Anket hakkında
Anket hakkında
İki tarafında gönlü olsun diye en önemli eşyaların(zırh, asa) sadece üretilerek elde edilmesi çok saçma bence. Ben üretilsin veya üretilmesin diye demiyorum, en çok oy verilen kısımın seçilmesi yönündeyim. Bunun en yakın örneği anayasa oylaması %51 evet çıkmasına rağmen tüm maddeler kabul edildi. 49 un hatrına bi kaç madde elenmedi.
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Re: Anket hakkında
Kardeş baydınız artık... Oyunun ne kadar kaynak kodu varsa stand açıp sunsunlar oyunculara herkes keyfi müdahele etsin.Biri x ister y yi beğenmez biri y nedir birader keşke 2x olsaydı derbiri gelir püüü siz zor istediniz ah süper oldu der biri ben 39 zamanını istiyorum der delete e abanır.Öğğğğğğhhhh yani yeter ya
En son Karkaroff tarafından 20 Mar 2018 17:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
K A R K A R O F F
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
2023 ten geliyorum türleri tukenmedi bunlarin.
Kisaca bir cevap vereceksek Ülkeyi yonetenler anketle secilmiyor.
Kisaca bir cevap vereceksek Ülkeyi yonetenler anketle secilmiyor.

ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor
Hadi zırhı üretelim asa düşsün bari
hadi asayı üretelim zırh düşsün bari
İlla 2 malzeme üretilecek ise Bunu asa ve zırh olarak değil İkisinden biri kesin üretilsin ama yanına başka bir şey konularak mesela
Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket
Yada
Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket
şeklinde yapmaları gerekir di Kim belirledi bunu maden buna da bir anket yapsaydınız;
anket yakın çıktı hadi kafamıza göre asa ve zırh üretilsin bu yönetim biçimi narsizim bakınız http://dergipark.gov.tr/download/article-file/203303
biçimidir ayrıca dikta rejim olarak da adlandıra biliriz.
En kısa sürede bununla ilgili bir anket daha yapılmalı ve ikisinden birinin düşmesi açılmalıdır.
İlla 2 malzeme üretilecek ise Bunu asa ve zırh olarak değil İkisinden biri kesin üretilsin ama yanına başka bir şey konularak mesela
Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket
Yada
Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket
şeklinde yapmaları gerekir di Kim belirledi bunu maden buna da bir anket yapsaydınız;
anket yakın çıktı hadi kafamıza göre asa ve zırh üretilsin bu yönetim biçimi narsizim bakınız http://dergipark.gov.tr/download/article-file/203303
En kısa sürede bununla ilgili bir anket daha yapılmalı ve ikisinden birinin düşmesi açılmalıdır.
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Sabahlara kadar anket yapalım.Burama da anket at şurama da anket at biraz da buraya ohhbybasin yazdı: ↑20 Mar 2018 17:14 ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor
Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket
Yada
Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket
K A R K A R O F F
Sesli güldürdün beni iş yerindekiler ne oldu dedi
seni mi kıracaz yahu herşeyi üretelim çok da problem değil benim için ben genel konuşmuştum aslında
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Bak bu guldurdu Qw:DasDKarkaroff yazdı: ↑20 Mar 2018 17:17Sabahlara kadar anket yapalım.Burama da anket at şurama da anket at biraz da buraya ohhbybasin yazdı: ↑20 Mar 2018 17:14 ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor
Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket
Yada
Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Konu açılali 1 ay oldu. Arkadasin PC de hala internet Explorer var. Geç açıyor herşeyi
Yönetim bize anket yaptı, seçim yapmadı. Anket fikirlerimizi öğrenmek için yapılır-yapıldı- , bize "bi seçim yapın, sonucunu uygulayacağız" denmedi.
Arkadaş gerçekten haklı ama yapacak bir şey yok katılmayın anketlere ben yönetimin hiç bir anketine inanmıyorum. Katılmanında bir anlamı yok