Boss kaçıranlara karşı öneri sistem
Re: Boss kaçıranlara karşı öneri sistem
Kadim hidra tarzında olmalı görevi almadan girememeli.
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Kesinlikle dogru bir yazı.Yetenekte guncelleme yapilmali bunun disinda dusunulen veya yapilacak hersey mantiksiz ve sacma bir cerceve icerisinde olacaktir.Gercekci ve ob jektif dusunce ile bunun farkina varilabilir.besiktasask yazdı: ↑24 Mar 2018 02:03 Boss kaçırma olaylarında yapılan bütün öneriler saçma. Siz görev yapan adamı keserken sorun değil ama siz boss keserken görev esnasında kestiğiniz adamın gelip buna mani olması mı sorun ?
Sonuçta adam yasa dışı bir şey yapmıyor, herhangi bir kuralı çiğnemiyor, küfür etmiyor, oyun dünyasının kendisine verdiği haklarla birlikte var olan yetenekleri kullanıyor. Kendisine verilen hakkı kullandı diye ban yok ceza uygulamak çok komik doğrusu.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Klan savaşı ile ne alakası var bunun? Şu ikisini birbirine karıştırmayın artık. Kimse buraya gelip de öööööğğğğ lodos lonca bize kestirmiyo öööğğğğğ arzlar bize saldırıyo öööğğğğğ demiyo. Kalansız 49 lvl çarlar diyo, her bossun başında bi tane diyo, kaçırıp duruyor diyo. Siz gelmiş "görev yapan adamı kesersen o da bossunu kaçırır" diyosunuz, az mantık ya.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Adım soyadım imzamda yazıyor. Onun haricinde hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun ve bana diyorsun ki akçeyi verecek biri değilsin. Nereden biliyorsun bunu? Konuyla alakasız demişsin. Boss kaçıranlara öneri sistem konusu altında kendi fikrimi beyan ettim. İyi yada kötü bir öneride bulundum. Evet, hasım bellerim. 49 level savaşcının bana göre Karaköy'de işi yoktur. Nasıl ki 5, 10 seviye de Büyük Hol'e gelenlere tepkiliydim. Karaköy içinde aynı şeyi düşünüyorum. Boss keserken 49 level bir savaşcı yanımızda duruyorsa ve bekliyorsa niyeti bellidir. 49 level savaşcıya VS'de mağlup olmak beni hiç kötü hissettirmez, hayata küstürmez. VS tecrübem pek yoktur, forumda da genelde karakter okulları kısmında yazmam tecrübem olmadığından dolayı. Teşkilat sunucusundayım. Haftaya memlekete gideceğim, haberleşiriz vs için.Barbarosbrusk yazdı: ↑24 Mar 2018 00:27
Benim 49 lewel savaşcım var ne yani ben karaköye girmiyim 49 görürsem hassımmı bellersin sen baya saçmalamışsın bilmem farkındamısın bide akçeyle giriş diye bişey yazmışsın eminimki akçeyle olsa senno akçeyi verip girecek biri değilsin gelip burda alakasız fikirler yazıyorsun sadece bide hangi sunucudasın gelip seni 49 seviye savaşçıyla kesiyim![]()
Serinplay ve TOLGARDA'ya seviyeli yorumları için teşekkür ederim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
1-Karaköye klansız girip içerde klan mensubu olabilirsin aynı şekılde içerde klandan cıkabılırsın bu çözüm olmazSalurBeyi yazdı: ↑23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.
1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
2-Her karakter için 1995 akce örnegınden yola cıkıcak olsak aktıf 6-7 tane hesap oynayanlar var onlar napsın ?
3-Açık bölgede olabılcek birşey kaçırma durumu bunun için en mantıklısı kapılardan geçişlere lwl sınırı koymalı yada görev sınırı(bkz. Yeşil hidra Kadim hidra geçişleri)
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
Kaçıran kişilerin cogu hol görevlerini yapamadıgı için görev alamayan tipler bu yüzdende kasma ihtiyacı bulmuyolar hasar düşmüyor o yuzdende hiddet fazla oluyor. 57-58 lwl de taskanat itemlerle kaçıramazlar kolay kolaynoctiluca yazdı: ↑23 Mar 2018 22:00Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde beklerMaxitec yazdı: ↑23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur![]()
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- LAEDRIMAHLAS
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bence direk sunucuların fişini çeksinler. Ondan sonra böyle sorunlar çıkmaz ortaya. 
L A E D R I M A H L A S
Süreçlere Değil, Sonuçlara İhtiyacamız Var. Bütün Süreçleri Yak, Sonuç Senin Olacak.
-TEŞKİLAT-
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
belki 55 seviye üstünde görev alma sistemi olursa üşenirlernoctiluca yazdı: ↑23 Mar 2018 22:00Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde beklerMaxitec yazdı: ↑23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur![]()
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Sanmıyorum ya yaslari sabit durdukca degisen bisey olmazMarkzuncher yazdı: ↑24 Mar 2018 17:27belki 55 seviye üstünde görev alma sistemi olursa üşenirlernoctiluca yazdı: ↑23 Mar 2018 22:00Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde beklerMaxitec yazdı: ↑23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur![]()
![]()
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
dogru söylüyorsun yaşları sabit durmasada beyin yaşları sabit oluyornoctiluca yazdı: ↑24 Mar 2018 17:29Sanmıyorum ya yaslari sabit durdukca degisen bisey olmazMarkzuncher yazdı: ↑24 Mar 2018 17:27belki 55 seviye üstünde görev alma sistemi olursa üşenirlernoctiluca yazdı: ↑23 Mar 2018 22:00Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde beklerMaxitec yazdı: ↑23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur![]()
![]()
![]()