Anket hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Medivh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Anket hakkında

Mesaj gönderen Medivh »

İki tarafında gönlü olsun diye en önemli eşyaların(zırh, asa) sadece üretilerek elde edilmesi çok saçma bence. Ben üretilsin veya üretilmesin diye demiyorum, en çok oy verilen kısımın seçilmesi yönündeyim. Bunun en yakın örneği anayasa oylaması %51 evet çıkmasına rağmen tüm maddeler kabul edildi. 49 un hatrına bi kaç madde elenmedi.
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Re: Anket hakkında

Mesaj gönderen Karkaroff »

Kardeş baydınız artık... Oyunun ne kadar kaynak kodu varsa stand açıp sunsunlar oyunculara herkes keyfi müdahele etsin.Biri x ister y yi beğenmez biri y nedir birader keşke 2x olsaydı derbiri gelir püüü siz zor istediniz ah süper oldu der biri ben 39 zamanını istiyorum der delete e abanır.Öğğğğğğhhhh yani yeter ya
En son Karkaroff tarafından 20 Mar 2018 17:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

2023 ten geliyorum türleri tukenmedi bunlarin.

Kisaca bir cevap vereceksek Ülkeyi yonetenler anketle secilmiyor.
Resim
bybasin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: bybasın

Mesaj gönderen bybasin »

ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor
Hadi zırhı üretelim asa düşsün bari
hadi asayı üretelim zırh düşsün bari

İlla 2 malzeme üretilecek ise Bunu asa ve zırh olarak değil İkisinden biri kesin üretilsin ama yanına başka bir şey konularak mesela

Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket

Yada

Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket

şeklinde yapmaları gerekir di Kim belirledi bunu maden buna da bir anket yapsaydınız;

anket yakın çıktı hadi kafamıza göre asa ve zırh üretilsin bu yönetim biçimi narsizim bakınız http://dergipark.gov.tr/download/article-file/203303

biçimidir ayrıca dikta rejim olarak da adlandıra biliriz.

En kısa sürede bununla ilgili bir anket daha yapılmalı ve ikisinden birinin düşmesi açılmalıdır.
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

bybasin yazdı: 20 Mar 2018 17:14 ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor

İlla 2 malzeme üretilecek ise Bunu asa ve zırh olarak değil İkisinden biri kesin üretilsin ama yanına başka bir şey konularak mesela

Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket

Yada

Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket

şeklinde yapmaları gerekir di Kim belirledi bunu maden buna da bir anket yapsaydınız;

anket yakın çıktı hadi kafamıza göre asa ve zırh üretilsin bu yönetim biçimi narsizim bakınız http://dergipark.gov.tr/download/article-file/203303

En kısa sürede bununla ilgili bir anket daha yapılmalı ve ikisinden birinin düşmesi açılmalıdır.
Sabahlara kadar anket yapalım.Burama da anket at şurama da anket at biraz da buraya ohh
K A R K A R O F F
bybasin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: bybasın

Mesaj gönderen bybasin »

:') :') :')
Sesli güldürdün beni iş yerindekiler ne oldu dedi :)
seni mi kıracaz yahu herşeyi üretelim çok da problem değil benim için ben genel konuşmuştum aslında :)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Karkaroff yazdı: 20 Mar 2018 17:17
bybasin yazdı: 20 Mar 2018 17:14 ÜRETİME kimsenin itirazı yok da neden en çok hasar veren 2 malzeme ÜRETİME zorlanıyor

Asa ile pantolon
Asa ile ayakkabı
Asa ile eldiven
Asa ile Ceket

Yada

Zırh ile pantolon
Zırh ile ayakkabı
Zırh ile eldiven
Zırh ile Ceket

Sabahlara kadar anket yapalım.Burama da anket at şurama da anket at biraz da buraya ohh
Bak bu guldurdu Qw:DasD
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Konu açılali 1 ay oldu. Arkadasin PC de hala internet Explorer var. Geç açıyor herşeyi
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

Yönetim bize anket yaptı, seçim yapmadı. Anket fikirlerimizi öğrenmek için yapılır-yapıldı- , bize "bi seçim yapın, sonucunu uygulayacağız" denmedi.
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

Arkadaş gerçekten haklı ama yapacak bir şey yok katılmayın anketlere ben yönetimin hiç bir anketine inanmıyorum. Katılmanında bir anlamı yok

“Genel Etkileşim” sayfasına dön