Günlük boss kesme limiti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Günlük boss kesme limiti

Mesaj gönderen movie »

Şu an çok boss kesilmese de ilerleyen aylarda her 15-20 dakikada boss kesimi yapılacaktır. 1 grup belki günde 20-30 kere bir boss kesebilecektır. Bossların tekelleşmemesi, piyasa ve oyun dengesinin bozulmaması için karakter bazlı bir limit getirilmelidir. Örneğin bir kişi Hakiri günde en fazla 5 kere kesebilir gibi. O kişiye beşten fazla kesimlerinde hiçbir item ve materyal düşmemeli.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Günlük boss kesme limiti

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Böyle bir şey olması olanaksız. Çünkü açık bölge olmasındaki anlamını yitirir. İsteyen istediğini kesemezse ne anlamı kalır ki
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

MaHKuMII yazdı: 06 Mar 2018 20:37 Böyle bir şey olması olanaksız. Çünkü açık bölge olmasındaki anlamını yitirir. İsteyen istediğini kesemezse ne anlamı kalır ki
Kessin kesmesin demiyorum ki hobi olarak yine kessin ama item vs alamasın tıpkı şu an 57 level altı birinin büyük büyücüyü kesince item alamaması gibi.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

movie yazdı: 06 Mar 2018 20:39
MaHKuMII yazdı: 06 Mar 2018 20:37 Böyle bir şey olması olanaksız. Çünkü açık bölge olmasındaki anlamını yitirir. İsteyen istediğini kesemezse ne anlamı kalır ki
Kessin kesmesin demiyorum ki hobi olarak yine kessin ama item vs alamasın tıpkı şu an 57 level altı birinin büyük büyücüyü kesince item alamaması gibi.
O zaman da kesmenin bir anlamı kalmaz.
İşte bunlar hep tılsım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

O zaman arkadaşın dediği gibi kesmenin ne anlamı olabilir ki . Ticaret haddi yavaşlar . Kestiğinde item vermediğini bildiği için kesmeye yanaşmaz
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

MaHKuMII yazdı: 06 Mar 2018 20:42
O zaman arkadaşın dediği gibi kesmenin ne anlamı olabilir ki . Ticaret haddi yavaşlar . Kestiğinde item vermediğini bildiği için kesmeye yanaşmaz
Ben olacak olanları söyleyeyim. Bazı oyuncular grupça karakterlerini tenha sunuculara aktaracaklar . Anka olur sancak olur meran olur. Orada 1-2 hafta boyunca boss materyallerini stoklayıp eminönü gibi kalabalık sunucularda fahiş fiyata satacaklar. Bunun önüne geçilmesi lazım.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

movie yazdı: 06 Mar 2018 20:46
MaHKuMII yazdı: 06 Mar 2018 20:42
Ben olacak olanları söyleyeyim. Bazı oyuncular grupça karakterlerini tenha sunuculara aktaracaklar . Anka olur sancak olur meran olur. Orada 1-2 hafta boyunca boss materyallerini stoklayıp eminönü gibi kalabalık sunucularda fahiş fiyata satacaklar. Bunun önüne geçilmesi lazım.
inanır mısın bilmem ama bugün aklımdan geçti. Loncayi meran ya da tilsimda oynatıp 1 2 ay sonra geri döndüğümuzde kral olarak dönmüş olacağız 😎
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Cok saçma :) ama buda bir dusunce saygi duyuyorum...
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

İyi niyetli bir düşünce ama saçma. Şuna göre saçma; Karaköy açık bir bölge.
Grup bölgesi olsa veya örnek veriyorum Hakir grup bölgesinde olsa bir karaktere günlük giriş limiti konulabilir.
Ama açık bölge de bir böyle bir limit konulmasını saçma ve olanaksız buluyorum.

Karakterlerini tenha sunuculara taşıyıp, malzemeyi ve malzemeleri elde edip kalabalık sunucularda fahiş fiyatlara satma konusuna gelince... Bu bir strateji. Parası olanın uygulayıp karlı çıkacağı bir strateji. Ee bırakalım da olsun o kadar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

movie yazdı: 06 Mar 2018 20:36 Şu an çok boss kesilmese de ilerleyen aylarda her 15-20 dakikada boss kesimi yapılacaktır. 1 grup belki günde 20-30 kere bir boss kesebilecektır. Bossların tekelleşmemesi, piyasa ve oyun dengesinin bozulmaması için karakter bazlı bir limit getirilmelidir. Örneğin bir kişi Hakiri günde en fazla 5 kere kesebilir gibi. O kişiye beşten fazla kesimlerinde hiçbir item ve materyal düşmemeli.
Olumsuz görüyorum kardeşim kusura bakma..
Grup Bölgeleri konusunda neden böyle düşünmediniz?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön