PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS
Phili ve dev ananın yüzünü unutanlar,şimdi yanlarından ayrılmıyorlar
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Asaların ve zırhların üretilmesi ve hatta daha da ileri gidilseydi bütün eşyaların üretilmesinden yana olacaklar vardı millet Çemberlitaş’ta tak tak üstünü dizmesi için yalandan bir lonca kurup Çemberlitaş artırıcı alıyordu şimdi ise Dükkan’a ne böyle bir özellik geldi ne de başka bişey 54.seviye’ye geldim kara kara düşünüyorum Beta’ya özel drop oranları yüksekti bana kalırsa bütün eşyaların düşmesi tercihi daha mantıklı olacaktı çünkü şef düşmanlar 6 kişilik grupla kesilmiyor sonuçta normal kondrit çekemeyen adamlar var daha oyunda neyse bu karar konusunda direttiğiniz için tebrik ediyorum sizi 
KatılıyorumRamazanBey yazdı: ↑10 Mar 2018 10:30 Phili ve dev ananın yüzünü unutanlar,şimdi yanlarından ayrılmıyorlar![]()
![]()
![]()
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Amaç bir 5 yıl daha oyalamak olduğu için bu drop oranları normal. Yoksa nasıl oyalayacaklar 5 yıl ?Lebellion yazdı: ↑10 Mar 2018 00:53 Karaköy'e girişi kolaylaştıran güncelleme ile önceden en fazla 4 kesişte aldığım phil tılsımını dünden beri en az 20 kez kesmeme rağmen bir kez bile elde edemedim.Acaba phil tılsımı oranları mı değiştirildi veya bellirli bir seviyenin altında olanlara atmıyor mu ? Bir değişiklik yapıldıysa lütfen paylaşın.Benimle beraber kesmeye çalışan arkadaşlar da aynı durumdan şikayetci.Dev Ana Parfümünde de kaç saattir kesiyorum hiç atmadı diyen arkadaşlar var.Güncellemeden sonra 1 defa bile tılsım veya parfüm alan arkadaşa rast gelmedim.Cevaplarsanız sevinirim.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Kraliçe tırtıl demek istedin demiyun1010 yazdı: ↑10 Mar 2018 07:53turkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Mar 2018 05:38 Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.
5 Dev Tırtıl kesiminde 1 tane tek sentetik ipek attı. O da bana :=) Şimdi ben onu 500m ye satmayayım da napayım.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Kesinlikle katılıyorum dostum. Forumdan hep aman eşya hemen çıkıyor diye sizlaniorlar. Şimdide vermiyor diye sizlaniorlarKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 01:12 Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
İyi oldu böyle kişilere müstehak bu durum.MaHKuMII yazdı: ↑10 Mar 2018 17:43Kesinlikle katılıyorum dostum. Forumdan hep aman eşya hemen çıkıyor diye sizlaniorlar. Şimdide vermiyor diye sizlaniorlarKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 01:12 Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Aynen kankiBLaDeII yazdı: ↑10 Mar 2018 18:19İyi oldu böyle kişilere müstehak bu durum.MaHKuMII yazdı: ↑10 Mar 2018 17:43Kesinlikle katılıyorum dostum. Forumdan hep aman eşya hemen çıkıyor diye sizlaniorlar. Şimdide vermiyor diye sizlaniorlarKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 01:12 Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
Hayır dev tırtıl.BenKutto yazdı: ↑10 Mar 2018 17:15Kraliçe tırtıl demek istedin demiyun1010 yazdı: ↑10 Mar 2018 07:53turkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Mar 2018 05:38 Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.
5 Dev Tırtıl kesiminde 1 tane tek sentetik ipek attı. O da bana :=) Şimdi ben onu 500m ye satmayayım da napayım.![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Çok zor olacağı benziyor yeni bölgeturkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Mar 2018 05:38 Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.