SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır =) ).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.

Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum =)
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: SERBEST MOD (ŞAHSİ ÖNERİ)

Mesaj gönderen Lothbrok »

DavidBeckham yazdı: 12 Mar 2018 22:19 Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır =) ).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.

Not:Daha önce böyle bir öneri yapılmış ise foruma verdiğim kirlilikten dolayı hepinizden özür diliyorum =)
Bunun mantikli bir oneri olabilecegini belirteyim lakin birbirini cekemeyen herkes bu moda girip sevmedigi adami kesecek bu sefer de gelip burda bunun icin yakinacak millet
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Lothbrok yazdı: 12 Mar 2018 22:50
DavidBeckham yazdı: 12 Mar 2018 22:19 Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Son zamanlarda forumda bir çok arkadaşımızın karaköy patron kaçırma konusunda yakındığını gördüm.Benim aklıma zamanında oynadığım bir oyunun modunun İKV üzerine uygulanmış hali geldi.Şöyle açıklayayım.Kabadayı modundan farklı olarak serbest mod'a geçerek Arz,Lodos,Klansız fark etmeden karşı playere saldırabilmek.Lakin bu saldırı tabii ki karşılıksız olmayacak,serbeste alınıp her kesilen oyuncuya karşılık olarak belirli bir miktar Şan ve Klan Parası kaybı yaşanacaktır böylelikle serbest moda alıp kesmek bu kadar basit olmayacaktır.(Oyunun adını vermek yasak galiba söylemiyorum.Arkadaşlar siz anlamışsınızdır =) ).Yani böyle bir uyarlama yapılsa sizce hoş olur mu ? Aranızda İKV'ye başka oyunlardan öneri vermeyin diyen elbet olacaktır.Kesinlikle sizlere de hak veriyorum.Sadece benim görüşüm bir uyarlama yapılması hakkında öneri.Bir nebze oyunculara nefes aldırabilir.

Bunun mantikli bir oneri olabilecegini belirteyim lakin birbirini cekemeyen herkes bu moda girip sevmedigi adami kesecek bu sefer de gelip burda bunun icin yakinacak millet
+1 çok pis durum olur
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

M2'yi ilk oynadığım zamanlarda 2.köyde kasılıyordum.Herifin biri geldi ve serbeste alıp sürekli beni kesmeye başladı.Durduk yere sürekli kesti.Bende sürekli kalkıp ölüyordum zalim olsun diye.PM attı ve dediki ; "para ver gideyim"

Daha yeni başlamışız oyuna herif para ver diyor.Bende ölmeye devam ettim ve sonunda rütbesi kötüleşince defolup gitti >:)

Buda böyle bir anımdır.
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Serinplay yazdı: 12 Mar 2018 23:36 M2'yi ilk oynadığım zamanlarda 2.köyde kasılıyordum.Herifin biri geldi ve serbeste alıp sürekli beni kesmeye başladı.Durduk yere sürekli kesti.Bende sürekli kalkıp ölüyordum zalim olsun diye.PM attı ve dediki ; "para ver gideyim"

Daha yeni başlamışız oyuna herif para ver diyor.Bende ölmeye devam ettim ve sonunda rütbesi kötüleşince defolup gitti >:)

Buda böyle bir anımdır.
Hocam bu yüzden bu durumu önlemek adına Şan ve Klan parasının gitmesi durumunu belirttim.Ve her kesişte bu miktarda ciddi oranda azalma yaşanırsa çoğu oyuncunun buna yelteneceğini düşünmüyorum.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Boyle bir sey mutlaka gelmeli.
Tarafsiz.adam girip bolgende alot.kesip ks atmamali atıyorsa cekeceksin moda keseceksin kestikten sonra kp düşer san düşer belli bit dususten sonra item duser vs vs bunlar olmali
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yunusreyy yazdı: 12 Mar 2018 23:43 Boyle bir sey mutlaka gelmeli.
Tarafsiz.adam girip bolgende alot.kesip ks atmamali atıyorsa cekeceksin moda keseceksin kestikten sonra kp düşer san düşer belli bit dususten sonra item duser vs vs bunlar olmali
Hocam şan ve klan parası kafi.İtem ve sonrası biraz abes kaçar =)
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

DavidBeckham yazdı: 12 Mar 2018 23:49
yunusreyy yazdı: 12 Mar 2018 23:43 Boyle bir sey mutlaka gelmeli.
Hocam şan ve klan parası kafi.İtem ve sonrası biraz abes kaçar =)
Bir şeyler olmali degismeli yani.

Saate gidiyoruz bundan 3 ay önce kasıyoruz bi hanzo geliyo ks atiyo cikiyo giriyo cikiyo giriyo cikiyo öldürüyoruz 30 level cara giriyl ks atiyo tarafsiza giriyo maksat oyun oynatmamak serbest mos getirilmeli ki bazi soparlara ders bildirelim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön