Gaffar Bey'i Öldürmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Gaffar Bey'i Öldürmek

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Artık üzerime 51-52. Seviye itemler falan dizdim o kadar seviye atladım, çt itemleri etkisini yitirmek üzere ama hala Gaffar Bey görevi yüzünden bu bölgeden görev alamıyorum.

Bu görev nasıl yapılır bu saatten sonra
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Re: Gaffar Bey'i Öldürmek

Mesaj gönderen cagatay81 »

Yapamayız daha bi süre daha bende bekliyorum
...
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 25 Mar 2018 14:20 Artık üzerime 51-52. Seviye itemler falan dizdim o kadar seviye atladım, çt itemleri etkisini yitirmek üzere ama hala Gaffar Bey görevi yüzünden bu bölgeden görev alamıyorum.

Bu görev nasıl yapılır bu saatten sonra
Valla çok zor kardeşim. Görevler hep zincirleme olması çok kötü
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

50. Seviyelik fluorit asayı bile ürettim. Beni en çok rahatsız eden sürekli genel etkileşimde açılan görev yapmayanlar giremesin konusu. Şimdi hala holde boş boş dolanıyor olacaktım.
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

Görevler çok önemli değil bosslardan item almak için de görev şartı değil level şartı var zaten bence şuan için görevleri çokta takmayıp karakterinin seviyesini arttırıp eşyalarını dizmeye başla günü geldiğinde o görevleri zaten 1-2 günde tamamlarsın biter. Çünkü şuan için gaffar kesmek gerçekten uğraştırıcı çünkü dirençler düşürüldü. 59 levellik karakterlerin hepsi 49 levelde çemberlitaş itemli hallerinden çok güçsüz seviyedeler en azından bir nebze mor efsunlarını dizene kadar.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

EasyGameEasyLife yazdı: 25 Mar 2018 18:11 Görevler çok önemli değil bosslardan item almak için de görev şartı değil level şartı var zaten bence şuan için görevleri çokta takmayıp karakterinin seviyesini arttırıp eşyalarını dizmeye başla günü geldiğinde o görevleri zaten 1-2 günde tamamlarsın biter. Çünkü şuan için gaffar kesmek gerçekten uğraştırıcı çünkü dirençler düşürüldü. 59 levellik karakterlerin hepsi 49 levelde çemberlitaş itemli hallerinden çok güçsüz seviyedeler en azından bir nebze mor efsunlarını dizene kadar.
Bosslari kesmemize izin verseler keseceğiz ama bırakmıyorlar ki
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

600 direnç bro :+1:

Anca böyle bir lonca toplanıp gitmeniz lazım açık bölgede kesip görevi yaparsın.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Serinplay yazdı: 25 Mar 2018 21:18 600 direnç bro :+1:

Anca böyle bir lonca toplanıp gitmeniz lazım açık bölgede kesip görevi yaparsın.

Hocam Açık Bölgeyi 20 kişi ile denedik sana şimdi 4 tane mantık hatası söyleyeceğim yaşadığımız :D

1-) Gaffar'dan tanklarımız 59 seviye, Dirençler 600 olup zırhın 75 olmadığı için direk tek yiyor.Aynı zamanda hasar olmadığı için 20/20 kesmek gerekiyor ki büyü bozma bazen anında vurabiliyor yine tek yiyor.

2-) Yolda ki Sıhhiyeler 2 dakika da kalkıyor, bu da tüm bölge için erg küresinde de geçerli biz daha X'e gelmeden Erg küresi canlanmış oluyor.

3-)Tekrar 1. bölgede şalter'lerde slot kesmek şalterlerden öne çekildiği zaman slotlar kaçıyor, mecbur şalterde kesilecek ve açıl bölgede 20 kişi ile girdiğinde hepsi öldüğü zaman grupça en başa dönüyor ve süpriz tüm slotlar canlanmış olarak tekrar şalter ve erg yolculuğu başlıyor.

4-)Tankla deparla geçmeyi de denedik yaklaşık 25 taneye yakın korteks yiyerek öldük.yani açık bölge acil bir şekilde kolaylaştırılması lazım. ':)

Bende büyücü karakterim mazide kaldığı için (satıldı :relaxed: ), yeni bir büyücü açtım şu an level kasmaya bakıyorum sadece 59 seviye olduğun zaman Yüce Komiser hariç diğer boss'lardan item almaya çalışacağımdır.Gaffar Bey ölene kadar bir umuttur belki Pantolon düşürmek diyorum :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Heaven1925 yazdı: 25 Mar 2018 21:39
Serinplay yazdı: 25 Mar 2018 21:18 600 direnç bro :+1:

Hocam Açık Bölgeyi 20 kişi ile denedik sana şimdi 4 tane mantık hatası söyleyeceğim yaşadığımız :D

1-) Gaffar'dan tanklarımız 59 seviye, Dirençler 600 olup zırhın 75 olmadığı için direk tek yiyor.Aynı zamanda hasar olmadığı için 20/20 kesmek gerekiyor ki büyü bozma bazen anında vurabiliyor yine tek yiyor.

2-) Yolda ki Sıhhiyeler 2 dakika da kalkıyor, bu da tüm bölge için erg küresinde de geçerli biz daha X'e gelmeden Erg küresi canlanmış oluyor.

3-)Tekrar 1. bölgede şalter'lerde slot kesmek şalterlerden öne çekildiği zaman slotlar kaçıyor, mecbur şalterde kesilecek ve açıl bölgede 20 kişi ile girdiğinde hepsi öldüğü zaman grupça en başa dönüyor ve süpriz tüm slotlar canlanmış olarak tekrar şalter ve erg yolculuğu başlıyor.

4-)Tankla deparla geçmeyi de denedik yaklaşık 25 taneye yakın korteks yiyerek öldük.yani açık bölge acil bir şekilde kolaylaştırılması lazım. ':)

Bende büyücü karakterim mazide kaldığı için (satıldı :relaxed: ), yeni bir büyücü açtım şu an level kasmaya bakıyorum sadece 59 seviye olduğun zaman Yüce Komiser hariç diğer boss'lardan item almaya çalışacağımdır.Gaffar Bey ölene kadar bir umuttur belki Pantolon düşürmek diyorum :blush:
Umudunu kırmak istemezdim ama sanırım bilmen daha iyi; açık bölgeden item düşmüyor.

Bölgenin kolaylaşması, yaratıkların canlanması ve bizi takip etmemesi konularında da düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Olay item düşmesi değil zaten, Karaköy için gerekli zincir görevin yapılması, Kelle Avcısı'nı yapmadan Işık'tan Ekmek Parası görevini alamıyoruz.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

“Genel Etkileşim” sayfasına dön