Artık üzerime 51-52. Seviye itemler falan dizdim o kadar seviye atladım, çt itemleri etkisini yitirmek üzere ama hala Gaffar Bey görevi yüzünden bu bölgeden görev alamıyorum.
Bu görev nasıl yapılır bu saatten sonra
Gaffar Bey'i Öldürmek
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Gaffar Bey'i Öldürmek
Valla çok zor kardeşim. Görevler hep zincirleme olması çok kötü
50. Seviyelik fluorit asayı bile ürettim. Beni en çok rahatsız eden sürekli genel etkileşimde açılan görev yapmayanlar giremesin konusu. Şimdi hala holde boş boş dolanıyor olacaktım.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Görevler çok önemli değil bosslardan item almak için de görev şartı değil level şartı var zaten bence şuan için görevleri çokta takmayıp karakterinin seviyesini arttırıp eşyalarını dizmeye başla günü geldiğinde o görevleri zaten 1-2 günde tamamlarsın biter. Çünkü şuan için gaffar kesmek gerçekten uğraştırıcı çünkü dirençler düşürüldü. 59 levellik karakterlerin hepsi 49 levelde çemberlitaş itemli hallerinden çok güçsüz seviyedeler en azından bir nebze mor efsunlarını dizene kadar.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bosslari kesmemize izin verseler keseceğiz ama bırakmıyorlar kiEasyGameEasyLife yazdı: ↑25 Mar 2018 18:11 Görevler çok önemli değil bosslardan item almak için de görev şartı değil level şartı var zaten bence şuan için görevleri çokta takmayıp karakterinin seviyesini arttırıp eşyalarını dizmeye başla günü geldiğinde o görevleri zaten 1-2 günde tamamlarsın biter. Çünkü şuan için gaffar kesmek gerçekten uğraştırıcı çünkü dirençler düşürüldü. 59 levellik karakterlerin hepsi 49 levelde çemberlitaş itemli hallerinden çok güçsüz seviyedeler en azından bir nebze mor efsunlarını dizene kadar.
600 direnç bro
Anca böyle bir lonca toplanıp gitmeniz lazım açık bölgede kesip görevi yaparsın.
Anca böyle bir lonca toplanıp gitmeniz lazım açık bölgede kesip görevi yaparsın.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Hocam Açık Bölgeyi 20 kişi ile denedik sana şimdi 4 tane mantık hatası söyleyeceğim yaşadığımız
1-) Gaffar'dan tanklarımız 59 seviye, Dirençler 600 olup zırhın 75 olmadığı için direk tek yiyor.Aynı zamanda hasar olmadığı için 20/20 kesmek gerekiyor ki büyü bozma bazen anında vurabiliyor yine tek yiyor.
2-) Yolda ki Sıhhiyeler 2 dakika da kalkıyor, bu da tüm bölge için erg küresinde de geçerli biz daha X'e gelmeden Erg küresi canlanmış oluyor.
3-)Tekrar 1. bölgede şalter'lerde slot kesmek şalterlerden öne çekildiği zaman slotlar kaçıyor, mecbur şalterde kesilecek ve açıl bölgede 20 kişi ile girdiğinde hepsi öldüğü zaman grupça en başa dönüyor ve süpriz tüm slotlar canlanmış olarak tekrar şalter ve erg yolculuğu başlıyor.
4-)Tankla deparla geçmeyi de denedik yaklaşık 25 taneye yakın korteks yiyerek öldük.yani açık bölge acil bir şekilde kolaylaştırılması lazım.
Bende büyücü karakterim mazide kaldığı için (satıldı
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Umudunu kırmak istemezdim ama sanırım bilmen daha iyi; açık bölgeden item düşmüyor.Heaven1925 yazdı: ↑25 Mar 2018 21:39
Hocam Açık Bölgeyi 20 kişi ile denedik sana şimdi 4 tane mantık hatası söyleyeceğim yaşadığımız
1-) Gaffar'dan tanklarımız 59 seviye, Dirençler 600 olup zırhın 75 olmadığı için direk tek yiyor.Aynı zamanda hasar olmadığı için 20/20 kesmek gerekiyor ki büyü bozma bazen anında vurabiliyor yine tek yiyor.
2-) Yolda ki Sıhhiyeler 2 dakika da kalkıyor, bu da tüm bölge için erg küresinde de geçerli biz daha X'e gelmeden Erg küresi canlanmış oluyor.
3-)Tekrar 1. bölgede şalter'lerde slot kesmek şalterlerden öne çekildiği zaman slotlar kaçıyor, mecbur şalterde kesilecek ve açıl bölgede 20 kişi ile girdiğinde hepsi öldüğü zaman grupça en başa dönüyor ve süpriz tüm slotlar canlanmış olarak tekrar şalter ve erg yolculuğu başlıyor.
4-)Tankla deparla geçmeyi de denedik yaklaşık 25 taneye yakın korteks yiyerek öldük.yani açık bölge acil bir şekilde kolaylaştırılması lazım.![]()
Bende büyücü karakterim mazide kaldığı için (satıldı), yeni bir büyücü açtım şu an level kasmaya bakıyorum sadece 59 seviye olduğun zaman Yüce Komiser hariç diğer boss'lardan item almaya çalışacağımdır.Gaffar Bey ölene kadar bir umuttur belki Pantolon düşürmek diyorum
![]()
Bölgenin kolaylaşması, yaratıkların canlanması ve bizi takip etmemesi konularında da düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünüyorum
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Olay item düşmesi değil zaten, Karaköy için gerekli zincir görevin yapılması, Kelle Avcısı'nı yapmadan Işık'tan Ekmek Parası görevini alamıyoruz.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Karaköy