BLaDeII yazdı: ↑08 Mar 2018 19:24
Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün
Aynisinin Karamuk modeli olani guncellemenin 3.gununde 10 m ye satin aldim satan ksii uzuluyordur su an.
100 m verdiler vermedim
Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün
Aynisinin Karamuk modeli olani guncellemenin 3.gununde 10 m ye satin aldim satan ksii uzuluyordur su an.
100 m verdiler vermedim
100 m verdiler vermedim
Arkadasta 100 m ye sattı
Bence hemen sarmalısın. Önümüzdeki aylarda itemler çoğalacak ve doğal olarak piyasası çok düşecek. Fevzi Cevriye gibi düşün işte. İlk gün 50m sa 2 ay sonra 5m. Çünkü gün geçtikçe itemler çoğalıyor . Ayrıca şuan boss keserken bu takılar ile kesilmiyor sonuçta , çoğu kişide çt takıları veya tek efsunlu takılar var. O yüzden şuan için satmak mantıklı ilerde sattığının 4/1 fiyatına alırsın tabi bu benim görüşüm