Kolye Yüzük? Çift Ma?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kolye Yüzük? Çift Ma?

Mesaj gönderen Lothbrok »

BLaDeII yazdı: 08 Mar 2018 19:24 Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün :)
Aynisinin Karamuk modeli olani guncellemenin 3.gununde 10 m ye satin aldim satan ksii uzuluyordur su an.
100 m verdiler vermedim
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Lothbrok yazdı: 09 Mar 2018 20:30
BLaDeII yazdı: 08 Mar 2018 19:24 Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün :)
Aynisinin Karamuk modeli olani guncellemenin 3.gununde 10 m ye satin aldim satan ksii uzuluyordur su an.
100 m verdiler vermedim
Arkadasta 100 m ye sattı
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

MaHKuMII yazdı: 09 Mar 2018 20:40
Lothbrok yazdı: 09 Mar 2018 20:30
100 m verdiler vermedim
Arkadasta 100 m ye sattı
Bence hemen sarmalısın. Önümüzdeki aylarda itemler çoğalacak ve doğal olarak piyasası çok düşecek. Fevzi Cevriye gibi düşün işte. İlk gün 50m sa 2 ay sonra 5m. Çünkü gün geçtikçe itemler çoğalıyor . Ayrıca şuan boss keserken bu takılar ile kesilmiyor sonuçta , çoğu kişide çt takıları veya tek efsunlu takılar var. O yüzden şuan için satmak mantıklı ilerde sattığının 4/1 fiyatına alırsın tabi bu benim görüşüm :)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
Markzuncher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Markzuncher »

Takılar nadide olmadı ma da gelmedi zaten
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Sirf hasarim azalir diye 50’de biraktim kendimi😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön