Pazar Kurma Eklentisi Gelsin Mi ?
ANKET LİNKİ = https://www.strawpoll.me/15205005/r
Haklısın aslındayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:30 adamlar 10 senedir ikv dükkanına bir ürün getirmiyor.
gelen eklenti paketlerindeki itemlere rağmen kasa çantayı artırmıyorlar.
bugları çözmüyorlar birde bey efendiler bunları düşünüp pazar yeri mi getirecek
fare adam soyundan bir kaç tane daha boss getirip ikv 10 paketi geldi derler yakında çünkü görüşleri düşük![]()
dostum yönetim işte eklentiyi getirmesinin ana nedeni oyuncuları susturmak çok ciddiyim.EkSeLaNS53 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:37Haklısın aslındayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:30 adamlar 10 senedir ikv dükkanına bir ürün getirmiyor.
fare adam soyundan bir kaç tane daha boss getirip ikv 10 paketi geldi derler yakında çünkü görüşleri düşük![]()
ama yinede ikv oyuncularının bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Eskiden yazdığım bir kaç yöneticinin dediği gibi bu konu hakkında oyunculardan istek yok veya oyuncuların çoğu istemiyor demeleri doğru mu ? Yoksa İKV oyuncularının çoğunluğu bu eklentiyi artık istiyor mu ? Bu anket ile bunu öğrenebiliriz
![]()
Düşün düşün böyle bir fikir geldi aklıma. Görevlere yardım için kimseye muhtaç kalınmaz böylece. Paranın gücüyle herkes işini halletmiş olur. Bu kadar basit.
Harika tesbitlerin var , bu söylediklerinin kesinlikle yapılması lazım. Yönetime bir öneri sunduğumuzda İKV oyuncuların isteklerine değer veren bir oyundur tarzında cevaplar hep hikaye galibayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:43dostum yönetim işte eklentiyi getirmesinin ana nedeni oyuncuları susturmak çok ciddiyim.EkSeLaNS53 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:37Haklısın aslındayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:30 adamlar 10 senedir ikv dükkanına bir ürün getirmiyor.
ama yinede ikv oyuncularının bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum. Eskiden yazdığım bir kaç yöneticinin dediği gibi bu konu hakkında oyunculardan istek yok veya oyuncuların çoğu istemiyor demeleri doğru mu ? Yoksa İKV oyuncularının çoğunluğu bu eklentiyi artık istiyor mu ? Bu anket ile bunu öğrenebiliriz
![]()
hiç bir mmorpg oyununda gelen güncelleme oyuncuların isteklerine göre olmaz.
1)Kasa genişlemesi
2)Çanta gelişmesi (açımlarda şifre istemesi)
3)Pazar Yeri Eklentisi (sadece loncaların girebileceği vs )
4)grup bölgelerine 2+2+2 sistemin entegre edilmesi (her sınıftan 2 karakter harici gb'ye girilmemesi)
5)Karaköy'deki canavarları grup halinde değil'de bireysel olarak sınıflandırılması
6)madenler yarı çap deniliyor ama hepsi duvarın dibinde vs vs çekilmiyor sorunun çözülmesi
7)Yol gösterici rehberlerin ikv takımına katılması
Yeni ikv dükkan ürünleri getirilmeli.
9)Loncalara yeni itemler iksirler vs vs getirilmeli sadece lonca puanı ile ilgili
10)Büyük holde atma sorunu ve buglara fix getirilmeli.
ben bunu 10 dakıka'da yazdım.
ikv yönetimi bunları 3 ayda bir birini yapsa bravo der destekçi olurum ama yapmıyorlar 2018 yılında neyi yapmayı basaracaklar anlamadım.
not:fare adam'dan başka boss yapamayan yönetime bir şey söylemek istemiyorum onları daha 1 sene önce nasıl eleştirenler destekliyor.
gelen asaları gördüler mi insan onu giymeye utanıyor'ken bunlar o asaları nasıl oyuna entegre ediyorlar ?
Ama baktiginda aslında söylenenler yapılmıyor daha anlamsiz seyler yapiliyo.EkSeLaNS53 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:50Harika tesbitlerin var , bu söylediklerinin kesinlikle yapılması lazım. Yönetime bir öneri sunduğumuzda İKV oyuncuların isteklerine değer veren bir oyundur tarzında cevaplar hep hikaye galibayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:43dostum yönetim işte eklentiyi getirmesinin ana nedeni oyuncuları susturmak çok ciddiyim.EkSeLaNS53 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:37Haklısın aslındayunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:30 adamlar 10 senedir ikv dükkanına bir ürün getirmiyor.
![]()
hiç bir mmorpg oyununda gelen güncelleme oyuncuların isteklerine göre olmaz.
1)Kasa genişlemesi
2)Çanta gelişmesi (açımlarda şifre istemesi)
3)Pazar Yeri Eklentisi (sadece loncaların girebileceği vs )
4)grup bölgelerine 2+2+2 sistemin entegre edilmesi (her sınıftan 2 karakter harici gb'ye girilmemesi)
5)Karaköy'deki canavarları grup halinde değil'de bireysel olarak sınıflandırılması
6)madenler yarı çap deniliyor ama hepsi duvarın dibinde vs vs çekilmiyor sorunun çözülmesi
7)Yol gösterici rehberlerin ikv takımına katılması
Yeni ikv dükkan ürünleri getirilmeli.
9)Loncalara yeni itemler iksirler vs vs getirilmeli sadece lonca puanı ile ilgili
10)Büyük holde atma sorunu ve buglara fix getirilmeli.
ben bunu 10 dakıka'da yazdım.
ikv yönetimi bunları 3 ayda bir birini yapsa bravo der destekçi olurum ama yapmıyorlar 2018 yılında neyi yapmayı basaracaklar anlamadım.
not:fare adam'dan başka boss yapamayan yönetime bir şey söylemek istemiyorum onları daha 1 sene önce nasıl eleştirenler destekliyor.
gelen asaları gördüler mi insan onu giymeye utanıyor'ken bunlar o asaları nasıl oyuna entegre ediyorlar ?![]()