Eşya İadesi
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Eşya İadesi
Bıkmadan açacağım bu konuyu. Bir tarih verin bari artık iade yapmayacaksınız gidip tekrar üretip tekrar arttırayım bu nedir böyle günlerdir bekliyorum.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Eşya İadesi
Senede Bir yapılıyorsa sıkıntı. İnşallah tez zamanda alırsın kardeşim
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Eyvallah kardeşim 2008 2009 dan beri oynarım ilk defa bir eşyamı yanlışlıkla sildim. Tarih verseler en azından geçte olsa bilsek yani gider tekrar üretiriz arttırırız ama biliyorum yarın üretirim arttırırım o gün iade yaparlar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Ben yaklaşık 2 aydır eşya iadesi bekliyorum bence eşya iadesini beklemek yerine tekrardan üretmek daha mantıklı çünkü Nerull'a sorduğumda o bile bilmiyorum diyecek kadar trollemişti. Umudu kestim, büyücüme tekrardan asa ürettim.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
İnşallah dostumEasyGameEasyLife yazdı: ↑29 Mar 2018 11:44Eyvallah kardeşim 2008 2009 dan beri oynarım ilk defa bir eşyamı yanlışlıkla sildim. Tarih verseler en azından geçte olsa bilsek yani gider tekrar üretiriz arttırırız ama biliyorum yarın üretirim arttırırım o gün iade yaparlar![]()
Öncelikle eşya iade işlemlerinin kişiye özel bir destek olmadığını belirtelim arkadaşlar. Eşya iade işlemleri tüm sunucularda toplu olarak gerçekleşmekte, iade işlemlerinin ise belirli bir tarihi bulunmamaktadır. Eşya iadelerinin yoğunluktan ötürü geciktiği, zamanı geldiğinde toplu şekilde yapılacağını ve bu süre zarfında sabırla beklemede kalmanızı önemle rica ederiz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Anlayışınız için teşekkürler.