KraToSs yazdı: ↑07 Mar 2018 09:21Bu adamın yorumlarını dikkate alana akıl fikir diliyorum.BenKutto yazdı: ↑07 Mar 2018 06:51diltemiz yazdı: ↑07 Mar 2018 04:36Bazında 6 kişi girdiğin grubu rahat bi şekilde temizlerken ,ismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:10 6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.
y2 si olan bir grup için sığınaklarda toplu çekerek en fazla 30 dakikada Kenana gelip çıkıyorduk.
15 - 20 hatta 30 kişi girdiğin bölgede çoğu kişide y2 olduğunu farzedelim.
Slotu etrafında dolaştırmayı bırak 10 tane y2 olsa aynı anda slota vursanız slot ölecek haliyle çok kolay olmuş olacaktı.
Bundan ötürü , herkese açık bölgenin zorlaştırılması iyi oldu.
Adam çt diyor sen sığınak diyorsun anlıyorum.
Yazdığı, yazdıkları belli burdaki gibi yönetime yarancam diye yapmadığı saçma yorum yok birde post kasıyor bari mantıklı yaz.
Arkadaşın postunu sen iyi okumamışsın , forum başlığı Çemberlitaş diyor ama
Arkadaşın yazdığı mesaja bakacak olursan , konuyu açan kişinin son cümlesinde ,
'' Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor. ''
Genel alarak bahsetmiş , bende yorumumu yaptım bir bölge adına , burda suç benim değil.
Y2 yi m1 yapsan 6 kişinin gireceği normal bölgede , zorluk normal iken
herkese açık bölgede daha fazla m1 ile gireceğinden hertürlü kesmek daha kolay olurdu , Ondan ötürü Neden acaba zor yapmışlar ?