Boss kaçıranlara karşı öneri sistem
Boss kaçıranlara karşı öneri sistem
Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Boss kaçıranlara karşı öneri sistem
İstek, şikayet ve önerilerinizi İKV Destek formunda belirterek ekibe iletin. Buradan bir sonuç alamazsınız, öneriniz de hayata geçirildiğinde pek bir azalma vs olacağını sanmıyorum.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Ben gördüğüm kadarıyla çoğu kaçıran kişiler 49 level ve klansız oluyor belki 55 levele kasmaya üşenirler diye düşündüm.Destek ekibine gondermeden önce yorumları almak istedim olabilitesi var mı diye
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Boss umuzu kaçıran adamın buyu büyücü görevini yaptık artık kaçırmiyor ve hep abi abi diye yanımiza geliyor. Bölgeden biri bize satassa ona düşman oluyor ve onların bossunu kaçırıyor bu sefer . Ne iş anlamadım. Acaba dislandiklari için mi öyle yapiyorlar..
Bu olayın hiç bir şekilde mazereti olmaz insanlara engel olup gelişmelerini istemiyorlar heralde ve bu olayı yapan insanların yaşının 15 in üstünde olacağını düşünmüyorum.Eğer üstündeysede beyin yaşı küçüktür
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.
1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Gördüğüm en tuhaf önerilerSalurBeyi yazdı: ↑23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

klan savaşıda akçeyle olsunSerinplay yazdı: ↑23 Mar 2018 21:54Gördüğüm en tuhaf önerilerSalurBeyi yazdı: ↑23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.
2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.Akçe ile giriş falan
![]()
seviyorum ya valla forum oyundan daha zevkli
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde beklerMaxitec yazdı: ↑23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur