Düzenleme Gelsin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Düzenleme Gelsin

Mesaj gönderen scorper »

Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Düzenleme Gelsin

Mesaj gönderen Parlementxx »

Kesin arkadaşın istiyordur bunu
Resim
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Parlementxx yazdı: 23 Mar 2018 12:36 Kesin arkadaşın istiyordur bunu
:') :') :') :') :')
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yalnız arkadaşa katılıyorum, bunlar olması gereken şeyler
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Kardes guncelleme getirmelerinin amaci buydu zaten cok rahat 4-5 sene daha kazandilar millet o zirhlari asalari 4 seneden anca uretemeyecek. Yani kisacasi oyalama taktigi 😎
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

scorper yazdı: 23 Mar 2018 11:50 Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
O nadide sılah ve zıhların olayı o zaten hocam öyle olmasa ne anlamı kalır sarı itemlerden.
Bundan sonrası genel kitle için yazıldı. Adı üstünde oyun bu fazla kasmadan tadına vararak oynayın yoksa kendinize zarar verirsiniz.
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

yavuzlarbey yazdı: 23 Mar 2018 14:25
scorper yazdı: 23 Mar 2018 11:50 Silah Üretim ve Zırh Üretim Mataryelleri Bildiğiniz üzere büyük boslardan düşüyor Mikroçip gibi. Sadece bir kesimde 1 kişiye atıyor onlarca insan var bu oyunda benim fikrim bir düzenleme getirilip bu gibi mataryellerin Tırpancı Bombacı Bıcakcı Gibi yaratıklardan Klorotoksin tarzı atmasıdır. Aksi halde millet 4 5 yılda anca dizicek üstünü. Ve Mor itemlerin bir iki kişiye düşme olayı 6 kişilik gurubta 6 kişininde altına poşet atması gerekir madalya verir en azından en azından poşet düşmüş olur herkese Biraz daha kolaylık getirilmesi gerek bu gibi mataryellerin. Ve İkv resmi sitesinde hala Görev açıklamaları Karaköyün açıklaması koyulmadı artık herşey yerine oturmaya başladı bi düzünleme gelsin
O nadide sılah ve zıhların olayı o zaten hocam öyle olmasa ne anlamı kalır sarı itemlerden.
Bundan sonrası genel kitle için yazıldı. Adı üstünde oyun bu fazla kasmadan tadına vararak oynayın yoksa kendinize zarar verirsiniz.
En doğru yorum,katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KILICoglu »

Bırakanların zaten büyük bir bölümü bu yüzden bırakıyor
Üretimin zorunlu olması ve zor olmasından dolayı Bos kaçırmak falan değil sebep
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

3 ayda herkes full olunca ne olucak ki?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 23 Mar 2018 12:58 Yalnız arkadaşa katılıyorum, bunlar olması gereken şeyler
Aynen bencede. +2 +3😋

“Genel Etkileşim” sayfasına dön