PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS
PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS
Karaköy'e girişi kolaylaştıran güncelleme ile önceden en fazla 4 kesişte aldığım phil tılsımını dünden beri en az 20 kez kesmeme rağmen bir kez bile elde edemedim.Acaba phil tılsımı oranları mı değiştirildi veya bellirli bir seviyenin altında olanlara atmıyor mu ? Bir değişiklik yapıldıysa lütfen paylaşın.Benimle beraber kesmeye çalışan arkadaşlar da aynı durumdan şikayetci.Dev Ana Parfümünde de kaç saattir kesiyorum hiç atmadı diyen arkadaşlar var.Güncellemeden sonra 1 defa bile tılsım veya parfüm alan arkadaşa rast gelmedim.Cevaplarsanız sevinirim.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: PHİL TILSIMI DEV ANA PARFÜMÜ VS
Aynı durumdan şikayetciyim en az 20 30 defa kesmeme ragmen 1 tane atmadı gruplaşarak kesmeyi de denedik yine atmadı

Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
Oranlar değişmiş olabilir
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Katiliyorum umarım o insanlar bu yazinizi okurKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 01:12 Bunun olması yine sizin hatanız çünkü bakın sürekli burdan yok bölge çok kolay yarın herkes dizecek bütün itemlerini diye diye böyle değişiklikler oluyor. Çünkü bölgeyi baştan güncellyemedikleri gibi böyle şeyler zorlaşıyor. Sadece bunun için söylemiyorum. Yarın Bos ta item atmaz ise burdan sızlanmayın, sözüm bu dediklerimi yapanlara
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Demek ki doğruymuş . Ben de karakürkte alamadım.Ama aslında doğru olan bu . Öyle her kesişte çıkması asaları basitleştiriyordu. Şimdi bi değeri oldu tabi önceden Kasanlar yaşadı artık piyasası uçar..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
turkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Mar 2018 05:38 Boss'ların dropları da çok düşük. Bugün 5 kere büyük büyücü 2 kere GBZ attık tek düşen şey reçete ve 1 adet buji. Dün de aynı şeklide 5-6 kesimde 1 eldiven aldık hatta 3-4 kesimde tamamen poşet vermeden geçti. Emin olun dizilmek gerçekten zor olacak.
5 Dev Tırtıl kesiminde 1 tane tek sentetik ipek attı. O da bana :=) Şimdi ben onu 500m ye satmayayım da napayım.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Bunların paylaşılması gerektiğini düşünüyorum ben de. Özellikle belli seviyenin altına atmıyorsa boşuna uğraşmayalım
Valla 1 tane bile tılsım alan duymadım güncellemeden sonra,Hiç tılsım vs düşüren var mı.Düşüyor mu yoksa belli levelin altına vermiyor mu merak ediyorum.