerçekleşmekte, iade işlemlerinin ise belirli bir tarihi bulunmamaktadır. Eşya iadelerinin yoğunluktan ötürü geciktiği, zamanı geldiğinde toplu şekilde yapılacağını ve bu süre zarfında sabırla beklemede kalmanızı önemle rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön