Düzenleme Gelsin
Düzenleme Gelsin
Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Düzenleme Gelsin
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kardes guncelleme getirmelerinin amaci buydu zaten cok rahat 4-5 sene daha kazandilar millet o zirhlari asalari 4 seneden anca uretemeyecek. Yani kisacasi oyalama taktigi 
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
O nadide sılah ve zıhların olayı o zaten hocam öyle olmasa ne anlamı kalır sarı itemlerden.scorper yazdı: ↑23 Mar 2018 11:50 Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
Bundan sonrası genel kitle için yazıldı. Adı üstünde oyun bu fazla kasmadan tadına vararak oynayın yoksa kendinize zarar verirsiniz.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
En doğru yorum,katılıyorum.yavuzlarbey yazdı: ↑23 Mar 2018 14:25O nadide sılah ve zıhların olayı o zaten hocam öyle olmasa ne anlamı kalır sarı itemlerden.scorper yazdı: ↑23 Mar 2018 11:50 Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
Bundan sonrası genel kitle için yazıldı. Adı üstünde oyun bu fazla kasmadan tadına vararak oynayın yoksa kendinize zarar verirsiniz.
Bırakanların zaten büyük bir bölümü bu yüzden bırakıyorscorper yazdı: ↑23 Mar 2018 11:50 Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
Üretimin zorunlu olması ve zor olmasından dolayı Bos kaçırmak falan değil sebep
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
3 ayda herkes full olunca ne olucak ki?