Serinplay yazdı: ↑25 Mar 2018 21:18
600 direnç bro
Anca böyle bir lonca toplanıp gitmeniz lazım açık bölgede kesip görevi yaparsın.
Hocam Açık Bölgeyi 20 kişi ile denedik sana şimdi 4 tane mantık hatası söyleyeceğim yaşadığımız
1-) Gaffar'dan tanklarımız 59 seviye, Dirençler 600 olup zırhın 75 olmadığı için direk tek yiyor.Aynı zamanda hasar olmadığı için 20/20 kesmek gerekiyor ki büyü bozma bazen anında vurabiliyor yine tek yiyor.
2-) Yolda ki Sıhhiyeler 2 dakika da kalkıyor, bu da tüm bölge için erg küresinde de geçerli biz daha X'e gelmeden Erg küresi canlanmış oluyor.
3-)Tekrar 1. bölgede şalter'lerde slot kesmek şalterlerden öne çekildiği zaman slotlar kaçıyor, mecbur şalterde kesilecek ve açıl bölgede 20 kişi ile girdiğinde hepsi öldüğü zaman grupça en başa dönüyor ve süpriz tüm slotlar canlanmış olarak tekrar şalter ve erg yolculuğu başlıyor.
4-)Tankla deparla geçmeyi de denedik yaklaşık 25 taneye yakın korteks yiyerek öldük.yani açık bölge acil bir şekilde kolaylaştırılması lazım.
Bende büyücü karakterim mazide kaldığı için (satıldı ), yeni bir büyücü açtım şu an level kasmaya bakıyorum sadece 59 seviye olduğun zaman Yüce Komiser hariç diğer boss'lardan item almaya çalışacağımdır.Gaffar Bey ölene kadar bir umuttur belki Pantolon düşürmek diyorum
yönetim hangi mantıkla açık bölgeyi getirdi acaba onuda söylemiyorlar. görevi yapmayan oyuncular yapsın diye daha zor bir yer yapmak gerçekten başarılı.
her kafadan bir ses çıkıyor ama yönetim hiç birini dinlemiyor zaten. düşünmeden yaptıkları şeyler oyunu mahvediyor.
Oyunu kemik tayfa oynuyor. Yeni başlayan arkadaşların durumu çok vahim çevremde gördüğüm kadaıyla. Geneli kenan junn ve gaffarda takılıyor. üzerlerinde item dahi olsa grup bulamıyorlar. Kimsede ilgilenmiyor yardım etmiyor. 3 aydır gaffar görevini yapamayanlar var arkadaşlar.
KIZILTAMU yazdı: ↑26 Mar 2018 04:38
Oyunu kemik tayfa oynuyor. Yeni başlayan arkadaşların durumu çok vahim çevremde gördüğüm kadaıyla. Geneli kenan junn ve gaffarda takılıyor. üzerlerinde item dahi olsa grup bulamıyorlar. Kimsede ilgilenmiyor yardım etmiyor. 3 aydır gaffar görevini yapamayanlar var arkadaşlar.
Kemik tayfa filan kalmadi suan oynayanlarin alayi gozunu en iyi olma hırsı bürümüş 24 saat madende mi yatan dersin 24 saat boss dibinde duran mi dersin her turlu psikopatı var. Yani adamlar dis dunyayla baglantilarini kesmis hayatlari oyun olmus ve bu kisiler birak yardim etmeyi yazdigina cevap bile vermez. Bossları kacırıldiginda ise hemen her yere yazmaya baslarlar. Insallah bir gun ikv kapanir o zaman her seyin gelip gecici oldugunu o saatlerce bekledikleri madenlerin bir anda gittigini anlarlar..
Dirençler 600'e düştüğünden dolayı tankların direnç iksiri içmesine gerek kalmamaktadır. Yüksek seviye tankların zırhı düşeceğinden dolayı herhangi bir zırh iksiri içerek fazla hasar almayabilir. Böylelikle daha kolay bir kesim yapmış olursunuz.
Dirençler 600'e düştüğünden dolayı tankların direnç iksiri içmesine gerek kalmamaktadır. Yüksek seviye tankların zırhı düşeceğinden dolayı herhangi bir zırh iksiri içerek fazla hasar almayabilir. Böylelikle daha kolay bir kesim yapmış olursunuz.
Genelde olumsuz bir hava var bu konuda.Ama içinizi rahatlatacak bir düşüncem var.Asa reçeteleri hidrojen istiyor.Ve bu yüzden illaki o hidrojen hiç gaffar kesilmediği için bitecek.Ve 59 lar hidrojen,hydar bulmak için çt junon bölgelerine girmeye başlıyacaklar diye 'düşünüyorum.'
SARRAFIII yazdı: ↑26 Mar 2018 18:43
Genelde olumsuz bir hava var bu konuda.Ama içinizi rahatlatacak bir düşüncem var.Asa reçeteleri hidrojen istiyor.Ve bu yüzden illaki o hidrojen hiç gaffar kesilmediği için bitecek.Ve 59 lar hidrojen,hydar bulmak için çt junon bölgelerine girmeye başlıyacaklar diye 'düşünüyorum.'
sanırım bizde aylarca gaffar görevini yapmayı bekleyeceğiz bu süreçte hocam
KIZILTAMU yazdı: ↑26 Mar 2018 04:38
hala bu oyunu oynuyor musunuz ya. salın artık oyunu bir rahatlasın şuralar.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??