Karaköy Ve Büyücü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Karaköy Ve Büyücü

Mesaj gönderen Joule »

Maşallah Geliştirme Ekibi Kaş Yaparken Göz Çıkarıyor.Büyücünün Metoritin Kırma Miktarına 3 Sınırını Koyuyo Ama Savaşçının Defansif 2 3 Üne Hala Bir Müdahale Yok.

Soru Şu Meteorit Büyüsü Yanlızca 3 Kırma Yapıyorsa Meteorit (ııı) Tılsımı Niye Var ?
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Karaköy Ve Büyücü

Mesaj gönderen makmeden »

Sürekli kritik atmadığını varsayarsak hala bir nebze iş görüyor ama ben kullanmıyorum. Meteorit 23 tılsımı ise savaşlarda hala kullanılabilir durumda lakin eğer düzenleme yapılmasaydı patron yaratıklar 20 met23 ün konsantrasyon kullanması ile ölürdü. Çünkü ortaya çok ekstrem hasarlar çıkıyor.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bana kalırsa bu Çemberlitaş yüzünden alınmış bir önlem. İşler aynı şekilde devam etmesin diye
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:32 Bana kalırsa bu Çemberlitaş yüzünden alınmış bir önlem. İşler aynı şekilde devam etmesin diye
çembelritaş için alınmış bir önlemi tılsımlar geldikten sonra almaları gerekmez miydi ?
şimdi 3 kere kırabildiğin ve dirençin 600 olduğu yere girip zaman geçirir misin ?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

yunusreyy yazdı: 07 Mar 2018 21:35
TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:32 Bana kalırsa bu Çemberlitaş yüzünden alınmış bir önlem. İşler aynı şekilde devam etmesin diye
çembelritaş için alınmış bir önlemi tılsımlar geldikten sonra almaları gerekmez miydi ?
şimdi 3 kere kırabildiğin ve dirençin 600 olduğu yere girip zaman geçirir misin ?
Ben direk büyücü kullanmak istemiyorum. :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

yunusreyy yazdı: 07 Mar 2018 21:35
Çemberlitaş için değil açık bölge için alınmış bir önlem. Yoksa hakirin ölmesi 1 dakikadan az sürerdi.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Joule yazdı: 07 Mar 2018 19:32 Maşallah Geliştirme Ekibi Kaş Yaparken Göz Çıkarıyor.Büyücünün Metoritin Kırma Miktarına 3 Sınırını Koyuyo Ama Savaşçının Defansif 2 3 Üne Hala Bir Müdahale Yok.

Soru Şu Meteorit Büyüsü Yanlızca 3 Kırma Yapıyorsa Meteorit (ııı) Tılsımı Niye Var ?
Ya onu bırakta şimdi meteorit 3 tilsiminin işi bitti demektir. O nasıl olacak ?
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Sen büyücü oynamıyosun sanırım ya da tılsım kullanmıyosun. Mavi met kririk geldiğinde zırh düşüşünün süresini uzatır. 1 hedefe sadece 1 tane dk atılabiliyo ama mavi dk çöp değil kullanılıyor. Zırh kırmanın 3e düşürülmesi de mavi meti çöp yapmaz işlevi azalır sadece.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön