PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lebellion
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS

Mesaj gönderen Lebellion »

Karaköy'e girişi kolaylaştıran güncelleme ile önceden en fazla 4 kesişte aldığım phil tılsımını dünden beri en az 20 kez kesmeme rağmen bir kez bile elde edemedim.Acaba phil tılsımı oranları mı değiştirildi veya bellirli bir seviyenin altında olanlara atmıyor mu ? Bir değişiklik yapıldıysa lütfen paylaşın.Benimle beraber kesmeye çalışan arkadaşlar da aynı durumdan şikayetci.Dev Ana Parfümünde de kaç saattir kesiyorum hiç atmadı diyen arkadaşlar var.Güncellemeden sonra 1 defa bile tılsım veya parfüm alan arkadaşa rast gelmedim.Cevaplarsanız sevinirim.
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Re: PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS

Mesaj gönderen ismailaslan »

Aynı durumdan şikayetciyim en az 20 30 defa kesmeme ragmen 1 tane atmadı gruplaşarak kesmeyi de denedik yine atmadı
Resim
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
Kullanıcı avatarı
Markzuncher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Markzuncher »

Oranlar değişmiş olabilir
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

KILICoglu yazdı: 10 Mar 2018 01:12 Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
Katiliyorum umarım o insanlar bu yazinizi okur
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Demek ki doğruymuş . Ben de karakürkte alamadım.Ama aslında doğru olan bu . Öyle her kesişte çıkması asaları basitleştiriyordu. Şimdi bi değeri oldu tabi önceden Kasanlar yaşadı artık piyasası uçar..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

turkoxHAMSTER yazdı: 10 Mar 2018 05:38 Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.

5 Dev Tırtıl kesiminde 1 tane tek sentetik ipek attı. O da bana :=) Şimdi ben onu 500m ye satmayayım da napayım.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bunların paylaşılması gerektiğini düşünüyorum ben de. Özellikle belli seviyenin altına atmıyorsa boşuna uğraşmayalım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Lebellion
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lebellion »

Valla 1 tane bile tılsım alan duymadım güncellemeden sonra,Hiç tılsım vs düşüren var mı.Düşüyor mu yoksa belli levelin altına vermiyor mu merak ediyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön