ANKET - Pazar Kurma EKlentisi Gelsin Mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jerrymaquire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANKET - Pazar Kurma EKlentisi Gelsin Mi ?

Mesaj gönderen jerrymaquire »

yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 17:43
EkSeLaNS53 yazdı: 05 Mar 2018 17:37
yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 17:30 adamlar 10 senedir ikv dükkanına bir ürün getirmiyor.
gelen eklenti paketlerindeki itemlere rağmen kasa çantayı artırmıyorlar.
bugları çözmüyorlar birde bey efendiler bunları düşünüp pazar yeri mi getirecek :)

fare adam soyundan bir kaç tane daha boss getirip ikv 10 paketi geldi derler yakında çünkü görüşleri düşük :)
Haklısın aslında :relaxed: ama yinede ikv oyuncularının bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Eskiden yazdığım bir kaç yöneticinin dediği gibi bu konu hakkında oyunculardan istek yok veya oyuncuların çoğu istemiyor demeleri doğru mu ? Yoksa İKV oyuncularının çoğunluğu bu eklentiyi artık istiyor mu ? Bu anket ile bunu öğrenebiliriz :relaxed:
dostum yönetim işte eklentiyi getirmesinin ana nedeni oyuncuları susturmak çok ciddiyim.
hiç bir mmorpg oyununda gelen güncelleme oyuncuların isteklerine göre olmaz.

1)Kasa genişlemesi
2)Çanta gelişmesi (açımlarda şifre istemesi)
3)Pazar Yeri Eklentisi (sadece loncaların girebileceği vs )
4)grup bölgelerine 2+2+2 sistemin entegre edilmesi (her sınıftan 2 karakter harici gb'ye girilmemesi)
5)Karaköy'deki canavarları grup halinde değil'de bireysel olarak sınıflandırılması
6)madenler yarı çap deniliyor ama hepsi duvarın dibinde vs vs çekilmiyor sorunun çözülmesi
7)Yol gösterici rehberlerin ikv takımına katılması
8)Yeni ikv dükkan ürünleri getirilmeli.
9)Loncalara yeni itemler iksirler vs vs getirilmeli sadece lonca puanı ile ilgili
10)Büyük holde atma sorunu ve buglara fix getirilmeli.

ben bunu 10 dakıka'da yazdım.
ikv yönetimi bunları 3 ayda bir birini yapsa bravo der destekçi olurum ama yapmıyorlar 2018 yılında neyi yapmayı basaracaklar anlamadım.

not:fare adam'dan başka boss yapamayan yönetime bir şey söylemek istemiyorum onları daha 1 sene önce nasıl eleştirenler destekliyor.

gelen asaları gördüler mi insan onu giymeye utanıyor'ken bunlar o asaları nasıl oyuna entegre ediyorlar ?
Asa demeye bin şahit lazım. :relaxed:
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

EkSeLaNS53 yazdı: 05 Mar 2018 17:28 Neredeyse oyun başladığından beri yıllardır olan bir muhabbettir bu pazar kurma eklentisi :relaxed: bakalım İKV oyuncuları bu konu hakkında ne düşünüyor ? En güvenilir ve sağlam sonuçların çıktığı anket sitesi strawpoll da anket açtım , siz değerli arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim ve bakalım sonuç ne çıkacak :relaxed:

Pazar Kurma Eklentisi Gelsin Mi ?

ANKET LİNKİ = https://www.strawpoll.me/15205005/r
Oyuna Çok Güzel Bir Tad Verirdi Ancak Geliştirme Eklentilerden Ve Yeniliklerden Nefret Ediyor Sanırım.

Buna Benzer Oyunu Çokça Çağdaşlaştırabilecek Binlerce Fikir Ve Taslak Var Belkide Ancak Yapacak, Oyunumuza Ekleyecek Adam Yok Belli Ki.

Zaten Birçok MMORPG Oyunundan Özellik Olarak Çok Gerideyiz.
Kolayca Eklenebilecek Şeyleri Bu Geliştirme Neden Eklemez ? Sizi Bilmiyorum Ama Ben Deli Oluyorum.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 14:31 31 kişinin istemesi ezici çoğunluahdhjuhahjah pardon bir gülme geldi.
Kullanılan oy bazında evet gelsin diyenler ezici çoğunluk anlamında söylenen bir söz o , bu oyunu az çok oynayabilme kabiliyetine sahipsen bunu anlayacak kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.

Ezici çoğunluk lafı , bir konu hakkında karşılıklı 2 farklı veri söz konusu olduğunda , o verilerden birinin diğerine göre çok fazla olmasından dolayı kullanılır. Örnek verirsem bir konu hakkında oylama yapıldığında 5e karşı 1 oy bile olsa bu ezici çoğunluk olur , oy dağılımını yüzdeye vurduğunda ezici çoğunluğu görebilirsin.

Şuan kullanılan oy = 41

Evet pazar kurma eklentisi gelsin = 38 - %93

Hayır pazar kurma eklentisi gelmesin = 3 - %7

%93 e %7 verisinde görüldüğü gibi oy kullananların ezici çoğunluğu şuan pazar kurma eklentisinin gelmesinden yana oy kullanmış. Umarım senin algılayabileceğin bir şekilde anlatmayı becerebilmişimdir.

Oy Kullanmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayınız

https://www.strawpoll.me/15205005/r
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

31 kişi oy kullanmış ezici bir çoğunluk deniyor ve bir yöneticinin gelip burayı görüp bunu dikkate almasını ve hatta bu özelliği oyuna eklemeagadhdahjadhda neyse daha fazla yazamayacağım bonne chance.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 16:06 31 kişi oy kullanmış ezici bir çoğunluk deniyor ve bir yöneticinin gelip burayı görüp bunu dikkate almasını ve hatta bu özelliği oyuna eklemeagadhdahjadhda neyse daha fazla yazamayacağım bonne chance.
Sana verdiğim cevaptan sonra senden gelen bu yazı ile sana verdiğim cevabın zaman kaybı olduğunu anlamakla beraber , pek kâle alınacak biri olmadığına karar verdim.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Hadi 1 oy'da ben verdim ezici üstünlüğünüze ezici üstünlük ekledim en kısa zamanda pazar yerinin eklenmesini temennadjhadjhadjhaknhadnkbncdkbnadkbhnadkbhn
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 16:39 Hadi 1 oy'da ben verdim ezici üstünlüğünüze ezici üstünlük ekledim en kısa zamanda pazar yerinin eklenmesini temennadjhadjhadjhaknhadnkbncdkbnadkbhnadkbhn
Konuyu açan kişinin fikrine saygı duysan bari , tamam beğenmezsin olur biter anlarım ,
yorumuna da saygı duyarımda , biraz sanki alay eder , aşşağılar gibi olmuş bu.

Ayrıca , Pazar Kurma Eklentisi Gelirse Güzel Olur :thinking_face:

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

diltemiz yazdı: 07 Mar 2018 19:27
MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 16:39 Hadi 1 oy'da ben verdim ezici üstünlüğünüze ezici üstünlük ekledim en kısa zamanda pazar yerinin eklenmesini temennadjhadjhadjhaknhadnkbncdkbnadkbhnadkbhn
Konuyu açan kişinin fikrine saygı duysan bari , tamam beğenmezsin olur biter anlarım ,
yorumuna da saygı duyarımda , biraz sanki alay eder , aşşağılar gibi olmuş bu.

Ayrıca , Pazar Kurma Eklentisi Gelirse Güzel Olur :thinking_face:
Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Gelebilir aslında herkes dizer pazarları bankacı tarafına.Büyük bir eksiklik MMO bir oyun için.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

MobilSorun78 yazdı: 07 Mar 2018 16:06 31 kişi oy kullanmış ezici bir çoğunluk deniyor ve bir yöneticinin gelip burayı görüp bunu dikkate almasını ve hatta bu özelliği oyuna eklemeagadhdahjadhda neyse daha fazla yazamayacağım bonne chance.
😂😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön