Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum
SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır
).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.
Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)
Bunun mantikli bir oneri olabilecegini belirteyim lakin birbirini cekemeyen herkes bu moda girip sevmedigi adami kesecek bu sefer de gelip burda bunun icin yakinacak milletDavidBeckham yazdı: ↑12 Mar 2018 22:19 Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.
Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum![]()
Lothbrokş
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1 çok pis durum olurLothbrok yazdı: ↑12 Mar 2018 22:50Bunun mantikli bir oneri olabilecegini belirteyim lakin birbirini cekemeyen herkes bu moda girip sevmedigi adami kesecek bu sefer de gelip burda bunun icin yakinacak milletDavidBeckham yazdı: ↑12 Mar 2018 22:19 Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.
Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum![]()
M2'yi ilk oynadığım zamanlarda 2.köyde kasılıyordum.Herifin biri geldi ve serbeste alıp sürekli beni kesmeye başladı.Durduk yere sürekli kesti.Bende sürekli kalkıp ölüyordum zalim olsun diye.PM attı ve dediki ; "para ver gideyim"
Daha yeni başlamışız oyuna herif para ver diyor.Bende ölmeye devam ettim ve sonunda rütbesi kötüleşince defolup gitti
Buda böyle bir anımdır.
Daha yeni başlamışız oyuna herif para ver diyor.Bende ölmeye devam ettim ve sonunda rütbesi kötüleşince defolup gitti
Buda böyle bir anımdır.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Hocam bu yüzden bu durumu önlemek adına Şan ve Klan parasının gitmesi durumunu belirttim.Ve her kesişte bu miktarda ciddi oranda azalma yaşanırsa çoğu oyuncunun buna yelteneceğini düşünmüyorum.Serinplay yazdı: ↑12 Mar 2018 23:36 M2'yi ilk oynadığım zamanlarda 2.köyde kasılıyordum.Herifin biri geldi ve serbeste alıp sürekli beni kesmeye başladı.Durduk yere sürekli kesti.Bende sürekli kalkıp ölüyordum zalim olsun diye.PM attı ve dediki ; "para ver gideyim"
Buda böyle bir anımdır.
Boyle bir sey mutlaka gelmeli.
Tarafsiz.adam girip bolgende alot.kesip ks atmamali atıyorsa cekeceksin moda keseceksin kestikten sonra kp düşer san düşer belli bit dususten sonra item duser vs vs bunlar olmali
Tarafsiz.adam girip bolgende alot.kesip ks atmamali atıyorsa cekeceksin moda keseceksin kestikten sonra kp düşer san düşer belli bit dususten sonra item duser vs vs bunlar olmali
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Hocam şan ve klan parası kafi.İtem ve sonrası biraz abes kaçar
Bir şeyler olmali degismeli yani.DavidBeckham yazdı: ↑12 Mar 2018 23:49Hocam şan ve klan parası kafi.İtem ve sonrası biraz abes kaçar![]()
Saate gidiyoruz bundan 3 ay önce kasıyoruz bi hanzo geliyo ks atiyo cikiyo giriyo cikiyo giriyo cikiyo öldürüyoruz 30 level cara giriyl ks atiyo tarafsiza giriyo maksat oyun oynatmamak serbest mos getirilmeli ki bazi soparlara ders bildirelim