Çemberlitaş'a düzenleme gelmesi gerekiyor
-
ismetkonuc
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Çemberlitaş'a düzenleme gelmesi gerekiyor
6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.
Re: Çemberlitaş'a düzenleme gelmesi gerekiyor
Grup bölgelerinde kasa erişimi olan kullanıcı başına bölge %6 kolaylaşıyordu. Sanırım yeni bölgelerde böyle bir şey yok. Bölgenin zorluğuna bu da çok etki ediyor.
afrisiyaba bildirdim sonuç yok normal grup bölgesi herkese açıktan daha iyi en azından zihin yiyorlar
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
ismetkonuc
- İskele Babası

Kesmek çok zor m23 ile rahattı nerf yedi oda iyicene kötü oldu çemberlitaş atman için 2331 +3 tılsımın olması lazım artıkismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:28valla ölüm ya artık klan penceresine yazmaktan bıktım millet karaköyde takılıyor biz meteorda sıkıştık kaldık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
yöneticiler anlamamakta ısrar ediyor nede olsa açık bölge sizin için yapılmış arkadaşlar gidin yapın yani okadar.
gm diyor ki buraya yazana kadar toplanıp yapın sanıyor heralde herkes aynı sunucuda veya hiç denemedik 15-20 kişi yapmayı.
gm diyor ki buraya yazana kadar toplanıp yapın sanıyor heralde herkes aynı sunucuda veya hiç denemedik 15-20 kişi yapmayı.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Bazında 6 kişi girdiğin grubu rahat bi şekilde temizlerken ,ismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:10 6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.
y2 si olan bir grup için sığınaklarda toplu çekerek en fazla 30 dakikada Kenana gelip çıkıyorduk.
15 - 20 hatta 30 kişi girdiğin bölgede çoğu kişide y2 olduğunu farzedelim.
Slotu etrafında dolaştırmayı bırak 10 tane y2 olsa aynı anda slota vursanız slot ölecek haliyle çok kolay olmuş olacaktı.
Bundan ötürü , herkese açık bölgenin zorlaştırılması iyi oldu.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
diltemiz yazdı: ↑07 Mar 2018 04:36Bazında 6 kişi girdiğin grubu rahat bi şekilde temizlerken ,ismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:10 6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.
y2 si olan bir grup için sığınaklarda toplu çekerek en fazla 30 dakikada Kenana gelip çıkıyorduk.
Slotu etrafında dolaştırmayı bırak 10 tane y2 olsa aynı anda slota vursanız slot ölecek haliyle çok kolay olmuş olacaktı.
Adam çt diyor sen sığınak diyorsun anlıyorum.

Bu adamın yorumlarını dikkate alana akıl fikir diliyorum.BenKutto yazdı: ↑07 Mar 2018 06:51diltemiz yazdı: ↑07 Mar 2018 04:36Bazında 6 kişi girdiğin grubu rahat bi şekilde temizlerken ,ismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:10 6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.
Adam çt diyor sen sığınak diyorsun anlıyorum.
Yazdığı, yazdıkları belli burdaki gibi yönetime yarancam diye yapmadığı saçma yorum yok birde post kasıyor bari mantıklı yaz.
Post kasa kasa yakında "Forum Hakir'i" olacaksın. İnsanların dediklerinin tersine cevaplar yazmayı bırak artık. Senin sivri zekalı düşüncelerine ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.diltemiz yazdı: ↑07 Mar 2018 04:36Bazında 6 kişi girdiğin grubu rahat bi şekilde temizlerken ,ismetkonuc yazdı: ↑04 Mar 2018 22:10 6.0 sürüm notlarında grup bölgelerinin görevler için herkese açıldığı yazıyor fakat üçtür 30 kişiyle denememize rağmen başarısız oluyoruz bunun nedeni de slotların çok seri bir şekilde doğması görev yapmaktan daha çok bizim için çileye dönüyor ölen 3-5 kişi ana grubun olduğu bölgeye gelemiyor. Görevimizi grup bölgesinde yapalım diyoruz onda da yardım eden ve gruba alan insan çıkmıyor netice olarak Karaköy'ün kapısından geçebilmiş değiliz. Herkese açık ÇT-MİGRAT-SIĞINAK bölgelerine slotların doğuş hızlarına yönelik düzenleme gelmesi gerekiyor.