Boss kaçıranlara karşı öneri sistem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Boss kaçıranlara karşı öneri sistem

Mesaj gönderen Maxitec »

Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Boss kaçıranlara karşı öneri sistem

Mesaj gönderen xLuCaGox »

İstek, şikayet ve önerilerinizi İKV Destek formunda belirterek ekibe iletin. Buradan bir sonuç alamazsınız, öneriniz de hayata geçirildiğinde pek bir azalma vs olacağını sanmıyorum.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

xLuCaGox yazdı: 23 Mar 2018 16:45 İstek, şikayet ve önerilerinizi İKV Destek formunda belirterek ekibe iletin. Buradan bir sonuç alamazsınız, öneriniz de hayata geçirildiğinde pek bir azalma vs olacağını sanmıyorum.
+1 kesinlikle katiliyorum
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Maxitec »

Ben gördüğüm kadarıyla çoğu kaçıran kişiler 49 level ve klansız oluyor belki 55 levele kasmaya üşenirler diye düşündüm.Destek ekibine gondermeden önce yorumları almak istedim olabilitesi var mı diye
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Maxitec yazdı: 23 Mar 2018 19:53 Ben gördüğüm kadarıyla çoğu kaçıran kişiler 49 level ve klansız oluyor belki 55 levele kasmaya üşenirler diye düşündüm.Destek ekibine gondermeden önce yorumları almak istedim olabilitesi var mı diye
Boss umuzu kaçıran adamın buyu büyücü görevini yaptık artık kaçırmiyor ve hep abi abi diye yanımiza geliyor. Bölgeden biri bize satassa ona düşman oluyor ve onların bossunu kaçırıyor bu sefer . Ne iş anlamadım. Acaba dislandiklari için mi öyle yapiyorlar..
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Maxitec »

Bu olayın hiç bir şekilde mazereti olmaz insanlara engel olup gelişmelerini istemiyorlar heralde ve bu olayı yapan insanların yaşının 15 in üstünde olacağını düşünmüyorum.Eğer üstündeysede beyin yaşı küçüktür
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.

1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

SalurBeyi yazdı: 23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.

1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
Gördüğüm en tuhaf öneriler :grinning: Akçe ile giriş falan :)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Serinplay yazdı: 23 Mar 2018 21:54
SalurBeyi yazdı: 23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.

Gördüğüm en tuhaf öneriler :grinning: Akçe ile giriş falan :)
klan savaşıda akçeyle olsun :') nasıl bır felaketle karşılacağınızın haberi yok sanırım oyunun kısa vadede fişi çekilcek böyle oldu mu.
seviyorum ya valla forum oyundan daha zevkli :') :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Maxitec yazdı: 23 Mar 2018 15:14 Zaman ilerledikçe şikayet artıyor ve bu arkadaşlar ne kadar banlanırsa banlansin bitmiyorlar.Komiser kesebilmek için görevin alınması gerek onun için komiser de öyle bi sıkıntı olmuyor farkettiyseniz.Gbz ve hakir in yanına gidebilmek için 2 tane gizit kapısından geçmek gerekiyor o kapılara Gbz görevini almadan girememeleri için kapı gibi birşey koyulması sizcede mantıklı olmaz mı en azından +55 olacagından kaçırma olaylarında büyük miktarda azalma olur
Yoo adamlar kapidan gecis gorevini alir icerde bekler 😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön