Maşallah Geliştirme Ekibi Kaş Yaparken Göz Çıkarıyor.Büyücünün Metoritin Kırma Miktarına 3 Sınırını Koyuyo Ama Savaşçının Defansif 2 3 Üne Hala Bir Müdahale Yok.
Soru Şu Meteorit Büyüsü Yanlızca 3 Kırma Yapıyorsa Meteorit (ııı) Tılsımı Niye Var ?
Sürekli kritik atmadığını varsayarsak hala bir nebze iş görüyor ama ben kullanmıyorum. Meteorit 23 tılsımı ise savaşlarda hala kullanılabilir durumda lakin eğer düzenleme yapılmasaydı patron yaratıklar 20 met23 ün konsantrasyon kullanması ile ölürdü. Çünkü ortaya çok ekstrem hasarlar çıkıyor.
TOLGARDA yazdı: ↑07 Mar 2018 21:32
Bana kalırsa bu Çemberlitaş yüzünden alınmış bir önlem. İşler aynı şekilde devam etmesin diye
çembelritaş için alınmış bir önlemi tılsımlar geldikten sonra almaları gerekmez miydi ?
şimdi 3 kere kırabildiğin ve dirençin 600 olduğu yere girip zaman geçirir misin ?
Bana kalırsa bu Çemberlitaş yüzünden alınmış bir önlem. İşler aynı şekilde devam etmesin diye
çembelritaş için alınmış bir önlemi tılsımlar geldikten sonra almaları gerekmez miydi ?
şimdi 3 kere kırabildiğin ve dirençin 600 olduğu yere girip zaman geçirir misin ?
Çemberlitaş için değil açık bölge için alınmış bir önlem. Yoksa hakirin ölmesi 1 dakikadan az sürerdi.
Joule yazdı: ↑07 Mar 2018 19:32Maşallah Geliştirme Ekibi Kaş Yaparken Göz Çıkarıyor.Büyücünün Metoritin Kırma Miktarına 3 Sınırını Koyuyo Ama Savaşçının Defansif 2 3 Üne Hala Bir Müdahale Yok.
Soru Şu Meteorit Büyüsü Yanlızca 3 Kırma Yapıyorsa Meteorit (ııı) Tılsımı Niye Var ?
Ya onu bırakta şimdi meteorit 3 tilsiminin işi bitti demektir. O nasıl olacak ?
Sen büyücü oynamıyosun sanırım ya da tılsım kullanmıyosun. Mavi met kririk geldiğinde zırh düşüşünün süresini uzatır. 1 hedefe sadece 1 tane dk atılabiliyo ama mavi dk çöp değil kullanılıyor. Zırh kırmanın 3e düşürülmesi de mavi meti çöp yapmaz işlevi azalır sadece.